1 Ιουλ 2014

Ανασυγκρότηση του ΔΣ της ΠΕΘ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ανασυγκρότηση του ΔΣ της ΠΕΘ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων ανακοινώνει ότι, ενεργώντας με μοναδικό γνώμονα αφενός την πληρέστερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που απασχολούν τον Κλάδο των Θεολόγων εκπαιδευτικών ενόψει μάλιστα και της κρίσιμης φάσης που διέρχεται το Μάθημα των Θρησκευτικών στην ελληνική εκπαίδευση, αποφάσισε την ανασυγκρότησή του σε σώμα και την ανακατανομή των αρμοδιοτήτων των μελών του.
Κατόπιν τούτου, νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. εκλέχτηκε ο κ. Κωνσταντίνος Σπαλιώρας διδάκτωρ Θεολογίας Α.Π.Θ. και Διευθυντής Σχολικής Μονάδας, ενώ νέος Γενικός Γραμματέας εκλέχτηκε ο κ. Παναγιώτης Τσαγκάρης, Θεολόγος Εκπαιδευτικός. 

Παράλληλα, το Διοικητικό Συμβούλιο υπό τη νέα του σύνθεση: 
α) Εκφράζει δημόσια τις βαθιές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του, τόσο στον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Ηλία Μπάκο, όσο και στον πρώην Πρόεδρο κ. Ηλία Φραγκόπουλο, για τη διηνεκή, και πολύπλευρη προσφορά τους στην Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων μέχρι σήμερα.
β) Προσβλέπει στην αδιάκοπη συμβολή, εμπειρία και συνεργασία τους. 
γ) Επιφυλάσσεται για την έμπρακτη αναγνώριση της πολυετούς συνεισφοράς τους εμπράκτως στο εγγύς μέλλον.

1 σχόλιο:

Χ.Ν. είπε...

Συγχαρητήρια στον αδελφό Κων/νο για την ανάδειξή του στη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της ΠΕΘ. Ευχόμαστε να συνεχίσει να αγωνίζεται με τον ίδιο παλμό και την ίδια ζέση εναντίον πάσης επιβουλής κατά του παραδοσιακού μαθήματος των Θρησκευτικών αλλά και εναντίον της παναιρέσεως του Οικουμενισμού, όπως ακριβώς έκανε και μέχρι τώρα.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com