28 Δεκ 2021

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ή παίρνει θέση και αποπέμπει τον βλάσφημο Μόσιαλο ή είναι συμμέτοχος στην ελεεινή βλασφημία!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ή παίρνει θέση και αποπέμπει τον βλάσφημο Μόσιαλο ή είναι συμμέτοχος στην ελεεινή βλασφημία!

Ελευθέριος Ανδρώνης

Ξεκάθαρα πράγματα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ως τώρα σιωπά, οφείλει να απομακρύνει τον Ηλία Μόσιαλο από τα καθήκοντα του. Ειδάλλως αποδέχεται και αυτός τη χυδαία βλασφημία της Παναγίας!

Μπορεί όποιοι πιστεύουν πως έχουμε ένα καλά δομημένο, αξιοκρατικό και σοβαρό σύστημα «ειδικών» στο τιμόνι του αγώνα κατά της πανδημίας, να έπεσαν από τα παχουλά σύννεφα τους και να εξεπλάγησαν με τη διεστραμμένη βλασφημία που ανάρτησε ο Ηλίας Μόσιαλος.

Άλλα όσοι πιστοί έχουν παρακολουθήσει την πορεία του συγκεκριμένου καθηγητή έστω τα τελευταία δύο χρόνια, σε καμία περίπτωση δεν πιάστηκαν στον ύπνο. Αηδίασαν, ναι. Αγανάκτησαν, ναι. Θίχτηκαν, ναι. Άλλα έχουν γνώση πάνω στις θέσεις του Ηλία Μόσιαλου.

Ο Μόσιαλος παραμένει… Μόσιαλος

Ήταν ο ίδιος «ειδικός» που έλεγε στον κόσμο να αποφεύγει τη Θεία Κοινωνία και πως θα πρέπει οι πιστοί να κοινωνούν «με διαφορετικό και ασφαλή τρόπο», ενώ υποβίβαζε το Μυστήριο λέγοντας πως είναι απλά μια «διαδικασία ανανέωσης της πίστης». Ήταν ο ίδιος «ειδικός» που συχνά – πυκνά ανακατευόταν εκεί που δεν τον έσπερναν, χώνοντας την μύτη του σε θέματα εκκλησιαστικής τάξης, πρωτοστάτης στη χριστιανοφοβική προπαγάνδα που εξαπολύθηκε (κυρίως) το 2020.

Άρα ο Μόσιαλος, με την εμετική ανάρτηση που έκανε, απέδειξε πως παραμένει… Μόσιαλος. Αυτός ήταν και αυτός συνεχίζει να είναι. «Άξιος» εκπρόσωπος μιας άθεης και αντίχριστης νέο – σοβιετίας, που στηρίζει ως τέλους το ρατσιστικό παραλήρημα του. Δήθεν ευρωπαϊστής, που εισάγει το έρεβος του νέο – σκοταδισμού, λειτουργώντας ως «μπαλαντέρ» προσπαθειών για αποχριστιανισμό της χώρας

Ο καθηγητής ανάρτησε ένα διαδικτυακό σκουπίδι για να μας φανερώσει τη διαστροφή με την οποία αντιλαμβάνεται τα Χριστούγεννα. Έκανε μια (απέλπιδα) προσπάθεια να απλώσει ένα νέφος δυσωδίας, στη μοσχοβολιά των Αγίων Ημερών. Δεν είχε ούτε καν το αίσθημα ευθιξίας να ψελλίσει ένα στοιχειώδες συγγνώμη, παρά περιορίστηκε σε νέες Μοσιαλο – λογίες. Άλλα αναμενόμενο ήταν και αυτό.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αποδέχεται ή αποδοκιμάζει τη βλασφημία;

Αυτό που αποτελεί αίσχος και όνειδος δεν είναι τόσο οι τερατολογίες του Ηλία Μόσιαλου, όσο το ότι ο καθηγητής παραμένει ακόμα στη θέση του. Ενώ έπρεπε να είχε απομακρυνθεί με συνοπτικές διαδικασίες. Συνεχίζει να είναι εκπρόσωπος της Ελλάδας σε διεθνείς οργανισμούς για ζητήματα της πανδημίας και να συμπεριφέρεται σαν «ειδικός» που θα «πρέπει» να τον πάρει στα σοβαρά ο κόσμος!

Και όχι μόνο δεν έχει απομακρυνθεί, άλλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης τηρεί σιωπή συνενοχής για το θέμα. Δεν έχει προβεί σε καμία κίνηση και προς το παρόν λειτουργεί προστατευτικά προς τον βλάσφημο καθηγητή. Παρότι αρκετοί κυβερνητικοί εκδήλωσαν την έντονη δυσαρέσκεια τους και είπαν πως ο Μόσιαλος δεν έχει πλέον ούτε κατάλληλο έρεισμα, ούτε εκτόπισμα για να συνεχίσει αυτό που κάνει.

