2 Απρ 2021

Λίγες ώρες προτού γίνει δωρεά των οργάνων του «Αναστήθηκε» 18χρονος που ήταν εγκεφαλικά νεκρός

Νεαρός που κηρύχθηκε εγκεφαλικά νεκρός αφότου χτυπήθηκε από ένα φορτηγό κούνησε τα βλέφαρά του και άρχισε να αναπνέει μόνος του λίγες ώρες προτού γίνει δωρεά των οργάνων του.

Ο 18χρονος Λιούις Ρόμπερτς από το Λικ του Σταφορντσάιρ, στη Βρετανία, χτυπήθηκε από το φορτηγό στις 13 Μαρτίου και υπέστη σοβαρότατα τραύματα στο κεφάλι του. Εγινε αεροδιακομιδή του στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Royal Stoke, όπου η οικογένειά του ενημερώθηκε τέσσερις μέρες αργότερα ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να επιζήσει και πως έπρεπε να τον αποχαιρετήσει.

Οι γονείς του συμφώνησαν να δωρίσουν τα όργανά του, ώστε να βοηθήσουν επτά ανθρώπους, όμως λίγες ώρες πριν από το χειρουργείο για την αφαίρεση των οργάνων ο νεαρός άρχισε να αναπνέει μόνος του.

Το βίντεο

Η αδελφή του Τζέιντ Ρόμπερτς ανάρτησε βίντεο που δείχνει τον αδελφό της να ανταποκρίνεται στην παρότρυνσή της να αναπνεύσει «με το τρία». Στις 26 του μήνα κατάφερε να αναπνέει όλη μέρα μόνος του, αλλά στις 28 χρειάστηκε αναπνευστήρα «εξαιτίας φλεγμονής στον πνεύμονα». «Στο νοσοκομείο δεν μπορούν να πιστέψουν το θαύμα. Είπαν ότι δεν έχουν ξαναδεί να συμβαίνει κάτι ανάλογο. Ο Λιούις είναι ο δεύτερος άνθρωπος σε όλο τον κόσμο που κάνει κάτι τέτοιο» αναφέρει σε ανάρτησή της η 26χρονη αδελφή του, που καλεί όλο τον κόσμο να προσευχηθεί γι’ αυτόν.

newsbreak,1-04-2021

3 σχόλια:

new tech app είπε...

Δεν υπάρχει κανένας στον κόσμο να σκοτώσει αυτόν που σώζει ο Θεός

Ιωάννης Τσιλιμιγκάκης είπε...

Αν δεν μονογράψει ο Θεός...

Ανώνυμος είπε...

Πόσοι άραγε έχουν φονευθεί για δωρεά οργάνων ενώ ο Θεός δεν είχε πει ακόμα την τελευταία λέξη;

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com