28 Απρ 2015

Δεκάδες γκέι Ισραηλινοί εγκαταλείπουν το Νεπάλ -Είχαν πάει εκεί για να γίνουν γονείς με παρένθετες μητέρες από το Κατμαντού

Δεκάδες γκέι Ισραηλινοί εγκαταλείπουν το Νεπάλ -Είχαν πάει εκεί για να γίνουν γονείς [εικόνες & βίντεο]
"Οίδαμεν, ότι διά τας πολλάς ημών αμαρτίας συνέσεισας την γην και συνετάραξας αυτήν..." (Μέγα Ευχολόγιο σελ. 539)
………………………………………………
ΜΕ ΠΑΡΕΝΘΕΤΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΜΑΝΤΟΥ
Δεκάδες γκέι Ισραηλινοί εγκαταλείπουν το Νεπάλ -Είχαν πάει εκεί για να γίνουν γονείς 
Ακολουθεί η είδηση από iefimerida.gr
Μπορεί τώρα να κοιμούνται ήρεμα στην ασφαλή αγκαλιά των γονιών τους, ωστόσο πριν από λίγες ημέρες έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη των 7,9 Ρίχτερ στο Νεπάλ. 
Ο λόγος για 24 μωρά που γεννήθηκαν πρόσφατα από παρένθετες μητέρες στο Νεπάλ, για γκέι ζευγάρια Ισραηλινών.
Τα βρέφη, μερικά εκ των οποίων γεννήθηκαν πρόωρα, έφυγαν μαζί με τους γονείς τους από το Κατμαντού τη Δευτέρα και μετά τον καταστροφικό σεισμό του Σαββάτου που έχει κοστίσει μέχρι στιγμής τη ζωή περισσοτέρων από 4.300 ανθρώπων.
Πρόωρα μωρά και τραυματίες μεταφέρθηκαν με στρατιωτικό αεροσκάφος το πρωί της Δευτέρας στο Ισραήλ, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα, με άλλες πτήσεις, έφθασαν στο Τελ Αβίβ ακόμη πέντε μωρά.
Αξιωματούχοι του Ισραήλ μιλώντας στο AFP δήλωσαν ότι σκόπευαν να στήσουν μια αερογέφυρα ζωής για τουλάχιστον 25 μωρά που γεννήθηκαν στο Νεπάλ από παρένθετες μητέρες αυτή την εβδομάδα. Αλλες πηγές αναφέρουν ότι τα μωρά που θα μεταφερθούν φθάνουν τα 33.
Πολλά γκέι ζευγάρια από το Ισραήλ ταξιδεύουν στο Κατμαντού για να τεκνοποιήσουν με τη βοήθεια παρένθετων μητέρων, διότι στη χώρα τους κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο αν το ζευγάρι είναι ετεροφυλόφιλο.
Ετσι, τώρα αναγκάστηκαν είτε να ταξιδέψουν εσπευσμένα στο Νεπάλ για να φέρουν πίσω τα μωρά τους ή και τις παρένθετες μητέρες, είτε γύρισαν άρον άρον πίσω στο Ισραήλ παρέα με τα νεογέννητά τους.
Ο Γιόσι Φιλίμπα, ένας άνδρας που αποφάσισε να κάνει παιδί μόνος με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας από το Νεπάλ, όπως ο ίδιος λέει, είχε ταξιδέψει στο Κατμαντού τρεις εβδομάδες πριν από το χτύπημα του Εγκέλαδου για να είναι παρών στη γέννηση της κόρης του.

«Δεν ξέρω πότε θα φύγουμε από εδώ. Το νερό πρόκειται να τελειώσει και είμαι με ένα μικρό μωρό. Υπάρχουν πολύ λίγα τρόφιμα και δεν έχουμε ηλεκτρικό ρεύμα. Μόνο περιστασιακά και για λίγες ώρες μέσω μιας γεννήτριας», είπε. Ο Φιλίμπα ανέφερε ότι, συνήθως, γονείς σαν και αυτόν πηγαίνουν στο Νεπάλ ένα μήνα πριν από τη γέννηση του παιδιού προκειμένου να διευθετήσουν όλα τα θέματα σχετικά με το μωρό και να μπορέσουν να το πάρουν μαζί τους στο Ισραήλ μόλις γεννηθεί.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Θα έλθει ο καιρός που ο διάβολος θα βγει απ το καυκί του", προφήτευσε ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Και η προφητεία αυτή επαληθεύεται καθημερινώς, πολυειδώς και πολυτρόπως. Ο σοδομισμός έχει υψώσει και πάλι θρασεία την κεφαλή. Το κτηνώδες και βδελυκτό αυτό πάθος που επισύρει την οργή του Θεού, που προκαλεί τη φρίκη, την αγανάκτηση και τον αποτροπιασμό παντός τιμίου ανθρώπου, που ευτελίζει όσο λίγα άλλα πάθη το θεοειδές ανθρώπινο πρόσωπο και το απο-ιεροποιεί, που ανατρέπει άρδην την ανθρώπινη οντολογία και φυσιολογία, δεν αποτελεί, ΔΥΣΤΥΧΕΣΤΑΤΑ αντικείμενο δριμείας στηλιτεύσεως και καταδίκης απ την πλευρά των εκκλησιαστικών ταγών, πλην επαινετέων εξαιρέσεων φυσικά! Αντ αυτού παριστάμεθα μάρτυρες της υιοθετήσεως και εκδηλώσεως, απ τη μεριά ενίων, κληρικών και μη, κύκλων διαφορετικής προσεγγίσεως του όλου ζητήματος της ομοφυλοφιλίας που μάλλον, ανεπιγνώστως προφανώς, στοιχείται με τις επιταγές της λεγόμενης "πολιτικής ορθότητας, παρά με τις ευαγγελικές, αγιοπατερικές και ιεροκανονικές υποθήκες. Κύριοι εκφραστές αυτής της γραμμής τυγχάνουν ένιοι θεράποντες της συζεύξεως της ψυχολογίας και της ψυχιατρικής με τη θεολογία που σε προσφάτως εκδοθέν πολυσυγγραφικό έργο τους εξέφεραν "άρρητα ρήματα, από ορθοδόξου χριστιανικής σκοπιάς κατασκανδαλίζοντας τους πιστούς και των οποίων τις εύλογες α τιδράσεις προκάλεσαν. Λ.Ν.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com