1 Αυγ 2013

Λίστες διαθεσιμότητας ανά υπουργείο – Ποιοι και από που φεύγουν από τα υπουργεία Υγείας - Παιδείας – Εσωτερικών



- 1.618 γιατροί, νοσηλευτές και εργαζόμενοι στο ΕΣΥ αλλάζουν θέσεις άμεσα
- Σε διαθεσιμότητα περίπου 600 υπάλληλοι των ασφαλιστικών Ταμείων
- Φύλλα πορείας σε εκατοντάδες διοικητικούς υπαλλήλους ΑΕΙ και ΤΕΙ 
- Στη δημοσιότητα ολόκληρη η λίστα με τους εκπαιδευτικούςπου φεύγουν από τώρα
- Διαθεσιμότητα και απολύσεις κάθε μήνα από δω και πέρα στοΔημόσιο
Περισσότερες από 6.800 θέσεις περιλαμβάνουν οι λίστες που κατέφθασαν χθες τελευταία ημέρα της σχετικής προθεσμίας από όλα τα υπουργεία προς το Οικονομικών και το Διοικητικής Μεταρρύθμισης που θα συντονίσουν το δεύτερο κύμα διαθεσιμότητας.

Οι τρεις μεγάλες δεξαμενές είναι τα υπουργεία Εσωτερικών, Υγείας και Παιδείας
Οι ΓΓ που έστειλαν τις λίστες χθες περιγράφουν ακριβώς από ποιες δομές θα προέλθουν οι υπάλληλοι που θα βγουν σε διαθεσιμότητα έτσι αναμένεται στα υπουργεία αυτά να τεθούν σε διαθεσιμότητα:
Υπουργείο Υγείας
Συνολικά 1.618 εργαζόμενοι
280 ιατροί. Περιλαμβάνονται επίσης νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό

Οι εργαζόμενοι στην υγεία θα προέλθουν από μονάδες χαμηλής πληρότητας που θα μετατραπούν σε αστικά κέντρα υγείας και μονάδες φροντίδας ασθενών σε τελικό στάδιο.
Υπουργείο Παιδείας
 Διοικητικό προσωπικό ΑΕΙ και ΤΕΙ

Ήδη ανακοινώθηκε η λίστα των πρώτων 2.122 εκπαιδευτικών που μπήκαν σε διαθεσιμότητα από το υπουργείο Παιδείας. 
Υπουργείο Οικονομικών
Οδηγοί, υπάλληλοι καθαρισμού (περίπου 400 άτομα)

Υπουργείο εργασίας
Περίπου 600 άτομα που σήμερα υπηρετούν στα Ασφαλιστικά Ταμεία

Στις 23 του μήνα οι θέσεις που περιγράφονται στις εκθέσεις που έστειλαν οι Γ.Γ. των υπουργείων θα καταργηθούν ώστε στις 16 Σεπτεμβρίου οι υπάλληλοι να βρεθούν εκτός δημοσίου σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

4 σχόλια:

ΠΕΤΡΟΣ είπε...

