26 Ιουν 2020

Αυτή οφείλει να είναι και η θέση που πρέπει να υπηρετεί ο Πρωθυπουργός της χώρας.

Όταν τον Ιανουάριο του 2020 δεκάδες χριστιανικά Σωματεία που αριθμούν δεκάδες  χιλιάδες μέλη ανάρτησαν αφίσα στο Μετρό υπέρ της ζωής του πλέον απροστάτευτου όντος, που είναι το μωρό μέσα στην μήτρα της μητέρας του, ψοφοδεής υπουργός που εκλέχθηκε με τις ψήφους των μελών αυτών των σωματείων, με μία τελείως αντιδημοκρατική συμπεριφορά κάλεσε την διοίκηση της ΣΤΑΣΥ να αποσύρει το ίδιο βράδυ της αφίσες από τους χώρους του Μετρό με την αιτιολογία ότι ο σφαγιασμός των αγέννητων στρέφεται εναντίον ενός απολύτως κατοχυρωμένου και αναμφισβήτητου δικαιώματος των γυναικών. 

Προφανώς ο κος Υπουργός αναφερόταν στον νόμο 1609 του 1986 περί αμβλώσεων που ψήφισε το ΠΑΣΟΚ και η Αριστερά και μέσα σε 35 χρόνια μετέτρεψε την Ελλάδα σε χώρα γερόντων. Ας πληροφορίσουμε τον κο  Υπουργό ότι οι νόμοι αλλάζουν. Ήδη στις ΗΠΑ, αν επανεκλέγει ο Πρόεδρος Τραμπ, θεωρείται βέβαιο ότι θα ανατραπεί σε ομοσπονδιακό επίπεδο, ο νόμος περί αμβλώσεων (Roe v. Wade, 410 U.S. 113, 1973). Ο ανηλεής πόλεμος εναντίον του προέρχεται από τις παρεμβάσεις του εναντίον των αριστερών και του ακτιβισμού των γκέι και λεσβιών. Ήδη πολλές πολιτείες των ΗΠΑ έχουν σχεδόν απαγορεύσει τις αμβλώσεις.
Ακόμη η άποψη του κου Υπουργού, ότι οι καμπάνιες που γίνονται στους δημόσιους χώρους δεν πρέπει να διχάζουν την κοινή γνώμη δεν φαίνεται να βρίσκει εφαρμογή στην αφίσα γνωστού Σούπερ Μάρκετ, για την γιορτή του πατέρα. Μία έννοια που εξευτελίζεται από την συγκεκριμένη αφίσα και η οποία δικαίως σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στον ελληνικό λαό. Φυσικά εδώ ισχύουν τα δύο μέτρα και δύο σταθμά. Κανένας Υπουργός δεν παρενέβη όταν παρουσιάζεται αυτό το άγιο πρόσωπο, ο πατέρας, ως drag queen. Πιθανόν να εκφράζει κάποιους Υπουργούς η συγκεκριμένη εικόνα, σίγουρα όμως δεν εκφράζει την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
Ο κύριος Πρωθυπουργός σήμερα θα παρευρεθεί σε  συνέδριο για τα ανθρώπινα δικαιώματα με έμφαση στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. Όποιες και αν είναι οι προσωπικές απόψεις του κου Πρωθυπουργό οφείλει να συντάσσεται με την βούληση του Ελληνικού λαού που στην μεγάλη του πλειοψηφία είναι αντίθετος στον ακτιβισμό των ομοφυλοφίλων. Τα ανθρώπινα διακαιώματα δεν καθορίζονται από συναισθήματα και επιθυμίες ή από δυσφορία που κάποιοι νιώθουν για το φύλο τους,  αλλά από αντικειμενικά βιολογικά γεγονότα, την ελεύθερη βούληση και την προσωπική ευθύνη και σίγουρα δεν έρχονται σε σύγκρουση με τις θρησκευτικές ελευθερίες.
Η επιλογή του ελληνικού λαού μεταξύ του ριζοσπαστικού ακτιβισμού των ομοφυλοφίλων και των θρησκευτικών ελευθεριών είναι σίγουρα οι θρησκευτικές ελευθερίες. Αυτή οφείλει να είναι και η θέση που πρέπει να υπηρετεί ο Πρωθυπουργός της χώρας.
Απόσπασμα άρθρου dakedepeiraia

