27 Ιουν 2018

Σύλλογος Πολυτέκνων Λάρισας: Αγώνας & αντίσταση να μπει στον κάλαθο των αχρήστων η συμφωνία με τα Σκόπια...

Αποτέλεσμα εικόνας για Σύλλογος Πολυτέκνων Λαρίσης & Περιχώρων     
     Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λαρίσης & Περιχώρων εκφράζει την έντονη αγανάκτηση, οργή και ανησυχία των μελών του για την συμφωνία με τα Σκόπια. Αποδεικνύονται ελάχιστα έως ανύπαρκτα τα θετικά σημεία της συμφωνίας, παρά την συστηματική προπαγάνδα. 

Η αναγνώριση της ψευδεπίγραφης μακεδονικής ταυτότητας & γλώσσας αποτελεί αντίθετα ισχυρότατο φορέα αλυτρωτισμού & διεκδικήσεων εις βάρος μας, απάτη εις βάρος της αλήθειας. 'Ηδη τα όργανα για τον διαμελισμό μας άρχισαν. Οι ξένες πρεσβείες & οι επίδοξοι καταπατητές πανηγυρίζουν & προχωρούν.
            Ρωτούμε:
1.      Οι Μακεδόνες δεν είναι Έλληνες;
2.      Τί παραμύθια είναι αυτά για “Βόρεια Μακεδονία” των “Μακεδόνων”;
3.      Γιατί δεν έγινε δημοψήφισμα; Τα Σκόπια γιατί κάνουν; Οι Σκοπιανοί είναι πιο δημοκράτες από εμάς ή σοφότεροι;
4.      Γιατί μεθοδεύθηκε βεβιασμένα να έρθει αργότερα προ τετελεσμένων η Βουλή και δεν ερωτάται ο λαός; Είστε σοφότεροι από τον λαό; Αυτός δεν σας ψήφισε; Από πού αντλείτε την εξουσία σας;
5.      Τις δικαστικές αποφάσεις του Αρείου Πάγου, ότι δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος και γλώσσα & για τους κινδύνους για την δημόσια τάξη που ενέχει η αναγνώρισή τους, τις αγνοείτε; Είναι για πέταμα;
6.      Τί άλλο προσπαθείτε να κάνετε κρυφά στη Ήπειρό μας;
            Απευθυνόμαστε στους συμπολίτες μας:
            Πουλάνε την Μακεδονία. Χρησιμοποιούν τα ίδια επιχειρήματα με τις εκάστοτε κατοχικές αρχές: τονίζουν τα “καλά” της συνεργασίας & της φιλίας των ξένων, την αδυναμία μας, το μάταιο της αντίστασης & το ανώφελο της αξιοπρέπειάς μας. Περιφρονούν την λαϊκή βούληση, χτυπούν, καθυβρίζουν & απειλούν τον λαό.
Δεν μας ρωτάνε καν, αυτοί ξέρουν. Ποιοί; Αυτοί που συμπλέουν με όσους δηλώνουν ότι "χ....." για το αίμα των προγόνων μας, αθώων παιδιών, νέων, γυναικών, γέρων & ψυχών, επειδή υμνητές των δολοφόνων τους αφήνουν χρήματα επισκεπτόμενοι τον τόπο που γεννήθηκε ο Κεμάλ.
            Είναι άξιοι περιφρόνησης & καταδίκης και ανεπιθύμητοι στον Σύλλογό μας και τις εκδηλώσεις του.
            Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε για άλλη μια φορά, ενώ σήμερα γευόμαστε & τα τέκνα μας τα αποτελέσματα του πολιτικού, κοινωνικού & οικονομικού εφησυχασμού μας επί δεκαετίες, γεγονός που δεν αφορά μόνο την παρούσα κυβέρνηση, αλλά όλους μας.
            Η Μακεδονία μπορεί να συμφωνήθηκε να πουληθεί, αλλά δεν θα παραδοθεί.
            ΑΓΩΝΑΣ & ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ να μπει στον κάλαθο των αχρήστων, όπου ανήκει, η κατάπτυστη συμφωνία για μακεδονική ταυτότητα & γλώσσα.
            ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!
Σύλλογος Πολυτέκνων Λαρίσης & Περιχώρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com