28 Ιαν 2019

Κουρελόχαρτο των Πρεσπών

Αποτέλεσμα εικόνας για Συμφωνία των Πρεσπών
Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα συνεργαζόμενα… υπόλοιπα της βουλευτικής «αποθήκης» της κυβέρνησης έδωσαν το όνομα και την Ιστορία της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

Ζημίωσαν την Ελλάδα για να ωφελήσουν ξένο κράτος, το οποίο έχει βλέψεις σε βάρος μας. Οσοι εργάστηκαν από την ελληνική πλευρά για τη σύνταξη της Συμφωνίας των Πρεσπών και την πολιτική προπαρασκευή της, αλλά και όσοι ενέκριναν διά της ψήφου τους και της υπογραφής τους την κύρωσή της γνώριζαν πολύ καλά τι έπρατταν και ποια χώρα και ποιες δυνάμεις εξυπηρετούνται από την εξέλιξη. 
Οι ανωτέρω άμεσοι συνεργοί στη διάπραξη του εθνικού εγκλήματος, ακόμα κι αν δεν έδιναν βάση στις αιτιάσεις αναλυτών, δημοσιογράφων, δικηγορικών συλλόγων, της αξιωματικής αλλά και της ήσσονος αντιπολιτεύσεως, θα μπορούσαν και θα όφειλαν να προσέχουν τι λέει και πώς συμπεριφέρεται η άλλη πλευρά και πριν και μετά την κύρωση της συμφωνίας και τη δημοσίευσή της σε ΦΕΚ. (ΕΔΩ) 
Από την πρώτη στιγμή που μαθεύτηκε το όνομα της ιστορικής τερατογένεσης ως «Βόρειος Μακεδονία», όταν, υποτίθεται, ότι όλοι «πρόσεχαν να μην προκαλέσουν», ο πρωθυπουργός των Σκοπίων αποκαλούσε το κρατίδιό του «Μακεδονία» και το εθνοτικό μωσαϊκό του «Μακεδόνες».
Το σκηνικό επαναλαμβάνεται, φυσικά, και μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ο κ. Ζάεφ, σε καθημερινή βάση, επαναλαμβάνει (προς εμπέδωση κυρίως από τις ξένες δυνάμεις αλλά και τον ελληνικό λαό που αντιδρά) ακριβώς τα ίδια.
Αποκαλεί το κρατίδιό του «Μακεδονία» και το εθνοτικό μωσαϊκό του «Μακεδόνες». Χθες, για παράδειγμα, έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: «Την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος, θα μείνουμε ενωμένοι εξ ονόματος των εκατομμυρίων γυναικών, ανδρών και παιδιών, συμπεριλαμβανομένων 7.200 Εβραίων από τη Μακεδονία, που έπεσαν θύματα του ναζισμού».
Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός δεν κάνει... κατά λάθος τις δηλώσεις. Ούτε η ελληνική πλευρά δεν τα αντιλαμβάνεται - όλα τα γνωρίζει. Απλά και οι δύο πλευρές λειτουργούν σε βάρος της Ελλάδας με βασικό εργαλείο τους το κουρελόχαρτο των Πρεσπών, το οποίο είναι διάτρητο από την αρχή έως το τέλος.
dimokratianews28.01.2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com