31 Ιουλ 2022

«Αν καταργηθεί η άμβλωση θα αυξηθεί η θνησιμότητα στις έγκυες…» Το ψέμα στην πρώτη γραμμή για να κρατηθεί όρθια η άμβλωση

LifeNews.com

Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Μεγάλη αντίδραση σε όλο το κόσμο μετά την άρση της Συνταγματικής υποστήριξης της άμβλωσης από το  Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ. Για να στηρίξουν ιδεολογικά την ανεύθυνη αντίδρασή τους, οι υποστηρικτές της έκτρωσης χρησιμοποιήσαν και το ψευδές επιχείρημα πως αν χαθεί το «δικαίωμα» στην άμβλωση θα αυξηθεί πολύ η θνησιμότητα στις έγκυες γυναίκες. (1)

Το ψέμα μπήκε στην πρώτη γραμμή για να κρατηθεί η άμβλωση όρθια….

Και δεν είναι η πρώτη φορά. Στην πραγματικότητα για να νομιμοποιηθεί και να κερδίσει το σάπιο έδαφος στο οποίο κινείται οι υποστηρικτές της είπαν σωρεία ψεμάτων….

  • Είπαν ψέματα για τη Norma McCorvey, την «Jane Roe» της ομόλογης απόφασης και χρησιμοποίησαν αυτά τα ψέματα για να σκοτωθούν με άμβλωση 63 εκ. μωρά (μόνο στις ΗΠΑ), αλλά τα ψέματά τους αποκαλύφθηκαν όπως και η αληθινή ιστορία της Norma Mc Corvey.
  • Είπαν ψέματα και ισχυρίστηκαν ότι τα αγέννητα μωρά δεν είναι ανθρώπινα όντα, αλλά οι υπέρηχοι έγιναν το παράθυρο της μήτρας και απέδειξαν ότι το παιδί πριν τη γέννησή του είναι ένας άνθρωπος, είναι ένα αθώο μικρό μωρό.
  • Είπαν ψέματα και ισχυρίστηκαν ότι υπήρχε συνταγματικό δικαίωμα να σκοτώνονται μωρά σε εκτρώσεις αλλά το Ανώτατο Δικαστήριο πρόσφατα κατέστησε σαφές ότι δεν υπάρχει τέτοιο δικαίωμα και ανέτρεψε την «Roe v.Wade».
  • Είπαν ψέματα όταν ισχυρίστηκαν ότι οι γυναίκες θα πέθαιναν αν απαγορευθούν οι αμβλώσεις. Το Τέξας έχει απαγορεύσει τις αμβλώσεις για 326 ημέρες, η Οκλαχόμα έχει απαγορεύσει τις αμβλώσεις για 60 ημέρες και πολλές άλλες πολιτείες έχουν απαγορεύσει τις αμβλώσεις για 30 ημέρες. Και έχουν πεθάνει ΜΗΔΕΝ γυναίκες.
  • Επιπλέον, στις χώρες που η άμβλωση απαγορεύθηκε η μητρική θνησιμότητα έγινε χαμηλότερη. Στη Χιλή η άμβλωση απαγορεύτηκε απόλυτα το 1989 και μέχρι το 2008 η μητρική θνησιμότητα έπεσε από το 70 στο 21 ανά 100.000 γεννήσεις ζώντων. Στη Πολωνία απαγορεύτηκε σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις το 1989, και η μητρική θνησιμότητα έπεσε από το 17 στις 2, ανά 100.000 γεννήσεις ζώντων.. Στο Ελ Σαλβαδόρ απαγορεύτηκε απόλυτα το 1998 και η μητρική θνησιμότητα έπεσε από το 155 στο 46 ανά 100.000 γεννήσεις ζώντων. Στη Νικαράγουα η άμβλωση απαγορεύτηκε το 2006, και έως το 2017 η μητρική θνησιμότητα έπεσε από το 190 στο 98. Στις ΗΠΑ πριν τη Roe v.Wade η μητρική θνησιμότητα ήταν 18.8. Μετά την νομιμοποίηση της άμβλωσης η μητρική θνησιμότητα αυξήθηκε στο 23.8….(2)

