27 Φεβ 2016

"Το προσκυνητάρι του Χριστού, πίσω στη θέση του"

044.jpg
Ενημερωθήκαμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: "Με μια αυθόρμητη συμβολική πράξη διαμαρτυρίας, το προσκυνητάρι του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, στη Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ. από τον 4ο όροφο που το ανέβασε ο Κοσμήτορας, για να μην ενοχλεί τους μουσουλμάνους, επέστρεψε στη θέση του, στο ισόγειο".

Επιβεβαιώσαμε την είδηση με επί τόπου φωτογράφηση που σας παρουσιάζουμε για του λόγου το αληθές.
Είμαστε σύμφωνοι με την αυτήν την δυναμική πράξη διαμαρτυρίας, που με συνοπτικές διαδικασίες, έβαλε “τα πράγματα στη θέση τους”.
Αποτελεί ένα αγωνιστικό μάθημα για όλους μας, να μη δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τα οικουμενιστικά “μαγειρέματα”.
Ευχόμαστε η πράξη αυτή να βρει μιμητές σε καθημερινούς απλούς ανθρώπους και να μας εμπνεύσει να ορθώνουμε όλοι το ανάστημά μας.
Να υπερασπιζόμαστε τις αξίες και τα ιδανικά της Ελληνορθόδοξης παράδοσής μας, χωρίς να φοβόμαστε το λεκτικό μπούλινγκ (φονταμενταλιστές, συντηρητικούς, ακραίους, ξενοφοβικούς, ρατσιστές κλπ)
Θερμά συγχαρητήρια στους ανώνυμους ομολογητές της πίστεως, που απέδειξαν πως υπάρχει ελπίδα, υπάρχει τρόπος, πολιτισμένα αλλά αταλάντευτα, να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στους οικουμενιστές, πως ο πιστός λαός θα αντιδράσει στις πρωτοβουλίες τους.
Δείτε και:

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ στα παληκάρια αυτά για την ομολογιακή τους πράξη!
Κάποιοι, βεβαίως, είναι πολύ πιθανό να τους χαρακτηρίσουν "φονταμενταλιστές", "μουτζαχεντίν", "φοβικούς", "ακραίους", "σκληροπυρηνικούς", "ορθοδοξοαμύντορες", "ακραίες ψυχοπαθολογικές προσωπικότητες" και να τους αποδώσουν και άλλους παρόμοιους χαρακτηρισμούς που αντλούν απ τον ακένωτο "ανθώνα" του politically crrect λεξιλογίου!
Εάν υπάρχει ομολογιακή διάθεση πολλά μπορούν να γίνουν!
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ και στα "σκληροπυρηνικά", κατά Θερμόν, ιστολόγια που ανέδειξαν και προέβαλλαν το όλο ζήτημα! Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά τα "σκληροπυρηνικά" ιστολόγια και δεν καταποθήκαμε απ το ρεύμα της ραστώνης, του συμβιβασμού και του εφησυχασμού!
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ!

Ανώνυμος είπε...

Άξιοι! Άξιοι! Άξιοι! Τις Θεός μέγας ως ο Θεός ημών; συ ει ο Θεός, ο ποιών θαυμάσια μόνος.

Ανώνυμος είπε...

Φοβαμαι να πω Δοξα σοι , μηπως και ειναι προσωρινο ,... εως οτου η μουσουλμανικη εισβολη οικοδομησει ''Ισλαμικα κομματα'',,,,''ισλαμικα σχολεια'',,,''Ομοσπονδιες ισλαμικων κοινοτητων και Σωματειων''''καμπανιες ,διακηρυξεις και αναγνωρισεις και επιρροες''εφοσον και εαν οι συνθηκες ευνοουν να ειναι το Ισλαμ η δευτερη αριθμητικως θρησκεια της χωρας.Και αντε να εβρης αναπαυση!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com