4 Αυγ 2016

Σκιά ημισελήνου στην αττική γη

Η ανεξαρτησία της πατρίδας μας πληρώθηκε με αίμα. Πολύ αίμα. Ηρωες και μάρτυρες θυσίασαν τις ζωές τους, άφησαν τα νιάτα τους σαν προσφορά στον βωμό της ελευθερίας. Παρέδωσαν στις επόμενες γενιές το παράδειγμα της αρετής τους και μια γωνιά της γης που είχαν ξεχερσώσει από τα σελτζουκικά παράσιτα. Σε αυτό το νέο και συνάμα πανάρχαιο σπίτι, ο λαός μας θα μπορούσε να ζήσει, να προοδεύσει, να συνεχίσει την πολιτισμική σκυταλοδρομία του Ελληνισμού και να λατρέψει ανεμπόδιστα τον Χριστό, χωρίς να τον σκιάζει η οθωμανική φοβέρα και δίχως να τον πλακώνει η ισλαμική σκλαβιά.

Και τώρα, οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των εκλογέων ετοιμάζονται να ισλαμοποιήσουν την πατρίδα, ξεκινώντας από την ιερή πρωτεύουσα του έθνους, την Αθήνα. Βιάζονται, μάλιστα, τόσο πολύ να ακυρώσουν τα αποτελέσματα της Εθνεγερσίας του 1821, που φέρνουν σήμερα προς ψήφιση στη Βουλή, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος (!!!), το νομοσχέδιο που προβλέπει την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό - σε έκταση που παραχώρησε το Πολεμικό Ναυτικό!
Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι οι ίδιοι οι ραγιάδες θα πληρώσουν τα έξοδα για τη ζοφερή σκιά της ημισελήνου που θα απλωθεί πάνω στην αττική γη. Εκεί που δυσκολεύονται να βρουν έστω και λίγα ευρώ για να αγοράσουν γάζες για τα διαλυμένα νοσοκομεία της χώρας, ενέκριναν δαπάνη 946.000 ευρώ για το τέμενος που θα χτίσουν στην περιοχή του Ελαιώνα. Αυτό το κονδύλι θα καλυφθεί από τις πιστώσεις του ΠΔΕ (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων). Το τέμενος, λοιπόν, είναι μια επένδυση που έφερε στην Ελλάδα η κυβέρνηση Τσίπρα, με την ανοχή και τη συνενοχή της πλειονότητας των κοινοβουλευτικών κομμάτων.
Ενώ ολόκληρη η Δύση έχει συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα της ισλαμικής επεκτατικότητας και πως ήδη διεξάγεται ένας ανελέητος θρησκευτικός πόλεμος μεταξύ του μουσουλμανισμού από τη μια μεριά και όλων των υπόλοιπων θρησκειών από την άλλη, όσοι ασκούν πολιτική ηγεμονία στην Ελλάδα βιάζονται να μας εξισλαμίσουν!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτους ψηφισαμε [πολιτικους], αυτους ανεχτηκαμε [αρχιερεις], τετοιοι ειμαστε. Μονο αν μετανοησουμε εμπρακτα θα επεμβει ο Κυριος σε αυτη τη φρικη. Αλλα εκαστος κατα τα εργα του θα απολαυσει...

Ανώνυμος είπε...

Θυμίζει το άρθρο το αμάν τι κάναμε ,κυβερνώντες εμπαιζοντες τον λαό με την επιλογή τουλαου κυβερνά μειοψηφία με 70% αποχή το 19 % κάνει κουμάντο λυπηρό ορθοδοξη Ελλάδα υπό κατάρρευση.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί είναι ανδρείκελα,αν δεν υπηρετήσουν αυτούς που κρύβονται πίσω από τα ανδρείκελα θα ξυλωθούν στο άψε σβήσε.Τι θέλουν αυτοι που βρίσκονται πίσω από τα ανδρείκελα θα μου πεις.Θέλουν την εξαφάνιση της Ελλάδας,τον εξανδραποδισμό και την αλλοίωση των Ελλήνων και θα το πετύχουν αν δε το χουν πετύχει εν μέρει.Η ισλαμοποίηση της Ελλάδας έχει γίνει πράξη,και θα ενταθεί,όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη μέχρι να πάψει αυτή η Ευρώπη κι αυτή η Ελλάδα να υπάρχει.Θέλουν χρόνο..

Ανώνυμος είπε...

Η μασονια κανει κουμαντο και ο Σατανας

Ανώνυμος είπε...

Πού είσαι Μακρυγιάννη νά τραγουδήσεις τό παραπονετικό σου τραγούδι στή ακρόπολη μαζί μέ τον Γκούρα λίγο πρίν κατεβαίνοντας από την ακρόπολη τον βρεί το βόλι ,που είσαι Καραϊσκάκη που έδωσες την ζωή σου στή μαχη των Αθηνών για την ελευθερία αυτόυ του τόπου ,που είσαι Απόστολε των εθνων Παύλε νά καταγγείλεις την πίστη στον Αληθινό Θεό στην Πνυκα......Περπατώντας αυτόύς τους δρόμους νομίζεις οτι από κάπου θά ξεπροβάλλει κάποιος φιλόσοφος ,ίσως ο Μέγας Βασίλειος ως σπουδαστή στην ακαδημία ,οτι θά ακούσεις τό καλέμι του Φειδία Σέ κάποιο ταβερνάκι θά δείς νά κάθεται μονος και σκεφτικός ο Παπαδιαμάντης οτι θά ακούσεις την καπμάνα του Αγίου Ελισσαίου να σέ καλέι σέ αγρυπνία Σ'αυτή τη γή έρχεσαι προσκυνητής γιατί είναι ιερή Όχι ,είναι πολύ βαρειά η ιστορία αυτού του τόπου για να σηκώσει αυτη την ύβρι ,δέν θά την αντέξει Θ'ανοίξουν οι τάφοι καί θά πεταχτούν έξω τά κόκκαλα καί θά τρίξει η γή Ουρανέ στείλε ένα σημάδι ,στείλε έναν κεραυνό καί κάντα όλα στάχτη .....

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com