26 Ιουλ 2016

Ερήμην δίκη και καταδίκη του π.Σάββα Λαυριώτη από την Ι.Μ.Μεγίστης Λαύρας

ἐν Ἀγίῳ Ὄρει τῇ 13/26-7-2016
Σύναξις Άρχαγγέλου Γαβριήλ, Στεφάνου Σαββαΐτου
διωγμὸς τῶν ὀρθοδόξων μοναχῶν ἐντὸς τοῦ Ἁγ. Ὄρους πλέον κλιμακώνεται. Ἐχθὲς ἔλαβε χώρα στὴν Ἱ.Μ.Μ. Λαύρας ἡ -ἐρήμην- δίκη τοῦ ὁμολογητοῦ μοναχοῦ Σάββα.
Ἐρήμην διότι, ἐνῶ ἀπαιτεῖτο ἐπιστροφὴ τοῦ ἐν λόγῳ μοναχοῦ κοντὰ στὸν ἀσθενοῦντα πατέρα του (ἒχοντος καρκῖνο τελικοῦ σταδίου), οἱ διοικοῦντες, καίτοι ἐγνώριζαν τὸ πρόβλημα, ἐπροχώρησαν ἐσπευσμένα στὴν ἐν ἀπουσίᾳ τοῦ κατηγορουμένου δίκη-καταδίκη του.

Ὡς ἀφορμὴ τῆς δίκης ἦταν κοινοποιηθεῖσα ἐπιστολὴ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Κυδωνίας καὶ Ἀποκορώνου (Χανίων Κρήτης), πρὸς τὴν .Μ.Μ. Λαύρας, τὴν Ἱερὰ Κοινότητα τοῦ Ἁγίου Ὄρους καθῶς καὶ τὸ Πατριαρχεῖο Κωνσταντινουπόλεως, σύμφωνα μὲ τὴν ὁποῖα, συκοφαντικῶς, ἐκατηγορεῖτο γέρων Σάββας γιὰ πρόκληση "ταραχῆς" στὸ ποίμνιο τῆς ἐν λόγῳ μητροπόλεως.
Τὸ ὀρθόδοξο πεπαρρησιασμένο κήρυγμα ἑνὸς ἁγιορείτου μοναχοῦ, ὁ ὁποῖος στοιχῶντας στὸ διαχρονικὸ ἀξίωμα, τὸ ὁποῖο ἐκφράζεται χαρακτηριστικὰ διὰ τοῦ ἁγίου Θεοδώρου τοῦ Στουδίτου ἤτοι: "ἔργον δὲ μοναχοῦ μηδὲ τὸ τυχὸν ἀνέχεσθαι καινοτομεῖσθαι τὸ εὐαγγέλιον" (PG 99, 1049), ἐνόχλησε τοὺς οἰκουμενιστές, οἱ ὁποίοι καὶ "ἐτάχυναν εἰς τὸ διῶξαι".
Ἡ σύναξη τῆς Μονῆς προχώρησε ἔτσι στὴν ἐπιβολὴ τῆς ποινῆς τῆς ἔκπτωσης ἐκ τοῦ ἀξιώματος τοῦ προϊσταμένου, δηλαδὴ στὴν ἐκβολὴ τοῦ πατρὸς Σάββα ἐκ τῆς Γεροντίας τῆς Μονῆς. Χαρακτηριστικὴ ἐπίσης εἶναι ἡ ἄρνηση, τόσο τῆς Μονῆς ὅσο καὶ τῆς Ἱερᾶς Κοινότητος, καὶ τοῦτο κατὰ πλήρη παράβαση τῶν ἁρμοδίων ἄρθρων τοῦ Καταστατικοῦ Χάρτη τοῦ Ἁγίου Ὄρους, στὸ αἴτημα τοῦ γέροντος Σάββα ἀποστολῆς τοῦ φακέλου μὲ τὸ ἔγγραφο κατηγορητήριο καὶ τὴν ἐπίσης ἔγγραφη καὶ ἐνυπόγραφη (ἐκ τῶν μελῶν τῆς συνάξεως) καταδίκης του.
Καθηκόντως ἐνημερώνουμε τὸ πιστὸ Λαὸ τοῦ Θεοῦ γιὰ τὶς νέες αὐτὲς ἐξελίξεις καὶ ἀναμένουμε τὶς ἀπαντήσεις ἐκ τῆς Μονῆς καθῶς καὶ ἐκ τῆς Ἱερᾶς Κοινότητος.
Δείτε και:
-Ο Μοναχός Σάββας Λαυριώτης απαντά στη Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου

24 σχόλια:

Απόστολο είπε...

