23 Ιαν 2017

Κωνσταντινούπολη - Οικουμενιστική συμπροσευχή για την Ενότητα των Χριστιανών

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ 21/01/2017     

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχόμαστε στους κληρικούς της Ορθόδοξης Εκκλησίας, που συμμετείχαν εκεί, να έχουν τις "ευχές" των αιρετικών Παπικών.

Ανώνυμος είπε...

εαλλω η πολις

Χρήστος Θεόδ.Ελευθεριάδης είπε...

ο σώζων εαυτόν σωθήτω

Ανώνυμος είπε...


Η Ορθόδοξη απάντηση σε όλα αυτά και στην εβδομάδα προσευχών υπέρ της ενότητος των χριστιανών που γίνονται αυτές τις ημέρες με εμφανώς οικουμενιστική διάθεση πρέπει να είναι: Αγρυπνίες και εβδομάδες Ακολουθιών "υπέρ της ευστάθειας των Αγίων του Θεού (τοπικών) Εκκλησιών". Διότι, το κείμενο της Θ. Λειτουργίας του Αγ. Ιωάννου του Χρυσοστόμου λέει:
"Ὑπὲρ τῆς εἰρήνης τοῦ σύμπαντος κόσμου, εὐσταθείας τῶν ἁγίων τοῦ Θεοῦ Ἐκκλησιῶν καὶ τῆς τῶν πάντων ἑνώσεως, τοῦ Κυρίου δεηθῶμεν"
Γι' αυτό τα έχει ο Άγιος μαζί στην ίδια αίτηση, ώστε να γίνονται και τα δύο και όχι μόνο το ένα εις βάρος του άλλου: Και η ευστάθεια των κατά τόπους Ορθοδόξων του Θεού Εκκλησιών και η προσπάθεια για ένωση των πάντων. Ενώ οι Οικουμενιστές τονίζουν μόνο το υπέρ της των πάντων ενώσεως και ποδοπατούν και αδιαφορούν για την ευστάθεια των Ορθοδόξων Εκλησιών τις οποίες και δεν διστάζουν να τις ωθήσουν προς την πτώση, την αίρεση.
Πρέπει λοιπόν να γίνει θετική δράση και όχι μόνο αντίδραση προς τους Οικουμενιστές και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να είναι: Αγρυπνίες και Προσευχές για την ευστάθεια των Αγίων του Θεού τοπικών Ορθοδόξων Εκκλησιών και συγκεκριμένα, αφού είμαστε Έλληνες, της Ελλαδικής Εκκλησίας που ωθείται σε πλήρη υποταγή στο Οικουμενιστικό Φανάρι.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com