3 Ιουν 2019

Τσίπρας –persona non grata

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσίπρας ελλαδα ακτινεσ
Τσίπρας –persona non grata
Εκκωφαντική πτώσις του Σιδηρούν Παραπετάσματος
     Α. Οι εκλογές της Ευρωβουλής καθώς και της τοπικής αυτοδιοικήσεως α και β, βαθμού, ανέδειξαν ότι νικητής είναι η ανασφάλεια του ελληνικού λαού, ο οποίος ανεπίγνωστα ως προς την δημοκρατική αξία της ψήφο του, άσκησε το δικαίωμά του ως άθυρμα, μίας γενικευμένης ανασφάλειας η οποία κυριαρχεί έναντι της εγκαθιδρύσεως του ισοπεδωτικού Μπολσεβικισμού και των παραγώγων του εις την Πατρίδα μας επί τα 4 συναπτά έτη.

    Β. Δια τούτο, βούλομαι να είπω, ότι εν πρώτοις ήτο δικαιολογημένη η καθολική και ομοθυμαδόν αντίδραση στην τυραννική και σφόδρα ανθελληνική κυβέρνηση του Σύριζα, η οποία διασάλευσε την δημόσια τάξη και ασφάλεια, νομιμοποίησε δήθεν αναρχοαυτόνομα γκρουπούσκουλα, δηλονότι επαναστάτες δίχως αιτία, εκ του ασφαλούς αντιδρώντες οι οποίοι ουδέποτε συλλαμβάνονταν καθότι ευθέως υποθάλπονται  από το ανέλεγκτο παρακράτος της Αριστεράς, επιχείρησε να αλλοιώσει την φυσιογνωμία της Πατρίδας μας, αντικαθιστώντας τον Ελληνικό πληθυσμό, με στίφη μεταναστών τους οποίους εντελώς παρανόμως του «βάπτισε» δια της φαιάς προπαγάνδας των εξωνημένων Μ.Μ.Ε, πρόσφυγες, ενίσχυσε τους μετανάστες με επιδόματα την ίδια στιγμή την οποία αφαίξε φορολογικά τους Ελεύθερους επαγγελματίες, επέσπευσε και διευκόλυνε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, εκδηλώνοντας αλληλεγγύη προς το μεγάλο κεφάλαιο και τους Τραπεζίτες, εφήρμοσε επαχθείς όρους κατάπτυστων μνημονίων εις βάρος των οικονομικά ασθενών, κατήργησε την προστασία της κύριας κατοικίας, κατήργησε τον Νόμο Κατσέλη, επέβαλε τον θεσμό της συμμορίας δια της κουκούλας εις τα φίλα εις το Σύριζα προσκείμενα πρόσωπα, διώκοντας προληπτικώς τον πατριωτισμό, δια ποινικοποιήσεως του φρονήματος των Ελλήνων, ψήφισε γηθοσύνως την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, συρρικνώνοντας της Εθνική Κυριαρχία, καλλιέργησε το ποταπό συναίσθημα της ηττοπάθειας, καλλιέργησε την εγκληματικότητα,  προήγαγε την σεξουαλική διαστροφή και την ανωμαλία ως κοινωνικό πρότυπο, συκοφάντησε την αριστεία, την πρόοδο, την επιστήμη τις τέχνες, διεύρυνε το δημόσιο δημιουργώντας διθεσίτες και τριθεσίτες κρατικοδίαιτους.
Τα ως άνω είναι ορισμένα, δεινά τα οποία επισώρευσε εις τον τόπο μας η επάρατος συμμορία η οποία εξαπάτησε τότε τον Ελληνικό λαό, ως δήθεν Αριστερά και ήγαγε την πατρίδα μας εις « τα βράχια» , μετατρέποντας την σε μία ανυπόληπτη χωματερή των Βαλκανίων και Χ.Υ.Τ.Α της ολιγαρχικής ελίτ των Βρυξελλών.
Η φαιά προπαγάνδα του συστήματος παρομιώδης, περί δήθεν ηθικού πλεονεκτήματος προκειμένου να διατηρούν τις ψήφους απευθυνόμενοι σε ευήκοα όντα, διανοητικά ευνουχισμένης και εύπιστης αδαούς μάζας περί το ήθος και των αγώνων της αριστεράς, η ρητορική αυτή και ο διττός φαρισαϊσμός την στιγμή την οποίας πρόκειται δια ακραιφνώς νεοφιλελεύθερα μίσθαρνα όργανα, τα οποία τελούσαν σε διατεταγμένη υπηρεσία από τα εξωθεσμικά διευθυντήρια, έναντι τριάκοντα αργυρίων.
