27 Ιουν 2014

Η Ιερά Σύνοδος ξαναπροειδοποιεί για την νεοπροτεσταντική οργάνωση "Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση''.



"Ιεραποστολικών" δραστηριοτήτων συνέχεια μιας προτεσταντικής κίνησης
Για μία ακόμη χρονιά, σε συνέχεια προηγούμενων προσηλυτιστικών δραστηριοτήτων της, η νεοπροτεσταντική οργάνωση «Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση» προγραμματίζει μία ευρείας κλίμακας προσηλυτιστική δραστηριότητα, με την ονομασία «Ιησούς του Ναυή 7», το χρονικό διάστημα μεταξύ 9 και 17 Ιουλίου 2014, στους νομούς Κιλκίς, Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής. Η εν λόγω κίνηση, με πρόσχημα τη διανομή της Καινής Διαθήκης διανέμει ποικίλο υλικό προτεσταντικού χαρακτήρα ασυμβίβαστο με την Ορθόδοξη πίστη.
Η «Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση» αν και ιδρύθηκε το τελευταίο τέταρτο του 20ου αιώνα θεωρεί την Ορθόδοξη πίστη ως «πνευματικά δεσμά αιώνων», όπως η ίδια έχει δηλώσει στο παρελθόν.

Υπενθυμίζουμε για μία ακόμη φορά ότι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί ως μέλη του ενός και μοναδικού Σώματος του Χριστού, της Εκκλησίας, δεν έχουν ανάγκη τις διάφορες νεοφανείς αιρετικές κινήσεις, ούτε τους διάφορους αυτοχειροτονημένους «κηρυκές» τους από το εσωτερικό η το εξωτερικό.
Εκ της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος
Δείτε σχετικά και :
Εγκύκλιος Μητροπολίτη Μαρωνείας για την νεοπροτεσταντική οργάνωση "Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση''. http://aktines.blogspot.gr/2013/07/blog-post_6940.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΡΑΓΕ?

Ανώνυμος είπε...

Όταν μαυρίσει το χιόνι κι όταν ασπρίσει το κοράκι αδελφέ!
Πώς να μας μιλήσουν για τον οικουμενισμό όταν ο μητροπολίτης Δημητριάδος θεωρεί τον παναιρετικό παπισμό "αδελφή Εκκλησία";

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com