25 Σεπ 2016

Στο εδώλιο ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας για τις δηλώσεις του για τους ομοφυλόφιλους

Στο εδώλιο ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας για τις δηλώσεις του για τους ομοφυλόφιλους
Στο εδώλιο ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας για τις δηλώσεις του για τους ομοφυλόφιλους
Ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ Αλέξανδρος γνωστοποίησε, πως έχει δεχτεί εξώδικο και σύντομα θα  παραστεί στο δικαστήριο,για τις πρόσφατες δηλώσεις του αναφορικά με τους ομοφυλόφιλους. Όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου.
Ακολουθούν οι δηλώσεις που είχε κάνει ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας:
"Είναι άνθρωποι της ανωμαλίας και αυτή καταδικάζεται από τη ζωή και την κοινωνία. Τους λυπάμαι, προσεύχομαι να τους συγχωρήσει ο Θεός, να μετανοήσουν, να αλλάξουν τακτική και να γίνουν τίμια μέλη της κοινωνίας μας. Η Εκκλησία ακολουθεί τον νόμο του Θεού και την κατάσταση της φύσεως, ο καθένας που έχει το κουσούρι του δεν μπορεί να το εμφανίζει δημόσια και να μην ντρέπεται» υποστήριξε και επανέλαβε ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι «άρρωστοι» και ότι θα πρέπει να θεραπεύσουν την αρρώστια τους.
Τέλος ερωτηθείς αν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι στους κόλπους της εκκλησίας είχε δηλώσει: "Δεν ξέρω αλλά, αν υπάρχουν, πρέπει να τους απομακρύνουμε".
pna -23/09/2016

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Ι. Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος πρέπει σύσσωμη να συμπαρασταθεί στον διωκόμενο σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυνουρίας Αλέξανδρο και άμεσα να κηρύξει εαυτήν εν διωγμώ!

Φώτης

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα ορθόδοξα ενημερωτικά μπλογκς πρέπει να συμπαρασταθούν στον μητροπολίτη Μαντινείας Αλέξανδρο!

Ανώνυμος είπε...

Χαιρόμαστε να ακούμε και να βλέπουμε Ιεράρχες, κυρίως,μα κι οποιονδήποτε άνθρωπο,να λέει την αλήθεια! Δεν φοβόμαστε! Αυτοί φοβούνται γι αυτό κι αντιδρούν έτσι!
Καθαρός ουρανός ...αστραπές δεν φοβάται! !!
ΑΞΙΟΣ! !!

Ανώνυμος είπε...

Το να διώκεται κάποιος επειδή κηρύσσει δημόσια τον ανόθευτο Λόγο του Θεού, είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο τον διωκόμενο.
Αυτή την τιμή ο Θεός την επιφυλάσσει μόνο σε όσους την αξίζουν.

Αντικοικουμενιστής είπε...

Εάν ευρισκόμουν εις την θέσιν του παντελώς αδίκως διωκομένου Μητροπολίτου θα εζητούσα εις το δικαστήριον όπως με φυλακίσουν ώστε να γελοιοποιηθή παντελώς το πλήρως υπεταγμένον εις την σατανοκίνητον μασονίαν σύστημα οίον ποινικοποιεί τας τας απόψεις και τας ιδεολογίας. Άπαντες οι ενσυνείδητοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί οφείλωμεν όπως στηρίξωμεν κάθε διωκόμενον Ορθόδοξον Πιστόν, έτι δε περισσότερον Ορθόδοξον Αρχιερέαν οίος διώκεται διατί εξέφρασεν δια των λογικών επιχειρημάτων την άποψίν του. Αδελφοί, γρηγορείτε και προσεύχεσθε...

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟΥ ΨΕΥΤΟ-"ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ" ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Σεβαστέ πάτερ και δέσποτα, να πας στο δικαστήριο. Μην το αποφύγεις.Να πας και να σε δικάσουν οι ορθόδοξοι χριστιανοί δικαστές. Ναι, να φορτωθούν κι αυτοί το μερίδιο της ανομίας που διαπράττεται. Αν τολμήσουν βέβαια να σε δικάσουν. Μη διστάσεις καθόλου. Είσαι με την αλήθεια, είσαι με τον Νικητή! θα ντραπούν, μόνο που θα σε δουν και μάλιστα για το λόγο που προσάγεσαι ενώπιόν τους. Αλλά και να καταδικαστείς, ούτως ή άλλως, ανοίγεις νέο κεφάλαιο ομολογιακής στάσης στη νέα τάξη πραγμάτων και γίνεσαι μπροστάρης και οδηγός, χάριτι του Θεού, σ`εμάς τους ολιγομαθείς, δειλούς και ολιγόπιστους!
Σ.Η.

Ανώνυμος είπε...

Nυν κρίσις εστί! Ουχί, όμως, του μητροπολίτου αλλά των δικαστών! Και οι κρίνοντες κρίνονται!
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΩΓΜΟΣ ΚΑΤΑ (ΚΑΙ) ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΦΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!

Ανώνυμος είπε...

Να μας ενημερώσετε τί έγινε με τον Μητροπολίτη Μαντινειας.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com