30 Νοε 2014

Θεία Λειτουργία στον πατριαρχικό ναό του Αγίου Γεωργίου με την παρουσία του Πάπα Φραγκίσκου (Φωτό & Βίντεο)


Pope Francis in Turkey - Divine Liturgy and Common Declaration - 2014.11.30
Θεία Λειτουργία- Συμπροσευχή και "ασπασμός της αγάπης" Πατριάρχη Βαρθολομαίου – Πάπα Φραγκίσκου στη Θεία Λειτουργία στον άγιο Γεώργιο και η από κοινού ευλογία των πιστών





Δείτε και:

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Αποστολος Αδρεας βρηκε,
Ον εγραψε Μωσηςεν τω νομω και οι Προφηται, Ιησουν,
και πρωτος αυτος ηκολουθησεν αυτον .
Τι ειρωνια και ο Πατριαρχης Βαρθολομαιος ,πρωτος αυτος βρηκε,τον αιρεσιαρχη και πλανο Παπα και μετα φανων και λαμπαδων υπεδεξατω αυτον ,και φιληματι προς τον αιρεσιαρχη προδιδει τον Κυριο και εκπιπτει της χαριτος,συμπροσευχομενος μαζι με τον αιρεσιαρχη παπα και
επισπευδει την παραδωσι και προδωσια της μιας Αγιας Αποστολικης και Καθολικης Εκκλησιας,ην Κυριος εκτισε τω ΙΔΙΩ αιματι,στα ποδια του αιρεσιαρχη Παπα και της παναιρεσεως του οικουμενισμου.
Εως ποτε θα ανεχθουμε ακομη τον προδοτη και τους προδοτας οικουμενιστας,.να εμπεζουν το ποιμνιο και την πιστι,ζωντας ζωη χαρισαμενη εις βαρος του ποιμνιου.
Αυτο ,που ειναι να κανει ο Πατριαρχης Βαρθολομαιος,ας το κανει σαν τον Ιουδα συντομα,οπως τοτε εγινε η σταυρωσι και ολοκληρωθηκε το σωτηριωδες εργο του Κυριου,ετσι και ο πατριαρχης ας ολοκληρωσι το εργο της προδωσιας της ορθοδοξιας συντομα,για να καθαρισει ο αμπελων του Κυριου ,η Ορθοδοξια απο το μειασμα της παναορεσεως του οικουμενισμου.

Ανώνυμος είπε...

Επρόδοσε τον Κύριο, Εξέπεσε κι ολας της Χάριτος, επισπεύδει την παράδωση και την προδωσία και άλλα ηχηρά παρόμοια

Η Α.Θ.Παναγιότητα, Ο Οἰκουμενικός Πατριάρχης "προδότης". Ζει Ζωή χαρισάμενη, σε βάρος του Ποιμνίου.

Είμαι σίγουρος πως σείς δεν αντέχετε, ούτε κλάσμα του δευτερολέπτου, μέσα στην Τουρκιά, με τους πράκτορες της ΜΙΤ σε κάθε σας βήμα.

Την όποια δυσδιάκριτη αγωνία σας, για θέματα δόγματος μπορώ απόλυτα να την κατανοήσω και να την συμμεριστώ, όχι όμως και το μίσος που αποπνέει η ψυχή σας.

Πολύ φοβούμαι ότι το "αυτοκέφαλον και οι Νέες Χωρες", σας κτύπησε κατά κέφαλον.

Ανώνυμος είπε...

Μεσα στην τουρκια ανεδειχθησαν εκατομυρια μαρτυρες στα 400 χρονια της τουρκοκρατιας,μενοντας πιστοι μεχρι θανατου.Το να συμβιβαζεται κανεις με τον κοσμο της πλανης ,επειδη κατοικει εκει δεν δικαιογει τα αδικαιολογητα.
Ο Πατριαρχης αν αντιμετωπιζει προβληματα,δεν ειναι αναγκασμενος να κατοικει στην τουρκια,εκει που κατοικει ο σατανας,εναι προτιμωτερο να ερθη στην Ελλκαδα η στο Αγιον Ορος, παρα να συμβιβαζει τα ασυμβιαβαστα,το φως με το σκοτος.Σ αυτο δεν χωραει καμια δικαιολογια.
Το αν ζουν ζωη χαρισαμενοι οι οικουμενισται το γνωριζουν πολυ καλιτερα ιδιοι.
Αλλοστε λεγεται οτι το πατριαρχειο κολυμπαει στον πλουτο.
Δεν ειναι μισος ,αλλα ιερη αγανακτησι,
η μονον οι οικουμενισται ειναι οι ανθρωποι της αγαπης.Αν ειχαν την αγαπη του Θεου ,θα εβαζαν τη ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΙΤΕΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ,ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΣΟΥ ΕΞ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΣΟΥ ,ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΝΤΟΛΗ ,ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ ΩΣ ΕΑΥΤΟΝ.
ΜΗΝ ΑΠΑΤΑΣΤΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΙ... ΜΕ ΨΕΥΤΟΑΓΑΠΕΣ.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com