4 Αυγ 2016

Υπερψηφίστηκε από 206 βουλευτές η ανέγερση του τζαμιού. Με την «σφραγίδα» του ελληνικού κράτους τα 5 πρώτα τζαμιά στην Ελλάδα μετά το 1830!

Στην ολομέλεια της Βουλής
Υπερψηφίστηκε από 206 βουλευτές η ανέγερση του τζαμιού
Κατά ψήφισαν οι ΑΝΕΛ και η Χρυσή Αυγή - Υπέρ της ανέγερσής του ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΚΚΕ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων

Με αυξημένη πλειοψηφία, αλλά χωρίς τη στήριξη των ΑΝΕΛ εγκρίθηκε η διάταξη για την ανέγερση του Ισλαμικού Τεμένους στον Ελαιώνα από την Ολομέλεια της Βουλής.
Συνολικά, υπέρ ψήφισαν 206 βουλευτές των ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Δημ. Συμπαράταξης, ΚΚΕ, Ποταμιού και Ενωση Κεντρώων ενώ καταψήφισαν οι ΚΟ των ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής
protothema,04/08/2016
………………………………………………………………….
ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ Ν/Σ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ - ΟΛΟΙ ΠΛΗΝ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΛ
Με την «σφραγίδα» του ελληνικού κράτους τα 5 πρώτα τζαμιά στην Ελλάδα μετά το 1830!
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Με αυξημένη πλειοψηφία, αλλά χωρίς τη στήριξη των ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής εγκρίθηκε η διάταξη για την ανέγερση του Ισλαμικού Τεμένους στον Ελαιώνα από την Ολομέλεια της Βουλής.
Συνολικά, υπέρ ψήφισαν 206 βουλευτές των ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Δημ. Συμπαράταξης, ΚΚΕ, Ποταμιού και Ενωση Κεντρώων ενώ καταψήφισαν οι ΚΟ των ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής.
Επισημαίνεται ότι όπως ανακοίνωσε το πρωί στη Βουλή ο Ν.Φίλης η κυβέρνηση έχει δώσει άδεια λειτουργίας σε 4 τζαμιά, ένα εκ των οποίων στην Θήβα.
Η πλειοψηφία του πολιτικού συστήματος έχει μάλλον ξεχάσει ή μάλλον δεν θέλει να θυμάται ότι για το τελευταίο θύμα των ισλαμιστών στην Γαλλία οι δράστες βγήκαν από το τζαμί σαλαφιστών που βρίσκονταν δίπλα στην Εκκλησία όπως είχε καταγγείλει ο ηγέτης της γαλλικής αντιπολίτευσης Φρανσουά Μπαϊρού
Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού PRONEWS, αποκτά πλέον ξεχωριστή σημασία: Η ισλαμική οικονομική διείσδυση στην Ελλάδα της οικονομικής καταστροφής, έχει επεκταθεί ακόμα και σε τομείς που μέχρι πριν από λίγο καιρό φάνταζε αδύνατη και αδιανόητη.
Η μετάλλαξη της άλλοτε κυρίως ορθόδοξης ελληνικής κοινωνίας συνεχίζεται με τάχιστους ρυθμούς.
Δείτε και:

7 σχόλια:

Δημήτριος Ἰ. Κάτσουρας είπε...

