25 Σεπ 2020

Ηρακλής Ρεράκης: “Παρά τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας η κ. Κεραμέως συνεχίζει να τις αγνοεί. Η καθοδήγηση της κ Υπουργού και του Γεν. Γραμματέα από κύκλους του εξωτερικού είναι φανερή”

 

Ο πρόεδρος των Θεολόγων Ηρακλής Ρεράκης παραχώρησε συνέντευξη στο FOCUS FM και μίλησε για τα ψέματα της υπουργού Παιδείας για δήθεν αλλαγή των βιβλίων των Θρησκευτικών του Γαβρόγλου.

 Παρά τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας η κ. Κεραμέως συνεχίζει να τις αγνοεί. Η καθοδήγηση της κ Υπουργού και του Γεν. Γραμματέα από κύκλους του εξωτερικού είναι φανερή. Και δυστυχώς η ΔΙΣ εξέφρασε τη ικανοποίηση της για την συμμόρφωση της κ.Κεραμέως στις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας .

Ορθόδοξος Τύπος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θεωρώ ταπεινά χρήσιμο η Π.Ε.Θ., μετά την τελευταία της δημόσια τοποθέτηση, να καταγγείλει - και με μία βοηθητική Γνωμοδότηση, όπως τότε του αειμνήστου Γ.Κρίππα, αλλά και του κ.Βλάχου - και τα νυν Βιβλία των Θρησκευτικών ως προδήλως αντισυνταγματικά (συνταγματική θα ήταν η πλήρης συμμόρφωση του Υπουργείου με τις αποφάσεις του Σ.Τ.Ε.), ώστε να ευκολυνθούν οι θεολόγοι που δεν θέλουν να τα διδάξουν να τα καταγγείλουν.

Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΘΟΛΟΛΟΓΟΥΣ!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com