Αντισταθείτε.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή στους χλιαρους τη πίστη, που καταδίκασαν τον Γέροντα Σάββα. Αυτοί που καταδίκασαν τον πατέρα Σάββα είναι αγιορειτες μοναχοί ? Λαϊκοί άνθρωποι, μεσα στο κοσμο, που καθημερινά έρχονται σε επαφή με τόσους και τόσους πειρασμούς, έχουν πιο αγωνιστικό φρόνιμα και μιλούν ανοιχτά για την παναιρεση του οικουμενισμου και υπάρχουν αγιορειτες που καταδίκασαν τον πατέρα Σάββα? Ντροπή και πάλι Ντροπή. Όλοι μαζί να ενισχύσουμε τον πατέρα Σάββα και όλους τους ομολογιτες.

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον πιστό εν Χριστώ 26 Ιουλίου 16 7.01 μμ.
Ποιός σου είπε ότι μόνο το Άγιο Όρος έχει αγωνιστές,και μέσα στο κόσμο υπάρχουν αγωνιστές.Δεν είναι ο τόπος που αγιάζει αλλά ο τρόπος που χρησιμοποιεί ο αγωνιστής,λένε οι πατέρες.Αν είσαι στο Άγιο Όρος οι πειρασμοί λιγοστεύουν,ο πειρασμός έχει άλλη μορφή εκεί,αντίθετα στο κόσμο οι πειρασμοί είναι αμέτρητοι και πολυποίκιλοι.

Ανώνυμος είπε...

Δε έχω πάει ποτέ στο Άγιο Όρος,παρατήρησα τη κορυφογραμμή και τις σκήτες στις πλαγιές του όρους οι οποίες διακρίνονταν από τις ανακλάσεις του φωτός στις τζίγκινες λαμαρίνες προφανώς από τη Σιθωνία.

Unknown είπε...

π. Σάββα αγωνίζεσαι τον ιερό και ευλογημένο ομολογιακό αγώνα της Ορθοδόξου πίστεως! Σε στηρίζουμε και προσευχόμαστε να συνεχίσεις ακάθεκτος και σταθερός!

Ανώνυμος είπε...

Το ότι απαλλάσσουν τον Μοναχό Σάββα από τη Γεροντία της Μονής, είναι στην πραγματικότητα ευεργέτημα για τον Μοναχό Σάββα, διότι τον απαλλάσσουν από δύσκολες και πνευματικά επικίνδυνες ευθύνες.

Ανώνυμος είπε...

O Π. ΣΑΒΒΑΣ ΔΙΑΘΕΤΈΙ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ; ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ Ο ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΣΕΒΟΤΑΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΞΣ ΕΚΚΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΣΕ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΟΥΤΕ ΣΥΜΦΥΡΟΤΑΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΙΧΗΣΜΕΝΟΥΝΠΕΡΔΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΕΡΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.

Unknown είπε...

ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΠΑΠΑ.... Ο ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΘΗΤΟΣ ... ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ....

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΖΗΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΟ Π. ΣΑΒΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΓΩ ΒΙΑΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΕΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ Ή ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. Ή ΑΓΙΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΖΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕΒΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.

ΜΑΝΟΣ είπε...

Διαβαστε οσοι αδαεις περι τον Οικουμενισμον τη μελετη του καθηγητου Κυριακου Κυριαζοπουλου για το συνεδριο της ματαιοτητος κ αποστασιας της Κρητης και θα καταλαβετε τι συμβαινει και ποσο δικαιωμενος βγαινει απο τις ενεργειες του ο π. Σαββας και οι συν αυτω ομολογητες συγχρονοι αγιορειτες πατερες. Η ημιμαθεια σκοτωνει. Διαβαστε για να διαμορφωσετε ορθη αποψη και οχι οτι σας σερβιρουν οι συμβιβασμενοι πνευματικοι!

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 11:12 μ.μ.
Οι Πατερες οταν διαφωνουσαν σε θεματα πιστεως εκαναν οτι και ο αγιος Μαρκος ο Ευγενικος.
Ειχαν τους σφαλωντας στην πιστη ως αιρετικους.
Αυτο κανουμε οι Ορθοδοξοι.
Δεν υπαρχει ολιγον Ορθοδοξος με μια δοση απο κατι αλλο.

Αντιοικουμενιστής είπε...

