4 Απρ 2020

Στο Ωνάσειο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για τοποθέτηση βηματοδότη

Στο Ωνάσειο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για τοποθέτηση βηματοδότη
Στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο εισάγεται σήμερα Σάββατο ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος για προγραμματισμένη τοποθέτηση βηματοδότη, έπειτα από σύσταση των θεραπόντων ιατρών, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η τοποθέτηση βηματοδότη στον Αρχιεπ. Αθηνών
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. Όλα πήγαν καλά και η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Αξιοσημείωτο είναι ότι κάλεσαν για να του ευχηθούν ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, αρκετοί Ιεράρχες, ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως και η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κ. Φώφη Γεννηματά.
Ευχές του Οικ. Πατριάρχη προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών
Την αδελφική συμπαράσταση και τις εγκάρδιες ευχές του για την ταχεία αποκατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου εξέφρασε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.
Ο Παναγιώτατος επικοινώνησε, νωρίτερα, το μεσημέρι, προς τον Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωρεών κ. Φιλόθεο και του ζήτησε να μεταφέρει στον Μακαριώτατο, ο οποίος αναρρωνύει, την αυτονόητη συναντήληψη και το αμείωτο ενδιαφέρον της Μητρός Εκκλησίας προς το σεπτό πρόσωπό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com