25 Σεπ 2022

Ο Ράμα κλείνει σχολεία του Γκιουλέν και ανοίγει του Ερντογάν! Η τουρκοποίηση της Αλβανίας με γρήγορους ρυθμούς!

Το σχολείο Τουργκούτ Οζάλ στα Τίρανα, ένα από τα πολλά σχολεία του ΦΕΤΟ και το μεγαλύτερο ιδιωτικό σχολείο στην Αλβανία

Ο Ράμα κλείνει σχολεία του Γκιουλέν και ανοίγει του Ερντογάν! Η τουρκοποίηση της Αλβανίας με γρήγορους ρυθμούς!

Ο Ερντογάν δίνει εντολή και ο Ράμα εκτελεί χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτό είναι γεγονός και επαναλαμβάνεται για πολλοστή φορά.

Έτσι με εντολή της Κυβέρνησης Ράμα και χωρίς καμία νόμιμη βάση κλείνουν δύο τουρκικά σχολεία στην κατηγορία των σχολείων που θεωρούνται πως ανήκουν στου Γιουλενιστές. Ένα το “Mehmet Akif Ersoy”, εννιατάξειο με άδεια λειτουργίας από το 1996 και το άλλο το ιδιωτικό νηπιαγωγείο “Zubeyde Hanim” που ανήκει στην ομάδα των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων “Turgut Ozal”, που λειτουργούσε εδώ και 24 χρόνια. Το “Turgut Ozal” είναι γνωστό πως είχε χρηματοδοτηθεί από τον Fethullah Gylen, πρόκειται για το μεγαλύτερο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Αλβανία και ο Ερντογάν ως γνωστόν μπορεί στο πασαλίκι του που λέγετε Αλβανία να κάνει ό, τι θέλει και ο διορισμένος πασάς του ό, τι παίρνει ως εντολή.

Φυσικά όταν κλείνει κάποιο σχολείο η Κυβέρνηση Ερντογάν επενδύει στην Αλβανία στην Εκπαίδευση μέσα από την δική του οργάνωση την MAARIF που αυτή την στιγμή έχει πολλά σχολεία στην Αλβανία, το Κόσσοβο και στα Σκόπια. Τα σχολεία αυτά είναι πολλά και εξοπλισμένα με όλα τα σύγχρονα διδακτικά μέσα. Στο αναλυτικό τους πρόγραμμα διδάσκουν την Τουρκική Γλώσσα και τους συνδέσμους αίματος που συνδέουν τις δύο χώρες.


Τα εκπαιδευτικά Ιδρύματα του ΜΑΑΡΙΦ/Ερντογαν στις αλβανόφωνες περιοχές

Την είδηση μετέδωσαν αλβανικά ΜΜΕ αλλά και τα Τουρκικά στην Αλβανική Γλώσσα με το σχόλιο πως αυτά τα σχολεία συνδέονταν με Τρομοκρατική Οργάνωση.

Ίσως μια μέρα, ποιος ξέρει, μπορεί  να ζητήσει και το κλείσιμο τον Ελληνικών Σχολείων και αν το ζητήσει καταλαβαίνουμε όλοι τι πρόκειται να γίνει. Όλα να τα περιμένει κανείς. 

Σχολεία Maarif Τίρανα, Ελμπασάν και προσεχώς σε όλη την Αλβανία

pelasgoskoritsas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com