30 Ιαν 2019

Το ελληνόφωνο κράτος απαγορεύει στους Έλληνες τη χρήση της λέξης Μακεδονία και την επίκληση της ελληνικότητάς της;

Αντεπίθεση με πράξεις
Το ελληνόφωνο κράτος απαγορεύει στους Ελληνες τη χρήση της λέξης Μακεδονία και την επίκληση της ελληνικότητάς της. Αυτό είναι το συμπέρασμα της ανάκλησης της διάθεσης αίθουσας του Πολεμικού Μουσείου για τη διοργάνωση προγραμματισμένης εκδήλωσης για τη Μακεδονία.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα μας στο σχετικό άρθρο της, η εκδήλωση είχε οργανωθεί από την International Hellenic Association και είχε τον τίτλο «Μακεδονία μία και ελληνική». Το Πολεμικό Μουσείο, ως οργανισμός, ελέγχεται από το υπουργείο Εθνικής Αμύνης και η International Hellenic Association σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι «προφανώς, εν όψει του άρθρου 6 της Συμφωνίας των Πρεσπών, η εκδήλωση “Μακεδονία μία και ελληνική” θεωρείται ανεπιθύμητη».
Την ίδια στιγμή που οι αυτουργοί της προδοσίας της Συμφωνίας των Πρεσπών ακυρώνουν εκδηλώσεις για την ελληνικότητα της Μακεδονίας σε οργανισμούς, όπως το Πολεμικό Μουσείο (που ανήκει στον σκληρό πυρήνα του κράτους, τις Ενοπλες Δυνάμεις), ανέχονται τον κάθε Ζάεφ να αποκαλεί σε καθημερινή βάση το κρατίδιό του «Μακεδονία» και τους κατοίκους του «Μακεδόνες». Ουσιαστικά, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι αξιοθρήνητοι ουραγοί του παραδίδουν τη Μακεδονία μας στους Σλάβους, που επιδιώκουν να τη σφετεριστούν.
Η μόνη αντίδραση σε αυτή την αθλιότητα, για να πιάσει τόπο και να γίνει αντιληπτή, πρέπει να είναι έμπρακτη, ισχυρή και διαρκής. Για καθεμιά εκδήλωση για τη Μακεδονία που παρεμποδίζεται από το κράτος να διοργανώνονται δύο ή τρεις και οι Ελληνες που ενδιαφέρονται για τον τόπο τους να γίνονται οι ίδιοι αγωγοί του πατριωτικού μηνύματος.
Για κάθε λέξη που εκστομίζει η «συμμαχία των προθύμων» υπέρ των Σκοπιανών να γράφονται βιβλία με αντίκρουση της εχθρικής προπαγάνδας και ακλόνητα στοιχεία για την ελληνικότητα του τόπου, του λαού και του πολιτισμού που έλαμψε σε Ανατολή και Δύση, και άλλαξε την πορεία της ανθρωπότητας.
Μια σταγόνα έργου είναι καλύτερη από ωκεανούς λόγων, διαμαρτυριών και υποσχέσεων. Οι Ελληνες θέλουν και μπορούν να νικήσουν σε αυτόν τον -υπέρ βωμών και εστιών- αγώνα.
dimokratianews,30.01.2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com