Μόνον εγκάθετοι ή ηλίθιοι ου δύνανται όπως κατανοήσωσι ότι η αναγνώρισις εκκλησιαστικότητος εις τους αιρετικούς αποτελεί de facto ένωσις. Εις άπαντα συμφωνώ με τον ανώνυμον "26 Ιουλίου 2016 - 11:12 μμ", εκτός όμως των θεμάτων πίστεως, εις τα οποία "ου χωρείται συγκατάβασις". Επομένως αι αντιδράσεις του π. Σάββα του Λαυρεώτου είναι απολύτως δικαιολογημέναι και η απόφασις της Ι. Μ. Μεγίστης Λαύρας απαράδεκτη και προκλητικά άδικος. Και επειδή έθεσες και τινά ζητήματα, ναι προτιμώ τους αποτειχισμένους, τους παλαιοημερολογίτας ή οιονδήποτε άλλον οίος παραμένει ακραιφνώς Ορθόδοξος, παρά την ένωσιν με τη αίρεσιν. Εκκλησία σημαίνει οδός Σωτηρίας. Εάν οι αιρετικοί είναι "εκκλησίαι" τότε αποτελούσι και αύτοι "οδοί σωτηρίας". Εις την Μιάν Αγίαν Καθολική, Αποστολική και Πατερική Ορθόδοξον Εκκλησίαν εξ αποκαλύψεως γνωρίζουμε ότι εις τους αιρετικούς δεν υφίσταται Χάρις, ούτε δρα το Άγιον Πνεύμα, άρα ούτε Αγιασμός υφίσταται, ούτε Λύτρωσις ούτε Σωτηρία. Ειδάλλως, διατί ήλθε ο Χριστός εις τον κόσμον; Μια χαρά θα ήμασταν! Οι Έλληνες με την ειδωλολατρείαν και οι Ιουδαίοι με τον Γιαχβέ, τους γραμματείς και φαρισαίους, άπαντες εις την οδόν της "σωτηρίας" του! Και τι μικρόν δια το Άγιον Όρος: Αι ηγεσίαι τινών Ιερών Μονών ας παύσουν να προκαλούν το Ορθόδοξον Πλήρωμα. Αντί το Άγιον Όρος να αποτελεί το θεματοφύλακα της Ορθοδόξου Πίστεως, τινές ηγεσίαι Ι. Μονών συσχηματίζονται με την εξουσίαν του κόσμου τούτου. Πόσο ακόμα θα σας ανεχθή αλήθεια η Κυρία Θεοτόκος; Εάν συνεχίσετε την ίδια αμετανόητον στάσιν και γραμμήν φοβούμαι πολύ ότι τινές εκ των θαυματουργικών εικόνων θα φύγωσι μόνες των εκ του Αγίου Όρους ως σημείον ότι η Παναγία δεν ανέχεται περισσότερον αυτήν την κατάστασιν. Ο Άγιος Τριαδικός Ύψιστος Θεός ας ελήση και συγχωρήση ημάς, Αμήν.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ,ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ,ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ Ο ΗΣΥΧΑΣΤΗΣ,ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ Ο ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΗΣ, ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΞΦ Ο ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ.

Αντιοικουμενιστής είπε...

Τι λένε όλοι αυτοί; Να αναγνωρίσουμε "εκκλησιαστικότητα" εις τους αιρετικούς; Άπαντες ήτο και είναι Ορθοδοξότατοι και αντιοικουμενισταί. Μη λησμονούμε ότι ο Όσιος Παΐσιος εκοιμήθη το 1994, κατά το 3ο χρόνο της αρχιερατίας του Αρχοντώνη. Όστις πιστεύη ότι η αναγνώρισις εκκλησιαστικότητος εις τους αιρετικούς είναι "τίποτα" συντόμως θα ευρεθή εις συλλείτουργον με παπικούς, προντεστάντισσες ιέριες και μονοφυσίτας. Αδελφοί, γρηγορείτε και προσεύχεσθε...

Ανώνυμος είπε...

Στον ανώνυμο 26.7. ώρα 11.12μμ: Οι προδότες δεν είναι Εκκλησία. Αυτοί είναι εκτός Εκκλησίας, όχι με ένα πόδι μόνο, αλλά με τα δυο.





Unknown είπε...

《και έσεσθε μισούμενοι υπό πάντων διά το όνομά μου》
π. Σάββα ο ομολογιακός αγώνας σας είναι ιερός. Αυτό ενοχλεί τα πειθήνια όργανα του οικουμενισμού.

ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΠΛΥΜΗΡΗΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΟΥΑΙ ΥΜΗΝ ΓΡΑΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΑ ΚΡΙΣΗΝ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΦΥΓΕΙΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ; ΤΑΣ ΕΟΡΤΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΥΠΝΙΑΣ ΣΑΣ ΜΙΣΕΙ Η ΨΗΧΗ ΜΟΥ ΕΜΙΣΗΣΑ ΕΚΛΗΣΣΙΑ ΠΟΝΗΡΕΥΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΑΠΩΛΕΣΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΕΡΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΑΙ ΕΡΗΜΗΝ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΟΜΟΛΟΓΙΤΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΑΒΒΑ ΑΛΛΑ ΕΝΙΑ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥΣ ΥΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΗΘΕΙΑΣ ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΙΣΜΟΝΕΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΤΑΝΩΕΙΣΤΕ ΜΕΤΑΝΩΕΙΣΤΕ ΜΕΤΑΝΩΕΙΣΤΕ ΗΔΑΛΩΣ ΡΧΕΤΑΙ Η ΡΑΒΔΟΣ Η ΣΗΔΗΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΡΙΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχῶς ἀπό ὅτι φαίνεται διώχνουν τόν Χριστό καί τούς ὁμολογητές Του γιά νά ὑποδεχθοῦν τόν πάπα... (τό ἐπόμενο βῆμα;)

Ὁ Θεός ἄς μᾶς φυλάξει ὅλους.

Ο. Χ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ηγούμενός του έχει κάθε δικαίωμα να τον εγκαλεί στην τάξη, εφόσον κρίνει ότι συντρέχει λόγος. Ας προσέξουν μερικοί. Δεν απέχει πολύ η αναρχία..
Για μένα θα ήταν πιο τίμιο να πάρει ένα κελλάκι δικό του ο π. Σάββας και από κει να εξαπολύει τους μύδρους του. Γιατί επιμένει να χρησιμοποιεί το Λαυριώτης αφού δεν έχει ευλογία;;;

Ανώνυμος είπε...

Αγάπη μόνο ❤️❤️❤️

Αντιοικουμενιστής είπε...

Που εστίν η αγάπην εις τον πατέραν Σάββαν εκ της Ι. Μ. Μεγίστης Λαύρας; Τι εστί "αγάπη"; Αφηρημένα συναισθήματα οία πετούν εις τον αέραν; Αδελφοί, γρηγορείτε και προσεύχεσθε...

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι βλέπετε τα ειρωνικά σχόλια! Αυτά δεν είναι από ανθρώπους που αγαπούν την Εκκλησία αλλά από τους εχθρούς της. Προσοχή!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΑΡΑΓΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ; ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ; ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ.

Αντιοικουμενιστής είπε...

Άπαντες οι γέροντες κατέκριναν τον οικουμενισμό ως παναίρεση των παναιρέσεων. Τους οικουμενιστάς "παπάδες" και "πατριάρχας" δεν τους κατακρίνουμε ημείς αλλά η Αγία ημών Πίστις, το Άγιον και Ιερόν Ευαγγέλιον και οι Ιεροί Κανόνες και αι Αγίαι Σύνοδοι της Αγίας ημών Ορθοδόξου και Καθολικής Εκκλησίας. Άπαντες κατέκριναν την αίρεσιν. Αγαπητέ ανώνυμε 8 Ιουλίου 2016 - 10:35 π.μ., δεν πείθεις ουδέναν διότι δεν έχεις την Αλήθειαν. Τίποτα όρθιον δεν έχει αφήσει ο πατριάρχης και συν αυτώ. Εις την κρατικήν τελεόρασιν την περασμένην Κυριακήν προεβλήθη γκαιμπελικής προπαγάνδας ντοκυμαντέρ δια το ψευδοσυνέδριον της Κρήτης. Φυσικά άπαντες οι ομιλιταί ήταν φονταμενταλισταί οικουμενισταί. Όμως κάτι τους ξέφυγε! Ο δημοσιογράφος τινός ηλεκτρονικού θρησκευτικού εντύπου εις το τέλος ομολόγησε ότι "άπαντα επραγματοποιήθησαν κρυφίως και μυστικώς. Οι περισσότεροι των αρχιερέων και των συνέδρων εδήλωσαν παντελήν άγνοιαν δια τα κείμενα και τας αποφάσεις. Ο δε λαός δεν εγνώριζε τίποτα"! Μέχρι τις φονταμενταλιστής οικουμενιστής και κομμουνιστής λιπαρός "θεολόγος" παραδέχθηκε ότι ο λαός δεν εγνώριζε ουδέν δια το "ψευδοσυνέδριον". Τις λοιπόν έχει τον εγωϊσμόν; Έχετε διασυρθεί παντελώς και ότι λέτε ή γράφετε σας εκθέτει ανεπανόρθωτα. Όταν δε αποκαλυφθεί άπασα η αλήθεια δια τας ημέρας και το έργον των οικουμενιστών αρχιερέων, ιερέων και θεολόγων θα φρίξει και ο πλέον απαθέστερος άνθρωπος. Αδελφοί, γρηγορείτε και προσεύχεσθε...

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com