Πέντε χρόνια πρίν τή συμπλήρωση τῶν 200 ἐτῶν ἀπό τήν ἐθνικοθρησκευτική ἡρωϊκή Ἐπανάσταση τοῦ 1821 (1821-2021) τό νέο-ἑλληνικό Κράτος προβαίνει σέ τρεῖς σημειολογικά χαρακτηριστικές πρωτοβουλίες: Πρώτη, ἱδρύει τμῆμα Ἰσλαμικῶν σπουδῶν στή Θεολογική Σχολή τοῦ Ἀριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Δεύτερη, ἀνεγείρει ἰδίαις δαπάναις Μουσουλμανικό Τέμενος στήν Πρωτεύουσα τοῦ Ἑλλαδικοῦ Κράτους. Καί, Τρίτη, ἀπαλείφει ἀπό τήν προμετωπίδα τοῦ Ἑλληνικοῦ Συντάγματος τήν ἐπίκληση-ἀναφορά στό Ὄνομα τῆς Ἁγίας καί Ὁμοουσίου καί Ἀδιαιρέτου Τριάδος, ἐν ὄψει τῆς Συνταγματικῆς ἀναθεωρήσεως, ὅπως ἐπισήμως δηλώθηκε! Τί ἀπομένει; Νά τό τολμήσω; Νά ἀφαιρεθεῖ ὁ Σταυρός ἀπό τήν Ἑλληνική Σημαία. Τότε, ἄν καί μᾶλλον ἰσχύει πλέον ἀπό τώρα, ἐν συνδυασμῶ μέ τήν ἀλλαγή τῶν φώτων στήν Παιδεία τῶν ἑλληνοπαίδων, ἐπιβεβαιώνεται ὅτι καί ἡ Ἑλλάδα κά-ποτε πεθαίνει καί ὅτι δέν πρέπει πιά νά μᾶς ἀποκαλοῦν Ἕλληνες, οὔτε βεβαίως Ὀρθοδόξους Χριστιανούς ἀλλά πουλημένους, κατά Μακρυγιάννη, πού τυχαῖα καί ἀναξίως γεννηθήκαμε σ'αὐτόν τόν δύσμοιρο τόπο! Ντροπή μας!

Efstathios Efstathios είπε...

Με μεγάλη μανία θέλουν να διώξουν το Φως που κατέχει η Ορθοδοξία και να φέρουν το σκοτάδι. Η Εκκλησία Του Χριστού έλυσε όλα τα προβλήματα, όπως: Ισότητας μεταξύ ανδρός και γυναικός, του ρατσισμού, της Ειρήνης κλπ. και εμείς ψάχνουμε ακόμη να βρούμε μέσα από τα ανθρώπινα κατασκευάσματα και στις ανθρώπινες ψυχοπάθειες την αλήθεια!!! Ο Προφήτης Ηλίας όμως Ζει!!!

Ανώνυμος είπε...

Ακολουθήθηκε η επόμενη σειρά στα εγκλήματα, ξεκινώντας από το σχετικά ελαφρότερο και προχωρώντας σταδιακά προς το βαρύτερο.

Πρώτα νομιμοποίησαν τις εκτρώσεις, που είναι αποτρόπαιες και προμελετημένες σφαγές των ανυπεράσπιστων και αθώων αγέννητων βρεφών.
Μετά νομιμοποίησαν τη φοβερή και αφύσικη διαστροφή της ομοφυλοφιλίας.
Τώρα στρέφονται κατευθείαν εναντίον του ίδιου του ζωντανού και αληθινού Θεού των Χριστιανών.

Ανώνυμος είπε...

Ας κάνουνε και διαφορετικά!Η αναφερόμενη νέα τάξη με τα εθελόδουλα υποτακτικά της πραγματοποιεί το μακρόπνοο σχεδιασμό της.Οι αρχέκακοι δολοφόνοι καταστρέφουν τις χωρες,δημιουργούν προσφυγικό πρόβλημα τους προωθούν προς την Ευρώπη και σε άλλες χώρες με πυκνό χριστιανικό πληθυσμό για να αλλοιώσουν με το στανιό τη πληθυσμιακή σύνθεση.Βηματίζουν μεθοδευμένα,και αντιδράσουν οι λαοί και ι ηγεσίες τους είτε τους αιματοκυλούν με τρομοκρατικά χτυπήματα,είτε τους εκβιάζουν οικονομικά,είτε καταστρέφουν τις χώρες τους όπως στη Συρία.Και οι εγκληματίες εμφανίζονται ειρηνικοί,φιλάνθρωποι,δημοκράτες,φιλεύσπλαχνοι,αγανακτούν τάχα με την αδικία ενώ ειναι μεστοί κακίας μίσους και τα χέρια τους είναι αιματοβαμμένα.

