30 Οκτ 2018

Ο ανθελληνισμός της ιντελιγκέντσιας

Οι «ενημερωτές» και οι «γραμμητζήδες» των Ελλήνων είναι με όλους, εκτός από τους Ελληνες. Οι μηχανισμοί παραγωγής κυρίαρχης ιδεολογίας επιλέγουν τις μείζονες πολιτικές, κοινωνικές και εθνικές συγκρούσεις για να γυρίσουν την πλάτη στην πλειοψηφία και να δείξουν την προσήλωσή τους στα νεωτερικά δόγματα, τον αντιπατριωτισμό, τον δικαιωματισμό και την αποδόμηση των παραδοσιακών αξιών.

Αυτό το μοτίβο συμπεριφοράς το έχουμε παρακολουθήσει κατ' επανάληψιν στο ζήτημα των Σκοπίων, στο δικαίωμα της προαιρετικής αναγραφής του θρησκεύματος στις αστυνομικές ταυτότητες, στην προδοσία των Ιμίων, στην παράδοση του Οτσαλάν στους Τούρκους, στο Σχέδιο Ανάν, στις αξιώσεις της τρόικας από την Ελλάδα, παντού. Τώρα το βλέπουμε και στη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου από τους Αλβανούς αστυνομικούς.
Προτού καν ξεκαθαρίσει το τοπίο και το ρεπορτάζ προσφέρει τις απαραίτητες πρώτες πληροφορίες, η «συμμαχία των προθύμων» είχε οδηγηθεί κιόλας σε «ασφαλή» συμπεράσματα. Ελεγαν, διέδιδαν, μετέδιδαν, διαβεβαίωναν ότι επρόκειτο για ένα «ψυχολογικά διαταραγμένο» αλλά και «ύποπτων κινήτρων και διασυνδέσεων» άτομο. Δηλαδή, προβεβλημένοι δημοσιολόγοι, δημοσιογράφοι και σημαίνοντα στελέχη πολιτικών παρατάξεων λειτούργησαν σαν αναμεταδότες της προπαγάνδας του αντιπάλου!
Τα κίνητρα όλων μαζί και καθενός ξεχωριστά δεν μπορούν να εξηγηθούν, διότι λείπουν επαρκή και ακλόνητα στοιχεία που θα μετέφεραν τη συζήτηση από το πεδίο των υποθέσεων σε εκείνο της χειροπιαστής πραγματικότητας. Αλλωστε, τα κίνητρα οποιουδήποτε έχουν μόνο φιλολογικό ή δικαστικό ενδιαφέρον. Στην πολιτική σημασία έχουν τα αποτελέσματα.
Μια βασική συνέπεια της αρνητικής στάσης που κρατούν οι προαναφερθέντες στα ζητήματα αιχμής (και ειδικά σε εκείνα που σχετίζονται με τα εθνικά συμφέροντα) είναι η εξοικείωση τμήματος του πληθυσμού με τον αφελληνισμό αλλά και τον ανθελληνισμό. Επίσης, η αδιάκοπη απόπειρα ενοχοποίησης των Ελλήνων γι' αυτό που πιστεύουν, αγαπούν αλλά και για αυτό που είναι λειτουργεί διαλυτικά και για την κοινωνία αλλά και για τις προσωπικότητες των πολιτών.
Πρέπει να ειπωθεί ξεκάθαρα ότι η νεοταξική ιντελιγκέντσια είναι εχθρός και όχι σύμμαχος των Ελλήνων.
dimokratianews30.10.2018
Δείτε και:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι Αλβανοι μας θεωρουν εχθρους τους και εμας στην Ελλαδα και την Ελληνικη μειονοτητα στην Αλβανια
και οποτε βρισκουν ευκαιρια και ξερουν οτι δεν θα συναντησουν αντισταση ,προβαινουν σε εγκηματικες ενεργειες απεναντι μας .
Η δολοφονια του Κωνσταντινου Κατσιφα αποτελει ενα αποτροπαιο εγκλημα και δειχνει τον ψυχισμο των Αλβανων.
Εμεις τους δωσαμε θεσεις εργασιας ,πλουτισαν απο τους Ελληνες και αυτοι σκοτωνουν τους Ελληνες της Ελληνικης μειονοτητας στην Αλβανια ,επειδη βρισκοντε σε αδυναμη θεση.
Εφ οσον εχουμε μια ανθελληνικη κυβερνηση ,θα πρεπει εμεις να στηριξουμε την Ελληνικη μειονοτητα στην Αλβανια ,να σταματισουμε να προσφερουμε θεσεις εργασιας σε Αλβανους ,να σταματησουμε να ψωνιζουμε απο μαγαζια Αλβανων στην Ελλαδα και οχι να τους ταιζουμε και να γυρνανε να μας σκοτωνουν ,οταν βρισκουν ευκαιρια.
Θελουμε να ρωτησουμε τον κ. Τσιπρα ,η δολοφονια του Κωνταντινου δεν ειναι κραυγαλαια ρατσιστικη ενεργεια των Αλβανων δεν πρεπει να επιβληθουν κυρωσεις στην Αλβανια ,δεν πρεπει το θεμα να φτασει στην ευρωπαικη ενωση ,να οδηγηθουν ενωπιον του δικαστηριου της Χαγης ως εγκλημαται πολεμου,διοτι αυτη η ενεργεια δηλωνει η τι μη αλλο παρα ενα καμουφλαρησμενο εγκλημα πολεμου εν καιρω ειρηνης.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΥΝΗ ,ΕΦ ΟΣΟΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com