Ωσαύτως η καλλιέργεια αντικληρικαλισμού προς την νεολαία και την κοινωνία η καλλιέργεια έντονου αντιορθόδοξου  πνεύματος και η προαγωγή του Ισλάμ, ως δήθεν ελεύθερη θρησκεία, αποτελούν συνάμα μέρος του οργανωμένου σχεδίου κατά του Ελληνισμού.
Αυτοσκοπός της παρούσης κυβερνήσεως η νομή της εξουσίας, η προπαγάνδα, η εξουδετέρωση των αντιφρονούντων, η αστυνόμευση της ιδιωτικής ζωής, διώξεις, περιστολή των ατομικών δικαιωμάτων, επιβολή αστυνομικού κράτους εις βάρος των πολιτών, αναρχία και διώξεις προς τους έχοντες διαφορετική άποψη με αυτούς, είτε δια προληπτικών συλλήψεων και βάναυση προσβολή της προσωπικότητάς των, ή δια άσκησης ποινικών διώξεων δια της κατασκευής ευφάνταστων δικογραφιών.
Πρόκειτο δια μία στυγνή δικτατορία η οποία χρησιμοποιούσε το κράτος καταχρηστικά και την αστυνομία ως εργαλείο καταστολής των υγιώς σκεπτομένων και διαφωνούντων πολιτών, καταλύοντας κάθε ψήγμα Δημοκρατίας, και παραβιάζοντας καταφώρως τα θεμελιώδη ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
Μία κυβέρνηση η οποία ποδοπάτησε την Συνταγματική έννομη Τάξη, προέβη σε θεσμικές εκτροπές με το περίπυστο τότε δημοψήφισμα τον Ιούλιοι του 2015, το οποίο μετέτρεψε σε Ναι, ακυρώνοντας στην πράξη την βούληση του Ελληνικού λαού, αμαυρώνοντας συνάμα το κορυφαίο τούτο εργαλείο κοινοβουλευτισμού.
Όλα τα ως άνω συνθέτουν το αλήστου μνήμης αμάλγαμα  δολίως ατοπημάτων της εν αποδρομή ανθελληνικής κυβέρνησης ενός εσμού ιδεοληπτών, αμοραλιστκών και πολιτικών τυχοδιωκτών, οι οποίοι ανενδοιάστως και γηθοσύνως πρόδωσαν την Μακεδονία μας, ασκώντας πρωτοφανή βία στους Έλληνες πολίτες χαρακτηρίζοντας τους άπαντες τους συμμετέχοντες εις τα συλαλλητήρια αδιακρίτως ως οπαδούς του Ναζισμού, διασύροντας δηλαδή τους δημοκρατικούς πολίτες, οι οποίοι ύψωσαν το ανάστημά τους υπερήφανα και με αίσθημα δικαίου, τιμώντας του προγόνους τους, προκειμένου να διαφυλάξουν ως αυτόκλητοι θεματοφύλακες της παράδοσης και των διαχρονικών αξιών του Ελληνισμού.
Τα ως άνω τα οποία σταχυολόγησα, άνευ ετέρου τινός και παραχρήμα, συνιστούν ενδεικτικώς μέρος της Μαύρης Βίβλου της παταγώδους αποτυχημένης κυβερνήσεως και της χειροτέρας εξ ιδρύσεως του Ελληνικού Κράτους, με έναν ολίγιστο πρωθυπουργό ο οποίος πηδαλιουχούσε έναν αριστερεπώνυμο θίασο, ο οποίος εμφορούταν εκ της νοοτροπίας της ντουντούκας, επαναστάτες του γλυκού νερού, χρόνιο εκβλάστημα του ψευδεπίγραφου σοσιαλισμού του εν πολλοίς αποδεδειγμένα αργυρώνητο Πασόκ.
    Γ. Ως εκ τούτου λοιπόν, εν μέρει ορθώς ψήφισε ο Ελληνικός λαός με κριτήρια εθνικών εκλογών δια να πέμψεισεντορίως ένα ηχηρό μήνυμα αποπομπής και σφοδρής εκδηλώσεως δυσαρεσκείας προς έναν στυγνό πολιτικό απατεώνα, έναν αριβίστα, ο οποίος τελών σε διατεταγμένη, δίχασε τον Ελληνικό λαό, διαίρεσε την Ελλάδα δια της απαραδέκτου Συμφωνίας των Πρεσπών, συκοφαντούσε του Έλληνες και εκφύλισε κάθε έννοια δημοκρατίας και θεσμού.