Ανώνυμος είπε...

Αισχος. Τι άλλο θα γίνει? Οι Έλληνες θα ξεσηκωθούν. Όταν κοπεί η τζεμιλε από την τηλεόραση.

Ανώνυμος είπε...

Συνοδοιπόροι και "αβανταδόροι" του εθνομηδενιστικού ΣΥΡΙΖΑ στην ευόδωση της "πολιτιστικής εισβολή" του ισλαμισμού στην πατρίδα μας , και η ΔΗΘΕΝ συντηρητική Νέα Δημοκρατία που, κατά τα άλλα, καπηλεύεται άριστα τα εθνικοθρησκευτικά ιδανικά καθώς και κάποια κομματίδια-απο-κόμματα που ελέω κρίσεως απέκτησαν λόγο πολιτικής υπάρξεως.
Η κατάντια της πολιτικής ζωής σε όλο της το "μεγαλείο"!
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Ενοχλουνταν καποιοι που χτυπουσε η καμπανα την Κυριακη,ας απολαυσουν τωρα που θα ακουνε αρκετες φορες την ημερα τους Μουφτηδες τους να προσευχονται !

Σε πολλα κρατη μουσουλμανικα,οι Ορθοδοξες εκκλησιες γκρεμιζονται και ανοικοδομουνται Τζαμια.
Τετοια συμπεριφορα εχουν οι ''φιλοι μας'' οι μουσουλμανοι!
Ξεκινησε στη χωρα μας αυτη η εμμονη απο τους Δημαρχους και συνεχιζεται η προσπαθεια....
Η Θρακη εχει 300 Τζαμια,μας ειπε καποιος,σιγα σιγα θα μουσουλμανοποιηθη ολη η χωρα.

Αιρεσεις,θρησκειες,μασονικες στοες ,,ακραια ανηθικοτητα,υψηλη εγκληματικοτητα, μουσουλμανικες οργανωσεις με δουλεμπορους,διαφθορα,κορανια,προωθησις του Βουδισμου,πυλωτικα προγραμματα στα σχολεια,μουσουλμανικη βια μπας και εξαλειψουν κανεναν χριστιανο,βουδδιστικα κοινοβια στην Ελλαδα κοντα στο αγιον Ορος,,,,και μια Ελλαδα διχως ηθικους φραγμους,διχως Ορθοδοξη πιστη.
Αν αυτο δεν λεγεται ''Βαβυλωνια αιχμαλωσια''τοτε πως μπορει να λογισθη;;;
Ποιος δινει το παραδειγμα προς μιμησιν;;;
Οι αρχοντες αυτου του τοπου;;;
Τι παραδειγμα να δουν και οι χριστιανοπαιδες ,αφου ολα γυρω ειναι νεκρα;;;
Ολα οσα δεν εχουν σχεση με την Ορθοδοξη πιστη και ζωη,ειναι ευπροσδεκτα στη χωρα μας!
Εχουμε μεινει ,στο οτι οι μονοι που σκανδαλιζονται ειναι οι λεγομενοι ''συντηριτικοι'',οι υπολοιποι,σκανδαλιζονται με αυτους,επειδη ζουν μια ζωη απλη .λιτη και Ορθοδοξη!
Ολοι οι πολιτικοι ειναι μακραν Του Θεου.
Σε λιγο μη και γινουμε και κουμπαροι των οικογενειων των μουσουλμανων!
Τετοια χαλια ειμαστε ! Ειμαστε μορφωμενος λαος,αλλα χωρις Θεο,θα γινουμε και εμεις
Παραμαζωμα του πυρος εν τη ημερα της Κρισεως εαν δεν μετανοησουμε<και δεν αλλαξουμε ζωη.
Μας αξιζουν οσα παθαινουμε !

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com