they claim abortion is safer 02

Για την ερμηνεία του φαινομένου αυτού, ας λάβουμε υπόψιν τις επιπλοκές της άμβλωσης στην υγεία της γυναίκας. Κατά τη διάρκεια μιας έκτρωσης γνωρίζουμε πως τουλάχιστον ένα άτομο πεθαίνει σίγουρα. Η άμβλωση οδηγεί σε 100% βρεφική θνησιμότητα,  ενώ πολλές γυναίκες επίσης υφίστανται ιατρογενείς κακώσεις κατά τη διάρκειά της. Δηλαδή η διαδικασία ΔΕΝ είναι ασφαλής. Σύμφωνα με το CDC, 5,4 νεογνά πεθαίνουν ανά 1.000 γεννήσεις ζώντων νεογνών. Ενώ το 5,4 εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ, ωστόσο είναι πολύ καλύτερο από την άμβλωση που σκοτώνει το κάθε βρέφος. Και επιπλέον ο αριθμός 5,4 είναι θάνατος από επιπλοκή, αλλά η άμβλωση είναι σκόπιμη δολοφονία του αγέννητου παιδιού. Οπότε μπορούμε να κρίνουμε το ποιο είναι «πιο ασφαλές».(1)

  • Είπαν ψέματα καθώς ισχυρίστηκαν ότι οι γυναίκες θα πέθαιναν επειδή οι απαγορεύσεις των αμβλώσεων θα σταματούσαν τις υψηλού κινδύνου θεραπείες στις εγκυμονούσες. (χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες, χειρουργικές επεμβάσεις, εισαγωγή σε εντατικές κ.α.)  Αλλά οι pro-life γιατροί αποκάλυψαν τα ψέματά τους και απέδειξαν ότι φροντίζουν και τις έγκυες γυναίκες κάθε μέρα.
  • Έλεγαν ψέματα και ισχυρίστηκαν ότι οι γυναίκες θα πέθαιναν επειδή οι απαγορεύσεις των αμβλώσεων θα σταματούσαν τη θεραπεία εάν υπήρχαν αποβολές. Αλλά οι έλεγχοι των ιατρικών στατιστικών στοιχείων έχουν αποδείξει ότι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς .

Το ζήτημα με αυτά τα ψέματα είναι πως,

  • Δημιουργούν ψεύτικες εντυπώσεις και ενισχύουν τη δημόσια στήριξη για τη διατήρηση της νομιμότητας τω αμβλώσεων σε πολλές χώρες στο κόσμο.
  • Βοηθούν την Big Abortion να συγκεντρώσει δισεκατομμύρια δολάρια για να διατηρήσει την ακμή της.
  • Αναγκάζουν την Big Tech να λογοκρίνει τις pro-life ομάδες και τους ανθρώπους που εργάζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Κάνει τις κυβερνήσεις να παίρνουν πολιτικές αποφάσεις και να ψηφίζουν νόμους που σκοτώνουν τα παιδιά τους και αφανίζουν τις πατρίδες τους.
  • Και το πιο σημαντικό, θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των γυναικών και των αγέννητων παιδιών, κρατώντας τις αμβλώσεις νόμιμες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε πολλές χώρες σε ολόκληρο το κόσμο.

Γιατί σήμερα, εμείς που αναζητούμε την αλήθεια στη ζωή μας εξακολουθούμε να πιστεύουμε και να στηρίζουμε όλο αυτό το θανατηφόρο ψέμα; 

Πηγές:

https://www.instagram.com/liveactionorg/?hl=el

https://www.lifenews.com/2022/07/22/they-claim-abortion-is-safer-than-giving-birth-but-thats-totally-false/

https://www.afistemenaziso.gr/texts/epikairotita/an-katargithei-i-amvlosi-tha-afksithei-i-thnisimotita-stis-egkyes-to-psema-stin-proti-grammi-gia-na-kratithei-orthia-i-amvlosi

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ!Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΟΣ!ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ;

Ανώνυμος είπε...

Για τα 60 εκατομμύρια αθώων ψυχών (μιλάμε για πληθυσμό ίσο με της Ιταλίας) που σφαγιάστηκαν όλα αυτά τα πενήντα χρόνια μονάχα στις ΗΠΑ ούτε λόγος. A la carte ενδιαφέρον για τις ανθρώπινες ζωές... Ω της παραφροσύνης και της υποκρισίας...

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com