Ένας επιστήμονας που βλασφήμησε χυδαία την Παναγία και φέρθηκε με άθλιο κοινωνικό ρατσισμό προς τους χριστιανούς, αφού το έκτρωμα που ανέβασε υπονοούσε πως οι Χριστιανοί πιστεύουν σε ένα «παραμύθι», παραμένει στην καρέκλα του. Και από εκεί υποτίθεται πως θα… ενημερώνει τους πολίτες για να τους πει τι;

Βλασφημώ τα ιερά σου, χλευάζω την πίστη σου, ειρωνεύομαι εσένα τον ίδιο, σε θεωρώ ανόητο και θύμα μιας απάτης, άλλα κάτσε λίγο να σε ενημερώσω για τον κορονοϊό; Είμαστε σοβαροί;

Αν έβγαινε ο οποιοσδήποτε από θέση κρατικής ευθύνης, να βλασφημήσει παραμονές μεγάλης θρησκευτικής εορτής ένα ιερό πρόσωπο της ανάλογης θρησκείας (εκτός της Ορθοδοξίας) θα είχε ξεσπάσει δικαιωματιστικός τυφώνας!

Όχι μέρες, άλλα ούτε ώρες δεν θα μέτραγε στη θέση του, ο υβριστής! Και τώρα; Που υβρίστηκε ιερό πρόσωπο της Ορθοδοξίας; Που είναι εκείνος ο αντιρατσιστικός νόμος; Που είναι είναι τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης για την άθλια ρητορική μίσους; Γιατί ο Ηλίας Μόσιαλος είναι ακόμα στη θέση του; Ο σεβασμός στις θρησκευτικές πεποιθήσεις είναι μόνο για τις υπόλοιπες θρησκείες;

Ο πρωθυπουργός οφείλει να πάρει θέση

Είναι γεγονός πως όσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει να κρατά σε οποιαδήποτε θέση τον Ηλία Μόσιαλο, το βάρος της ελεεινής βλασφημίας κατά της Παναγίας μεταφέρεται στους ώμους του.

Ο καθηγητής είναι επιλογή του πρωθυπουργού, οπότε όσο τον καλύπτει είναι σαν να αποδέχεται τη βλασφημία. Όσο ο πρωθυπουργός προστατεύει τον κ. Μόσιαλο, αφήνει εντελώς απροστάτευτη την υπόληψη του, η οποία θα καταρρέει μέρα με τη μέρα.

Όσο παραμένει αμέτοχος, δίνει «σήμα» πως σε αυτή τη χώρα, ο οποιοσδήποτε συμπλεγματικός που βρίσκεται σε θέση κρατικής ευθύνης, μπορεί να βλασφημεί την Παναγία χωρίς το κράτος να δίνει δεκάρα τσακιστή.

Το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη αρέσκεται να «ψαρεύει» σε δεξαμενές θρησκευόμενων ανθρώπων, «πουλώντας» σεβασμό στην Ορθοδοξία, άλλα δείχνοντας συνεχώς ανακόλουθες θέσεις και αποφάσεις (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων).

Αν επιλέξει λοιπόν να δώσει το «ελευθέρας» σε τέτοιες χυδαίες βλασφημίες, τότε και ο κόσμος θα καταλάβει πολύ καλά με τι κόμμα, με τι ηγέτη και κυρίως με τι άνθρωπο έχει να κάνει…

sportime, 27 Δεκεμβρίου 2021 

Δείτε σχετικά και

-Οἱ ὑβριστές τῆς Παναγίας καί ἡ θλιβερή χλιαρότητα τῶν δικών μας ἀντιδράσεων

-O Μητροπολίτης Καλαβρύτων Ιερώνυμος για Μόσιαλο: «δεν είναι δυνατόν, κάθε φορά που έχουμε Χριστούγεννα ή Πάσχα ο κάθε κομπλεξικός να βγαίνει και να μιλάει με τόσο περιφρονητικά λόγια για την Παναγία και τον Χριστό…»

-ΠΕΘ: Η μη απομάκρυνση Μόσιαλου υποδηλώνει υιοθέτηση των αντιχριστιανικών του ύβρεων

-Ο Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ για την βλασφημία Μόσιαλου.

-Να αποπεμφθεί ο ασεβής Μόσιαλος

-Το πρόβλημα πια δεν είναι ο κ.Μόσιαλος, αλλά ο κ. Μητσοτάκης που τον προστατεύει και δεν τον αποπέμπει….

