22 Απρ 2018

Η Βασούλα, ο Παπικός και ο Ορθόδοξος

http://www.bookia.gr/index.php?action=book&bookid=225286&booklabel=%CE%A5%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%B9%20%CE%BF%20%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BF%CF%82%20%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%20%CF%85%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%B9%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%B7%20%CE%9A%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B7
- Η Βασούλα παρουσίασε βιβλίο της στην Αθήνα με συμπαρουσιαστές –σχολιαστές  έναν Παπικό Ιησουίτη (βλέπε στο βίντεο από 10.02’) και έναν Oρθόδοξο Αγιορείτη Μοναχό με το όνομα Βασίλειος!!! (βλέπε στο βίντεο από 24.47’)
Φωτογραφία του χρήστη Bookia.
- Θεατής παρουσίασε τον Άγιο Παΐσιο  να συμφωνεί με τα βιβλία της Βασούλας!!! (βλέπε στο βίντεο από 1.01:55)
Φωτογραφία του χρήστη Bookia.
- Ο Ιησουίτης  π. Θεόδωρος Κοντίδης  αναφέρει για τον εαυτό του  «Κατάγομαι από τα Γιαννιτσά Πέλλας, όπου τελείωσα το δημοτικό. Συνέχισα τις δευτεροβάθμιες σπουδές μου στο Λεόντειο Λύκειο Πατησίων. Αποφοίτησα το 1974, μέσα στην κρίση εκείνου του καλοκαιριού. Στη συνέχεια, έκανα μια μεγάλη διαδρομή με σπουδές και μετακινήσεις σε διάφορες πόλεις, όπως τη Ρώμη, τη Λουβαίν, το Παρίσι. Στο τάγμα των Ιησουιτών εισήλθα το 1983. Τελείωσα την περίοδο του δοκιμίου στη Γαλλία και χειροτονήθηκα ιερέας στην Αθήνα, στην Εκκλησία της Ιεράς Καρδίας του Σωτήρος, το 1988. Από τότε εργάστηκα σε εκδόσεις, στην ενορία και στην ποιμαντική της νεότητας. Σήμερα εργάζομαι πάντα στο χώρο των εκδόσεων και ιδιαίτερα στο περιοδικό «Ανοιχτοί Ορίζοντες». Στα πλαίσια του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών Επιστημών, που ιδρύσαμε για την έκδοση του περιοδικού και για την πραγματοποίηση άλλων θρησκευτικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, συνεργάζομαι στην διοργάνωση συνεδρίων και την έκδοση βιβλίων, γιατί θεωρώ εξαιρετικής σημασίας την επικοινωνία μέσω του γραπτού λόγου. Παράλληλα, είμαι υπεύθυνος για τις ποιμαντικές δραστηριότητες του πνευματικού κέντρου μας «Μανρέσα», ο οποίος λειτουργεί ως χώρος για σεμινάρια και συναντήσεις θρησκευτικού περιεχομένου. Εδώ και είκοσι χρόνια εργάζομαι στο πρόγραμμα προετοιμασίας των μελλονύμφων στο γάμο, ένα πρόγραμμα της αρχιεπισκοπής Αθηνών. Φροντίζω να είμαι πάντα παρών σε ορισμένες παλαιότερες δραστηριότητες, όπως τις συναντήσεις με τις κοινότητες «Πίστη και Φως», στις οποίες συμμετέχουν οικογένειες που έχουν παιδιά με νοητική υστέρηση, καθώς και οι φίλοι τους. Επίσης, βοηθώ ως ιερέας στις ποιμαντικές και κατηχητικές δραστηριότητες στην Ελληνογαλλική σχολή Jeanne D’ Arc, στον Πειραιά.»
Φωτογραφία του χρήστη Bookia.
-Ο  ορθόδοξος μοναχός είναι άγνωστος, αλλά όπως ο ίδιος αναφέρει στο βίντεο έχει υπηρετήσει στην Ιερά Μητρόπολη Κώου καί Νισύρου όπου κήρυττε και δίδασκε με βάση τα βιβλία της Βασούλας!!!!!!!!
Φωτογραφία του χρήστη Bookia.
Φωτογραφία του χρήστη Bookia.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
Φωτογραφίες από ΕΔΩ και ΕΔΩ

Δείτε  σχετικά και:
-Οικουμενιστικό προσκύνημα ή περί Βασούλας Ρύντεν ( Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς)  http://aktines.blogspot.gr/2013/11/blog-post_28.html
-Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας, ο Οικουμενισμός και η Βασούλα Ρύντενhttp://aktines.blogspot.gr/2012/01/blog-post_7552.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com