15 Σεπ 2016

Ο Γέροντας Ιουστίνος, Ηγούμενος της Ι.Μ. «Φρέαρ του Ιακώβ» για τους Εκκλησιαστικούς ποιμένες

Ο Γέροντας Ιουστίνος Ηγούμενος της Ι.Μ. «Φρέαρ του Ιακώβ» μιλάει για τους Εκκλησιαστικούς ποιμένες και την τελευταία απόπειρα δολοφονίας του (Αύγουστος 2016).

5 σχόλια:

Αντικοικουμενιστής είπε...

Φοβερόν κήρυγμα! Οφείλωμεν ο καθείς ξεχωριστά όπως διαδώση τούτον εις όσους περισσοτέρους δύναται. Άξιος, Άξιος, Άξιος ο πατήρ Ιουστίνος! Ο Άγιος Τριαδικός Ύψιστος Θεός ας φυλάσση και προστατεύη αυτόν έως εσχάτων. Αδελφοί, γρηγορείτε και προσεύχεσθε...

Ανώνυμος είπε...

Αγανακτεί δικαιολογημένα ο ηγούμενος και λέει και ένα τραβηγμένο. Τον κατανοώ απόλυτα,έχει δίκαιο,μιλάει από καρδιάς και σαν μικρό παιδί. Πόσοι προσέχουν το λόγο του,όχι επιδερμικά,αλλά το βάθος των λόγων του; Ποιόν συγκινεί να στρέψει όχι μόνο το βλέμμα αλλά την έμπρακτη συνδρομή προς αυτόν; Τώρα που εκφράστηκε έτσι,χμ..,τα πολυπληθή όργανα του πονηρού θα συνασπιστούν και θα ορμήσουν στο γέρικο σώμα. Αλλά τι θα του κάνουν περισσότερο απ όσα πέρασε,θλίψεις; Δεν άκουσαν τον απόστολο που λέει τι να φοβηθώ,θλίψεις,μάχαιρα,πείνα,δίψα,ραβδισμό,όλα τα έπαθα και τα έζησα. Τα πάντα να σας πα΄ρουν,να σας γδάρουν ζωντανούς,τη πίστη σας και τη ψυχή σας να μη πάρουν,κραυγάζει Ο Κοσμάς ο Αιτωλός.

Ανώνυμος είπε...

Νά είστε καλά αντιοικουμενιστή που μας επισημανατε αυτό το φοβερό κήρυγμα και μας παρεκινήσατε να τό ακούσουμε καί να μήν το προσπεράσουμε απαρατήρητο Υπάρχουν φλογεροί άνθρωποι πού μιλάνε καθαρά καί ξάστερα καί λέγουν την αλήθεια χωρίς επιτήδευση και ψευτοευγένειες Τί έχει άλλωστε να φοβηθει ο γέρων ; τόν θάνατο ; Καλώς να έρθει !Άν ο Θεός σώσει την Ελλάδα και δέν πάρει τό έλεός του θά είναι γι'αυτούς τους ελάχιστους που αγωνιούν !

Ανώνυμος είπε...

Τι φοβάσαι ανώνυμε 9.15 μήπως χάσουμε την δημοκρατία ;

Ανώνυμος είπε...

Ναι..,από δημοκρατία σε δημοκρατία θα μεταπηδούμε! Δε μπορώ τέτοια άλματα,δε μπορώ να τα παρακολουθήσω. Εν τω μεταξύ είπε και κάτι άλλο,ότι δεν υπάρχει πείνα,εδώ δε συμφωνώ μαζί του,η πείνα υπάρχει σε πολλές οικογένειες,στέρηση υπάρχει σε μεγάλα στρώματα της κοινωνίας. Τώρα αν εκεί που πήγε ο παππούλης είχαν να φάνε αυτό δεν υποδηλώνει του λόγου το ασφαλές.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com