-Η Εκκλησία της Κρήτης για την βλάσφημη ανάρτηση Μόσιαλου

-Η Ιερά Σύνοδος σχετικά με την προσβλητική ανάρτηση του κ. Ηλία Μόσιαλου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

-Ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος για τις ύβρεις Μόσιαλου

-Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ κατά Μόσιαλου. «μόνον άφρονες και μόνο δαιμονιοκατεχόμενοι μπορούν να ψελλίσουν τέτοιες ανοησίες».

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Μόσιαλος τολμά και λέει τα βλάσφημά του γιατί πρόκειται για τα ιερά και όσια των Χριστιανών αυτής της χώρας. Δεν πρόκειται για τα ιερά και όσια κάποιου θρησκεύματος της χώρας μας, διότι γνωρίζει ότι εκεί δε χαρίζουν. Οι βλάσφημοι δεν βλέπουν το φως της επόμενης ημέρας. Ο κ. Μόσιαλος προσπαθεί να αποκτήσει αξία δημιουργώντας θόρυβο γύρω από τον εαυτό του και εκ του ασφαλούς...

Ανώνυμος είπε...

Θά 'θελα αν το διάβαζε αυτό το σχόλιο ο κύριος Ανδρώνης να τον ρωτούσα ποιες είναι οι ελάχιστες εξαιρέσεις. Το συγκεκριμένο κόμμα - όπως και τα υπόλοιπα της πολιτικής σκηνής - έχει πάρει προ πολλού το δρόμο της μετανεωτερικότητας. Το δρόμο του ναι σε όλα μέσα στο τίποτα. Το δρόμο του "ό,τι νά 'ναι", εκτός βέβαια απ' αυτά που όντως είναι.

Και ας έχουμε υπόψη μας ότι οι μελετητές της κοινωνικής ανθρωπολογίας μας λένε ότι από μια τέτοια κατάσταση πολιτισμικού μηδενός, η ανθρωπότητα ιστορικά διαφεύγει μόνο δια του πολέμου όλων εναντίον όλων. Διαφεύγει, και πάει όχι κατ' ανάγκην σε κάτι καλό, ας το έχουμε κι αυτό υπόψη μας. Πάντως σε κάτι σταθερό, καλό ή κακό, μετά από πολύ αίμα και πολύ θάνατο. Το πολιτισμικό μηδέν είναι μη βιώσιμη κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Να αγιάσει το στόμα σου Λευτέρη.
Ο δικός μας σκληρός αγώνας είναι το οργίζεσθε και μη αμαρτάνετε και το μη στήσης αυτοίς την αμαρτίαν ταύτην. Δύσκολο... Πρόσθες ημίν πίστιν Κύριε. Ας μη μένουμε πολύ στην δυσωδία του σατανά. Καλή χρονιά πνγ

ΣΩΤΗΡΗΣ. είπε...

Αρχιεπισκ. Ιερώνυμος ΔΙΣ και λοιποί Ιεραρχες ιδιαίτερα οι λαλιστατοι υποστηρικτές των μέτρων και των εμβολίων. Η παίρνουν θέση και επίτιμουν τον βλάσφημο Ν. Ιωνίας Γαβριηλ η είναι συμμέτοχοι στην ελεεινή βλασφημία του..

Ανώνυμος είπε...

https://www.romfea.gr/diafora/47616-i-apantisi-tou-kyvernitikoy-ekprosopou-gia-ton-mosialo
Με μια επιεικώς κατάπτυστη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για "προσωπική άποψη του κ.Μόσιαλου στα πλαίσια του ιδιωτικού βίου".
Έτσι απλά...
Απέφυγε σαφώς να αποδοκιμάσει το συγκεκριμένο αίσχος.
Αυτό είναι το "ήθος" της κυβέρνησης του
κ.Μητσοτάκη, τον οποίο υποδέχθηκαν προ ημερών οι ιεράρχες στο συνοδικό Μέγαρο...
Θα βγει τώρα η ΔΙΣ να στιγματίσει με δριμύτητα τη στάση της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού;
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως έχει κανείς υπ όψιν εάν οι λαλίστατοι, κατά τα άλλα, μητροπολίτες Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος, Δημητριάδος Ιγνάτιος και Αργολίδος Νεκτάριος προέβησαν σε δηλώσεις για το θέμα Μόσιαλου;
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Εάν ανοίξουν το στόμα τους οι αναφερόμενοι υπό του προσχολιάσαντος, θα το κάνουν μόνο για να μας μαλώσουν που αντιδρούμε.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com