26 Οκτ 2019

Ακροποδοτί προδοσία


Σχετική εικόνα
Ακροποδοτί  προδοσία
Η εμμονή υπερασπίσεως του εθνικισμού των ξένων εθνών και η μεθοδευμένη επιβολή του αφελληνισμού  δια των μηχανισμών της πλύσεως εγκεφάλου, της καλλιέργειας εμπάθειας, μέσω του επιστημονικώς κίβδηλου επιχειρήματος, περί «φασισμού», κατά του Ελληνισμού, μολονότι το έθνος, η Πατρίδα και η ζώσα Ορθόδοξη παράδοση, κατοχυρώνονται ρητώς εις τον Καταστατικό Χάρτη της Πατρίδας μας, ήτοι το Σύνταγμα αποτελούν επιμελώς μεθοδευμένη προπαγάνδα των, εν Ελλάδι εγκατεστημένων ανθελληνικών έμμισθων υπερεθνικών φερεφώνων, όπως, μεταξύ άλλων,  και του Μπολσεβικισμού, μετά των πολυποικίλων κομματικών εκβλαστημάτων του, καίτοι ούτος συνιστά, εκ της ιστορίας, άχθος αρούρης.

Ο εποικισμός της Ελλάδας καθίσταται ανυπερθέτως, προ των πυλών και συνιστά προς το παρόν μία αναπόδραστη πραγματικότητα την οποία, δέον όπως αναλύσει κανείς κριτικά συνθέτοντας εν ταυτώ την αλληλουχία των επιμέρους συμβεβηκότων εις την πατρίδα μας ως εξής :
Η ανέλεγκτη ροή των μεταναστών και διασπορά αυτών ανά την Ελλάδα, τους οποίους αυθαίρετα βαπτίζουμε ενάντια στην κείμενη νομοθεσία και εις την κοινή λογική ως «πρόσφυγες», επί ποινής ποινικής διώξεως σε οιονδήποτε μη συμμορφούμενο με την ονομασία αυτή, του οποίου του προσάπτουμε, αυθωρεί και παραχρήμα, το στίγμα του «ρατσιστή» και του αντιφρονούντος.
Άρα θεσπίζεται κεκαλυμμένα, η κατάλυση της ελευθερίας έκφρασης, διακίνησης ιδεών και λόγου, εφαρμόζοντας κατ’ εξοχήν πρακτικές ολοκληρωτικών καθεστώτων στα πλαίσια της επίφασης της Δημοκρατίας εις την οποία ζούμε, υπό άλλοις λόγοις καθιδρύεται ο θεσμός  της πιστοποίησης φρονημάτων προς τους πολίτες
Ωσαύτως, η κατάργηση των εγκλημάτων του ποινικού κώδικα, περί κακόβουλης βλασφημίας και καθύβρισης θρησκευμάτων, εν συνδυασμό προς την κατάργηση αναφοράς του θρησκεύματος και της Ιθαγένειας εις τα έγγραφα των σχολείων, όπως και εκτόξευση «προοδευτικών» ιαχών στρεφόμενες, κατά της πρωινής προσευχής καθώς και καθαιρέσεως των ιερών εικόνων εκ των δημοσίων κτηρίων, συνθέτουν το αμάλγαμα της Νέας Τάξης πραγμάτων.
Ως εκ τούτου λοιπόν, η επέλαση της παγκοσμιοποιήσεως και η εγκαθίδρυση του περιλάλητου πολυπολιτισμού κράτους ήδη τεκταίνεται ενώπιον μας, καθ’ ήν στιγμήν, ημείς καθεύδουμε τον νήδυμον ύπνο, ενώ η Ελλάς μεταλλάσσεται βαθμηδόν και ακροποδητί σε μία μουσουλμανική επαρχία και σε ένα ουδετεροεθνές μόρφωμα, όπου ημείς ως Έλληνες, μισούντες τον εαυτό μας θα απορροφηθούμε ασμένως από την επιβολή των ετερόκλητων πολιτισμών των εισβολέων αλλοδαπών, μη προσφύγων, οικονομικών μεταναστών, εις την πατρίδα μας.
Το πρόβλημα καθίσταται σύνθετο, η Ευρώπη σύρεται από τις γεωστρατηγικές ισορροπίες, οι Η.Π.Α εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους και η Ελλάς, κατάμονη, υποκύπτει, ως πειθήνιο όργανο, «προοδευτικών» δήθεν φιλο-ευρωπαίων, μισθάρνων οργάνων, οι οποίο απεμπολούν τον πολιτισμό αιώνων και καταδικάζουν νομοτελειακά εις την αφάνεια το βασανισμένο Ελληνικό έθνος, έναντι τριάκοντα αργυρίων, έναν λαό, όπου η διαχρονικά ξενοκίνητη- προδοτική αριστερά και η ενοχική Δεξιά τον έχει πείσει ότι Φασίστας είναι κάποιος όταν αγαπάει την πατρίδα του και αποτίει φόρο τιμής προς τους θυσιασθέντες προγόνους του για την ελευθερία, την αλήθεια και την δημοκρατία.
Εν κατακλείδι φασίστας είναι αυτός ο οποίος μισεί την πατρίδα του, βεβηλώνει την μνήμη των προγόνων του, ατιμάζει την ελευθερία και εναγκαλίζεται με τον εθνικισμό των γειτόνων του, (Σκόπια, Τουρκία), ίδιον της Αριστεράς.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"ΟΜΙΛΟΥΝ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΠΟΝΔΟΤΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΧΘΡΟΝ: ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΝ" Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 20-10-1963. ΠΗΓΗ. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " Η ΗΜΕΡΑ" 11/20/65

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com