30 Οκτ 2018

Οι εθνομηδενιστές προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι «δικαίως σκοτώθηκε ο Κων. Κατσίφας»


Αποτέλεσμα εικόνας για Κωνσταντίνο Κατσίφα
Έφυγε σαν άνδρας
Οι εθνομηδενιστές προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι «δικαίως σκοτώθηκε ο Κων. Κατσίφας»
Από τον δρα Απόστολο Κρητικόπουλο*
Ιδιαίτερη λύπη μάς περίμενε όλους τους πατριώτες προχθές, στην εθνική μας εορτή της 28ης Οκτωβρίου. Αλβανοί αστυνομικοί πήγαν στις Βουλιαράτες, στο χωριό της Βόρειου Ηπείρου που απέχει μόλις 6 χλμ. από την Ελλάδα. Πίεσαν τον πατριώτη Κωνσταντίνο Κατσίφα να κατεβάσει την ελληνική σημαία που είχε υψώσει λόγω της εθνικής μας εορτής. Και ο Κωνσταντίνος δεν άντεξε. Και ανταπέδωσε τα πυρά που του έριξαν οι Αλβανοί. Και έφυγε σαν άνδρας.

Αμέσως τα συστημικά ΜΜΕ προέβαλαν τη θέση ότι «ήταν τρελός», ότι «είχε καλάσνικοφ και πόζαρε σε εθνικιστικές φωτογραφίες», ότι «πέθανε δίκαια από πυρά αστυνόμων Αλβανών». Αυτά τα αισχρά «fake news» δεν τα παρουσίαζαν μόνο τα αλβανικά ΜΜΕ, αλλά και οι ελληνικοί σταθμοί! Ακαριαία υιοθέτησαν άκριτα τις πληροφορίες που μετέδιδε ο Εντι Ράμα, ο ναρκέμπορας διεφθαρμένος μαυραγορίτης και αριστερός πρωθυπουργός της Αλβανίας. Τη στιγμή που εγώ, όπως και δεκάδες άλλοι Αθηναίοι πατριώτες, τρέξαμε ενστικτωδώς στην αλβανική πρεσβεία στο Ψυχικό να διαμαρτυρηθούμε για τον άδικο χαμό ενός Έλληνα, οι τηλεοπτικοί σταθμοί μας ανταγωνίζονταν για το ποιος θα αμαυρώσει τη μνήμη του ήρωα πιο γρήγορα. Οι πρόθυμοι πεμπτοφαλαγγίτες αριστεροί εθνομηδενιστές των κοινωνικών δικτύων κατέληξαν σε γρήγορο συμπέρασμα και προσπαθούσαν να πείσουν όλους εμάς τους υπολοίπους ότι «δικαίως σκοτώθηκε ο Κατσίφας». 
Δεν γνωρίζουν όλοι αυτοί οι ξεπουλημένοι συστημικοί διεθνιστές, οι οποίοι μισούν το δικό τους γραικικό αίμα, ότι οι ουτσεκάδες της Αλβανίας ενεργούν ανενόχλητοι στις ελληνικές περιοχές μας της Βορείου Ηπείρου και σπέρνουν τον τρόμο, ένοπλοι, σε συμπατριώτες μας που τολμάνε να προβάλλουν την ελληνικότητά τους. Δεν γνωρίζουν ότι το πρωτόκολλο της Κέρκυρας του 1914 προβλέπει αυτονομία στους Βορειοηπειρώτες που ποτέ δεν αξίωσε καμία ελληνική κυβέρνηση να εφαρμοστεί!
Δεν γνωρίζουν ότι αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα μιας αναγνωρισμένης μειονότητας να αναρτά τη σημαία της εθνικής της αδιαμφισβήτητης ταυτότητας. Δεν γνωρίζουν ότι ο φόβος που έχουν οι Βορειοηπειρώτες απέναντι στα κτήνη των παραστρατιωτικών ουτσεκάδων αναγκάζει τον ανδρικό πληθυσμό να φέρει όπλα για την προστασία της οικογένειάς του. Δεν γνωρίζουν ότι το πτώμα του Κατσίφα είχε ριπές όπλου από κοντινή απόσταση λίγων εκατοστών, το οποίο πιθανά σημαίνει ότι δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τους δόλιους Αλβανούς.
Τιμή και δόξα στον ήρωα Κατσίφα, ο οποίος έπεσε αντρίκεια υπερασπιζόμενος τη σημαία μας. Σε 40 μέρες που θα συναντήσει η ψυχή του στον παράδεισο τον ήρωα Σολωμό Σολωμού, που έφυγε και αυτός δολοφονημένος από εχθρούς για τον ίδιο λόγο, είμαι σίγουρος ότι θα έχουν να πουν πολλά μεταξύ τους.
*Διδάκτωρ Πληροφορικής (twitter: @kritikopoulos)
dimokratianews30.10.2018

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θελουμε να ρωτησουμε τον Εντι Ραμα ,
αν η νομοθεσια της Αλβανιας επιβαλλει την ποινη θανατου σε ανθρωπους ,που ειναι διανοητικα καθυστερημενοι,σχιζοφρενοις η εχουν αλλες διανοητικες διαταραχες και αν εκτελουντε εν ψυχρω
οι ψυχοπαθεις στην Αλβανια.
Διοτι με τη δικη του διαγνωση, ο Κωνσταντινος Κατσιφας ητανε τρελος φαινεται ως πρωθυπουργος εχει και διπλωμα ψυχιατρικης , και καλως εστειλε τους αστυνομικους του και τον σκοτωσαν,
ενας λιγοτερο τρελος στη χωρα του.
Μ αυτον τον τροπο θα εκτελεσει ολους τους τρελους της Αλβανιας και ετσι η Αλβανια θα ειναι το μοναδικο κρατος στον κοσμο ,οπου δεν θα υπαρχουν ψυχιατρικες κλινικες και οπου θα υπαρχουν μονον σοφοι.
Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ,
ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ,ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ πΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.
ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΕΙΩΞΗ Ο ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ
ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ,ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ
ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΥΠΟΔΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ
ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΕ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥ.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΥΓΕΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com