28 Ιουν 2016

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα ήθελα μια αναμόρφωση του μαθήματος των Θρησκευτικών

«Θα ήθελα μια αναμόρφωση του μαθήματος των Θρησκευτικών», ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης,  μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "στον ενικό".
«Τα Θρησκευτικά αυτή τη στιγμή είναι μέρος της παράδοσης του γνωστικού αντικειμένου που συνδέεται με την ελληνική Παιδεία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε:
«Είμαι γονιός και διαβάζω τα βιβλία των παιδιών. Δεν νομίζω ότι το μάθημα των Θρησκευτικών υπηρετείται κατ’ ανάγκη, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».
«Αν κάναμε το μάθημα των Θρησκευτικών πιο ενδιαφέρον από ό,τι είναι σήμερα δεν θα υπήρχε η ανάγκη να εξαιρούνται πολλά παιδιά από το μάθημα», εκτίμησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον Πρόεδρο.
Ομιλεί ειλικρινά σαν γονιός και μελλοντικός πρωθυπουργός που ενδιαφέρεται για την εν Χριστώ ή τουλάχιστον ειλικρινή θρησκευτική διαπαιδαγώγηση των Ελληνοπαίδων.
Γι' αυτό σέβεται και τιμά την ιδιοπροσωπεία του έθνους και την λαϊκή βούληση.
Το ότι παρευρέθηκε εδώ https://www.youtube.com/watch?v=KcRf8sMPvo0 ήταν σαφώς απο εσφαλμένη λοξοδρόμηση του οδηγού της Mercedes. Και το ότι επέλεξε να ακούσει ως μέντορες του, τον H.Kissinger, Schauble, Barrso και λοιπούς απο σύμπτωση ήταν, για το Άγιον Όρος πήγαινε ο άνθρωπος...

Ανώνυμος είπε...

τι περιμένετε από έναν πολιτικό που υπέγραψε το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων και είχε στενό συνεργάτη του έναν που για το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (των Σκοπίων) ήταν θετικός ;

Υπάρχουν ακόμα πιστοί που υποστηρίζουν (ή και καυχώνται) ότι ανήκουν εις την Δεξιάν ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com