………………………………………………
Ύμνοι του Κυριάκου στους… ΛΟΑΤΚΙ (ενώ ο κόσμος καίγεται)
dimokratianews,26|06|2020
Διαφημίζει τους συνεργάτες του με… ιδιαιτερότητες, βλέπει «αόρατες» διακρίσεις και προαναγγέλλει νέα μέτρα στήριξης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρωθυπουργός μιας κεντροδεξιάς κυβέρνησης, φαίνεται ότι ζήλεψε τη δόξα των δικαιωματιστών του ΣΥΡΙΖΑ και βάζει στο επίκεντρο του διαλόγου τις «πολιτικές ταυτότητας», προαναγγέλλοντας μια ειδική «ατζέντα» με έμφαση στα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Απρεπώς, μάλιστα, ο πρωθυπουργός επέλεξε να τονίσει το γεγονός ότι έχει μέλη αυτής της «κοινότητας» στο επιτελείο του, λες και ενδιαφέρει τον ελληνικό λαό ο σεξουαλικός προσανατολισμός των συνεργατών του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και όχι το κατά πόσον είναι αποδοτικοί στην εργασία τους.
Συγκεκριμένα, μιλώντας σε συνέδριο για τα «ανθρώπινα δικαιώματα στο εργασιακό περιβάλλον», ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακάλυψε ότι στη χώρα μας υπάρχουν διακρίσεις λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού, πέραν των «ορατών». Δεν αναφέρεται, δηλαδή, ο κ. Μητσοτάκης, όπως ο ίδιος λέει, σε αυτά που ξέραμε ως «διάκριση», όπως στις προσλήψεις, τις απολύσεις ή τις μισθολογικές διακυμάνσεις, αλλά βρίσκει καθεστώς «διακρίσεων» ακόμη και στον λόγο ή το βλέμμα που απευθύνουμε στον διπλανό μας.
Αναφορά που τρομάζει, αφού η ύπαρξη «ατζέντας» που θα ελέγχει τα βλέμματα των ανθρώπων καθετί άλλο παρά φιλελεύθερη είναι, παρά όσα ισχυρίζεται ο πρωθυπουργός περί του φιλελευθερισμού ως ιδεολογικής του βάσης.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος σε όσους βρίσκονται σε κομβικές θέσεις -στον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα- τους κάλεσε να συστρατευθούν κατά των… στερεοτύπων που αντιστέκονται στην πρόοδο, με συγκεκριμένες αποφάσεις και πράξεις αλλά και με συμπεριφορές, ζητώντας μάλιστα «εμβληματικά, προωθητικά παραδείγματα». Κάτι το οποίο ερμηνεύεται ως εφαρμογή «θετικών διακρίσεων», δηλαδή την «πριμοδότηση» ανθρώπων που ανήκουν στην «κοινότητα» στον χώρο εργασίας τους.
Σε όλη σχεδόν την ομιλία του ο πρωθυπουργός επιχείρησε να ενσωματώσει τη «δικαιωματιστική ατζέντα», σημειώνοντας μάλιστα ότι αυτό που αποκαλείται «δικαιώματα» αποτελεί μέγεθος του οποίου η παρουσία συναρτάται με τη δυναμική του και, σύμφωνα με τον ίδιο, τα δικαιώματα υπάρχουν μόνο αν διαρκώς διευρύνονται, αν και διευκρίνισε ότι αυτό πρέπει να γίνεται χωρίς υπερβολές και χωρίς αυτά να εξαντλούνται στη διαδικασία.
Ο πρωθυπουργός, μάλιστα, δεσμεύτηκε να υποστηρίξει την καθιέρωση θέσης υπευθύνου στο ευρωπαϊκό πλαίσιο για την παρακολούθηση τήρησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο εργασιακό περιβάλλον.
Ο κ. Μητσοτάκης έλυσε όλα τα προβλήματα του ελληνικού λαού και είπε να ασχοληθεί και με τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, προάγοντας φαινόμενα σαν και αυτά που ο ελληνικός λαός έχει αντικρίσει στη Βουλή επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και έχει αηδιάσει. Κι όλα αυτά, επειδή έχει ομοφυλοφίλους στο γραφείο του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com