19 Μαρ 2017

Σουηδία: Ο αριθμός των παιδιών που θέλουν να αλλάξουν φύλο διπλασιάζεται ετησίως

Ο αριθμός των παιδιών που νιώθουν ότι είναι παγιδευμένα σε λάθος σώμα διπλασιάζεται κάθε χρόνο στη Σουηδία, με παιδιά από την ηλικία των έξι να θέλουν να γίνουν το αντίθετο φύλο, λένε οι γιατροί σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Πέρυσι, μια Σουηδική ομάδα έρευνας των δύο φύλων ανέφερε ότι 197 παιδιά και νέοι ήταν πρόθυμοι να υποβληθούν σε ανάλυση για τον προσδιορισμό της ταυτότητας του φύλου τους και να γίνουν το αντίθετο φύλο, η Louise Frisén, παιδοψυχίατρος στο Παιδικό Νοσοκομείο Άστριντ Λίντγκρεν στη Στοκχόλμη, είπε στην Σουηδική καθημερινή Aftonbladet.
”Υπάρχει μια 100% αύξηση του αριθμού κάθε χρόνο”, δήλωσε η Frisén.
”Όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι και περισσότερα παιδιά έρχονται σε πολύ νεαρή ηλικία. Η αύξηση είναι πανομοιότυπη και από την πλευρά των ενηλίκων”, πρόσθεσε.
Η χώρα έχει έξι κλινικές για ανθρώπους που αναζητούν την έρευνα φύλων. Η συνολική αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που πιστεύουν ότι γεννήθηκαν σε λάθος σώμα δείχνει μια “μεγαλύτερη διαφάνεια” στη Σουηδική κοινωνία, είπε η Cecilia Dhejne, επικεφαλής της ομάδας έρευνας της ταυτότητας φύλου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Karolinska.
Η Dhejne προειδοποίησε, ωστόσο, ότι οι πόροι του τομέα της υγείας έχουν ήδη ταλαιπωρηθεί. “Το πρόβλημα στη Σουηδία είναι ότι υπάρχει μια μεγάλη ουρά για ανθρώπους, τόσο για την έναρξη έρευνας για την ταυτότητα του φύλου τους όσο και για τα διάφορα στάδια της θεραπείας σε όλη τη χώρα. Είναι ανησυχητικό.”
Στο μεταξύ το Αμερικανικό Κολλέγιο Παιδιάτρων έχει καλέσει επαγγελματίες υγείας και νομοθέτες να καταργήσουν όλες τις πολιτικές που επηρεάζουν τα παιδιά να “αποδεχθούν ως φυσιολογική” μια ζωή “χημικής και χειρουργικής πλαστοπροσωπίας του αντίθετου φύλου.”
“Το να επηρεάζεις τα παιδιά στο να πιστεύουν ότι μια ζωή χημικής και χειρουργικής πλαστοπροσωπίας του αντίθετου φύλου είναι φυσιολογικό και υγιεινό, είναι κακοποίηση παιδιών”, είπε η ομάδα σε μια ανοικτή επιστολή.
”Το να εγκρίνεις την ασυμφωνία μεταξύ των φύλων ως φυσιολογική μέσω δημόσιας εκπαίδευσης και νομικών πολιτικών θα μπερδέψει τα παιδιά και τους γονείς, οδηγώντας περισσότερα παιδιά να παρουσιαστούν σε «κλινικές φύλων», όπου θα τους δοθούν φάρμακα αποκλειστμού της εφηβείας”, ανέφερε η δήλωση. Αυτό σε αντάλλαγμα θα μπορούσε να οδηγήσει σε “περιττό χειρουργικό ακρωτηριασμό υγιών τμημάτων του σώματος τους ως νέοι ενήλικες.”
Η θεωρία του ”κοινωνικού φύλου” που ενδεχομένως επηρεάζει τα παιδιά καθώς διδάσκει αυτή καθαυτή την αλλαγή στο αντίθετο φύλο ως φυσιολογική χωρίς καν κάποια βιολογική αιτία, υιοθετήθηκε και από την Ελληνική κυβέρνηση και έχει περάσει στην διδασκαλία της θεματικής εβδομάδας καθώς και στην αναμενόμενη ”σεξουαλική αγωγή” για τα σχολεία.
Από offtherecord
Πηγή πληροφοριών:

2 σχόλια:

Ηλιάδης Σάββας είπε...

Το φαινόμενο δεν αγγίζει καν την ηθική. Δεν έχει σχέση με την κατά παράδοση και από αρχαίων χρόνων αποκαλούμενη ανθρώπινη ηθική, που κράτησε την ανθρωπότητα, όπως την κράτησε. Διότι αναφέρεται σε άλλα πλάσματα, σε άλλη πραγματικότητα και σε μεθόδους "απ-άνθρωπες", "μη-ανθρώπινες", ξένες προς το "εις γην υπάρχειν και ζην". Δεν χτίζεται για ανθρώπους αλλά για κάτι όντα, που ακόμη δεν έχουν χαρακτηρισθεί. Ούτε πρόκειται να χαρακτηριστούν ακριβώς. Είναι εκτός των ορίων της ανθρώπινης λογικής, της όποιας συνειδήσεως, ακόμη και της πλέον ισχυρής σκηνοθετικής φαντασίας της οθόνης. Είναι κατάλληλο για πρότυπο σεμινάριο στο διάβολο και στα παιδιά του όλο αυτό το τερατούργημα. Διότι ούτε και αυτός θα μπορούσε να το επινοήσει. Αν συνεχισει να διογκώνεται απρόσκοπτα αυτό το δαιμονοκαρκινικό απόστημα, πολύ γρήγορα τα αποτελέσματα που θα προκύψουν θα πλήξουν πρωτόγνωρα τον άνθρωπο, με τρόπο που δεν μπορεί να φανταστεί και δεν έχει ξαναδεί από την αρχή της ύπαρξής του επάνω στη γη.

Ανώνυμος είπε...

H TΡΕΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
AN ΕΓΩ ΞΥΠΝΗΣΩ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΓΑΤΟΣ ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΑΤΟΣ?
Ε ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com