25 Νοε 2015

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Φλώρινας κατά του «Συμφώνου Συμβίωσης» των ομόφυλων ζευγαριών



Προς τους
1. Υπουργόν Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Νικόλαον Παρασκευόπουλον
2. Βουλευτές Π.Ε. Φλώρινας
κ. Κωνσταντίνον Σέλτσαν
κ. Ιωάννην Αντωνιάδην

Κύριε Υπουργέ,
Κύριοι Βουλευτές
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας, που εκπροσωπεί 1450 πολύτεκνες οικογένειες – μέλη, διαμαρτύρεται εντονότατα για το επονείδιστο Νομοσχέδιο «ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ», που προωθεί στη Βουλή προς ψήφιση το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με το οποίο προτίθεται να επεκτείνει την ισχύουσα νομοθεσία και στα λεγόμενα «ομόφυλα ζευγάρια»

Κύριε Υπουργέ, με το προς ψήφιση νομοθέτημα για μια ακόμη φορά η Κυβέρνηση σας διέψευσε κάθε ελπίδα για μια νουνεχή πολιτική. Οι δύο Κυβερνήσεις σας απέδειξαν ότι η ιδεοληπτική αθεΐα είναι το μεγαλύτερο ελάττωμα με τραγικές συνέπειες για τον λαό. Το κόμμα σας ΣΥΡΙΖΑ είναι διχασμένο: ακολουθεί μια δεξιά νεοφιλελεύθερη κοινωνική πολιτική, που δυστυχώς πλήττει τα φτωχότερα στρώματα του λαού και τις ευαίσθητες κοινωνικές τάξεις, όπως είναι οι πολύτεκνες οικογένειες, και παραμένει αριστερό μόνο στα ζητήματα της χριστιανικής πίστης και σε αξίες και ιδανικά, που διέπουν τον Ελληνικό λαό.
Η οικογένεια αποτελεί το κύτταρο της κοινωνίας και δημιουργείται μόνο με την συνάφεια ανδρός και γυναικός. Έτσι δημιούργησε ο Θεός τον άνθρωπο και θέσπισε την ιερότητα του γάμου στο τρίπτυχο (άρρεν-θήλυ-παιδιά). Και έρχεσθε με το νομοθέτημα αυτό και αποϊεροποιείται τον γάμο και δεν διστάζετε να έλθετε αντιμέτωποι με τον Παντοδύναμο Θεό. Αυτός είναι ο μοναδικός φυσικός τρόπος δημιουργίας της οικογένειας. Κάθε άλλη απόπειρα δημιουργία μορφώματος οικογενείας με «Σύμφωνο συμβίωσης» των ομοφύλων ζευγαριών είναι «παρά φύσιν» και αποτελεί αμαρτία.
Ο Σύλλογός μας δεν απορρίπτει από την κοινωνία τα άτομα αυτά, που έχουν κάποια «διαφορετικότητα» μη φυσιολογική. Τα συμπονούμε και προσευχόμαστε να απαλλαγούν από την διαστροφή αυτή. Και τούτο επιτυγχάνεται με την επιστροφή τους στον Δημιουργό Θεό.
Όμως ο Σύλλογός μας καταδικάζει το ολίσθημα αυτό του Υπουργείου να επιχειρεί με το νομοθέτημα αυτό να απαξιώσει, να υποβιβάσει την ανθρώπινη φύση, την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια του ατόμου.
Ζητούμε από σας κ. Υπουργέ να αποσύρετε το σχετικό άρθρο του νομοσχεδίου αυτού, διαφορετικά θα μείνετε στην ιστορία με το επονείδιστο στίγμα του υπουργού που μετέτρεψε τον εν τιμή δημιουργηθέντα άνθρωπο σε βοσκηματώδη ύπαρξη.
Τέλος, ζητούμε από τους κ.κ. Βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, να καταψηφίσουν το επονείδιστο αυτό νομοσχέδιο και να ενώσουν τη φωνή τους με την δική μας φωνή.
Διά το Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
π. ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΑΡΔΑΛΗΣ

ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com