Μέχρι λοιπόν ενός μέτρου απολύτως δικαιολογημένου η οργίλη αντίδραση του κόσμου, πλην όμως το ανησυχητικό είναι ότι ο Σύριζα παρά την υπαιτιότητά του ως προς την καταβαράθρωση της χώρας, υπάρχει μία μερίδα η οποία τον ψήφισε διατηρώντας τα ποσοστά του ιδιαιτέρως υψηλά εν σχέσει με τα ιδιαζόντως ειδεχθή εγκλήματα τα οποία έχει διαπράξει προς πάσα κατεύθυνση.
Ειδικότερον, η μερίδα η οποία των ψήφισε, προέρχεται από το παλαιό Πασόκ, δηλαδή κομματικοί καρεκλοκένταυροι οι οποίοι επιθυμούν να καθίστανται εις το διηνεκές  προσκολλημένοι προς το άρμα της εξουσίας πλήρως εναγκαλισμένοι με το Κράτος, αλλά και η μερίδα των «ρουσφετιών», συνεπεία διευρύνσεως του δημοσίου.
Φρονώ ότι η νίκη της Ν. Δ είναι πύρρειος καίτοι πρόκειται δια εκλογές - Ευρωεκλογές και της Αυτοδιοικήσεως, καθότι έπονται οι Βουλευτικές δια να αποκρυσταλλωθεί μία αρκούντως ικανοποιητική διαφορά η οποία θα κομίζει εις την Ν.Δ την νομιμοποίηση αυτοδυναμίας ή ουσιαστικής διαφοράς προς τον Σύριζα.
Εντούτοις όμως, αν αξιολογήσουμε τα αποτελέσματα υπό το φως μιάς πιο εμβριθούς πολιτικής ματιάς θα διαπιστώσουμε, ότι ο Έλληνας δε έχει ουσιαστικό πολιτικό κριτήριο, εις τις κάλπες δε αποτυπώθηκε η αποτυχία της Ελίτ των Βρυξελλών, η αβελτηρία και η αποτελεσματικότητα της διαμορφωθείσας ολιγαρχίας της Ευρώπης, η οποία πόρρω απέχει και αφίσταται εκ των ιδρυτικών διακηρύξεων της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, πράγμα το οποίο έν αντιθέσει, αντικατοπτρίστηκε λίαν ευγλώττως στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης με την πλημμυρίδα των Ευρωσκεπτικιστών.
Εν κατακλείδι, τα ποσοστά του Σύριζα και η ψήφος με μη ουσιαστικά πολιτικά κριτήρια, δέον όπως μαςαγάγει ανυπερθέτως εις έναν βαθύ σκεπτικισμό δια το μέλλον αυτού του τόπου, και δη ως προς τους  πολίτες, το συμπέρασμα είναι ότι με αυτήν την πολιτικώς ανύπαρκτη σκέψη των ψηφοφόρων οι οποίοι ενεργούν ως αγελαία μάζα αναπτύσσοντας βοσκηματώδη τρόπο σκέψεως, νομοτελειακά, εκόντες άκοντες, θα καταστούμε αδιαμαρτύρητα, δέσμιοι  400 επιπλέον χρόνων «μνημόνια»  , παρεκτός εάν εξανασταθεί  ένας άλλος Κολοκοτρώνης ο οποίος γρηγορών θα αφυπνίσει συνειδήσεις  και θα ανασχέσει ουσιαστικώς την  δυναμική των εξελίξεων.
Τότε τα πράγματα θα προσλάβουν συν Θεώ, άλλη διάσταση και άρδην τροπή, όμως δια να είμεθα και δίκαιοι, ουδέν κακό αμιγές καλού, πατάχθηκε προς το παρόν ο Μπολσεβικισμός και μετά ταύτα, θα συντελεσθούν ένδον ζυμώσεις δια την πολιτική αναδόμηση στην Ελλάδα  με γνώμονα τις αξίες του Ελληνισμού, την Ορθόδοξη Παράδοση και την πνοή των προγόνων μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"θα συντελεσθούν ένδον ζυμώσεις δια την πολιτική αναδόμηση στην Ελλάδα με γνώμονα τις αξίες του Ελληνισμού, την Ορθόδοξη Παράδοση και την πνοή των προγόνων μας".

Μακάρι να συμβεί!

Κ.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com