Σε ΑΕΙ που εδρεύει στην Αθήνα, έχουν γίνει τα τελευταία 13 χρόνια παράνομες προσλήψεις, με πλαστές προϋπηρεσίες, πλήθος συγγενών καθηγητών, υπάλληλων κ.λπ. Αυτές έγιναν από προϊστάμενους, διοικήσεις, κ.λπ. Πρόσφατα ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ότι, το συγκεκριμένο ΑΕΙ θα μπει στο πρόγραμμα διαθεσιμότητας υπαλλήλων!! Τα μέλη της οικογενειοκρατίας αποτελούν την μεγάλη πλειοψηφία. Εκλέγουν υπηρεσιακά συμβούλια, διοικήσεις, συνδικαλιστές κ.λπ. Τελευταία η συνδικαλιστική αλητεία κ.λπ., υπεύθυνοι για παράνομες προσλήψεις, ακόμη και τέκνων τους, με περίσσευμα θράσους κάνουν προτάσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για την διαθεσιμότητα και την αξιολόγηση υπαλλήλων. Επομένως έχουν πλήρη κάλυψη. Όλους αυτούς πρέπει να τους στείλουν αμέσως στον Κορυδαλλό. Με την διαθεσιμότητα θα «την πληρώσουν» οι έξω από τις "φαμίλιες". Σε ένα τέτοιο εργασιακό περιβάλλον, είναι δυνατόν να ζητά το Υπουργείο εσωτερική αξιολόγηση; Δεν χρειάζεται διαθεσιμότητα, να σταλούν στον Κορυδαλλό για εγκλήματα κατά του Δημοσίου συμφέροντος. Αν το κάνουν, θα αδειάσει το ΑΕΙ και ως εκ τούτου δεν θα χρειαστεί διαθεσιμότητα. Η διαθεσιμότητα θα τους σώσει από τις ποινικές ευθύνες ή ακόμη χειρότερα να παραμείνουν στην θέση τους και θα τεθούν σε διαθεσιμότητα οι εκτός οικογενειοκρατίας. Μπορείτε να δείτε στην απογραφή υπαλλήλων που έκανε το υπουργείο, να έχουν τα ίδια επώνυμα -αν και θα δείτε μέρος μόνο των ημετέρων- ή από τον τηλεφωνικό κατάλογο του ΑΕΙ. Θα δείτε να γίνονται υπάλληλοι στα 60 τους, πρώην συναλλασσόμενοι εργολάβοι με το ΑΕΙ κ.λπ. Εκτός, εάν η κυβέρνηση με προκάλυμμα την διαθεσιμότητα υπάλληλων στο συγκεκριμένο ΑΕΙ, διασώσει τους παράνομους. Ε, όχι και έτσι, «Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει»!. Η κοροϊδία και κουτοπονηριά σε τέτοιο σημείο, είναι πλέον εμετική. Επιβάλλεται να σταλούν εισαγγελείς και επιθεωρητές τάχιστα. Τέλος πια στα τεχνάσματα και τις μεθοδεύσεις. Ας αφήσουν την άθλια προπαγάνδα για «κοπανατζήδες» (άλλο και αυτό), που αποβλέπει στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης για να μην πουν για τις παράνομες προσλήψεις με πλαστές προϋπηρεσίες, αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, τις «φαμίλιες», τους κομματικούς στρατούς, τους μεγαλοεπίορκους που έκαναν τις παράνομες προσλήψεις, τα παρεπόμενα αυτών, όπως η διαφθορά, τα εγκλήματα κατά του Δημοσίου συμφέροντος, ο παράνομος πλουτισμός, τα εικονικά ή κατατμήσεις για έργα, συντηρήσεις, προμήθειες κ.λπ.

ΠΕΤΡΟΣ








ΛΕΝΑ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΟ ΑΘΛΙΟΝ ΑΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ Κ.ΛΠ

ΝΙΚΟΣ είπε...

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΑΕΙ.
ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΓΓΕΝΩΝ, ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΕΣ.
ΜΑΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ. ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ Κ.ΛΠ.;
ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΒΓΕΝΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ;
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ; ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΣΤΩΣ; ΥΠΕΡΑΝΩ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ; ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ;
ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΑΕΙ, ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ.
Ο ΛΑΟΣ ΔΥΝΟΠΑΘΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΤΕΡΜΑ ΣΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ.
ΝΙΚΟΣ

ΝΙΚΟΣ είπε...


Απαντώντας στις απειλές και στο θράσος κάποιων αρμοδίων σχετικά με την προστασία της οικογενειοκρατίας και των παράνομα προσληφθέντων υπάλληλων αορίστου χρόνου σε ΑΕΙ, σας εκθέτω τα εξής:
Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να κάνει προσφυγή για τις παράνομες προσλήψεις στο προστατευόμενο ΑΕΙ, που εδρεύει στην Αθήνα (είναι κάποιο από τα μεγάλα).
Καμιά απολύτως προστασία στο βρώμικο κατεστημένο. Να διωχθούν οι επίορκοι που έκαναν τις άθλιες προσλήψεις αορίστου χρόνου συγγενών, με πλαστές προϋπηρεσίες.
Έμαθαν στην προστασία και απειλούν.
Κύριοι της Κυβέρνησης, τροποποιώντας τον υπερψηφισμένο από την Βουλή Νόμο για τα ΑΕΙ, κρατήσατε τους πρυτάνεις και βλέπετε τα αποτελέσματα (τα οποία και, άλλωστε ήταν αναμενόμενα)!
Στην προσφυγή που λένε ότι θα κάνουν, θα πουν ότι, έκαναν παράνομες προσλήψεις; Θα πουν για την διαπλεκόμενη οικογενειοκρατία κ.λπ.;
Από τις άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα είναι, άραγε, «παιδιά ενός κατωτέρου Θεού»;
Ποιοι είναι αυτοί, που δεν θα απαντήσουν στο σχετικό έγγραφο του Υπουργείου; Θα είναι πάντα καθεστώς; Είναι υπεράνω κάθε νομιμότητας; Κάνουν αντάρτικο;
Να διωχθούν οι παράνομοι του άθλιου ΑΕΙ και να μπουν στην φυλακή μαζί με αυτούς που τους προσέλαβαν.
Ο Ελληνικός Λαός δεινοπαθεί εξαιτίας τους. Τέρμα πια στις αθλιότητες.
ΝΙΚΟΣ

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com