26 Σεπ 2012

Συνήγοροι της ηλιθιότητας!


Τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή, διαμαρτυρόμενοι για τη σύλληψη ενός 27χρονου ηλιθίου, ο οποίος βλασφημούσε και περιγελούσε την Ορθοδοξία και τις διδαχές του Αγιορείτη γέροντα Παϊσίου!
Εάν τολμούν ας εκδώσουν ως εκφραστές της ελευθερίας και της ανεξιθρησκείας, που νομίζουν πώς είναι μια ανακοίνωση συμπαράστασης στον παραγωγό και τους παράγοντες της κινηματογραφικής ταινίας που βλασφημεί το Ισλάμ! Δεν μπορούν γιατί φοβούνται! Θα τους κυνηγήσουν πρωτίστως οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες που ζουν στην χώρα μας και αναφανδόν στηρίζουν με την πολιτική τους...  

 Η ασθένεια της Ελλάδας δεν συνδέεται αποκλειστικά με το βαρύ εξωτερικό χρέος της  και εν γένει με την οικονομική κρίση. Αυτό θα λέγαμε αποτελεί ένα μόνο σύμπτωμα της νόσου που ταλαιπωρεί σήμερα την ευλογημένη χώρα μας. Γιατί καλοί μου άνθρωποι, μερικοί απ’ αυτούς που επιλέξαμε να μας κυβερνούν και τους αναθέσαμε την εξεύρεση λύσης στα προβλήματα μας έχουν βαλθεί στην κυριολεξία να μας τρελάνουν! Προσπαθούν και αγωνίζονται λοιπόν να αναδείξουν την ηλιθιότητα ενός νοσηρού μυαλού που εξύβριζε και γελοιοποιούσε μία σύγχρονη αγιορείτικη άγια μορφή, αληθινό κόσμημα της Ρωμιοσύνης και της Ορθοδοξίας, τον γέροντα Παϊσιο, ως αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα που μάλιστα φανερώνει την ανεξιθρησκεία!!!
Ναι, καλά διαβάσατε! Πέραν κάθε λογικής τέσσερις ακόμη βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπεραμύνονται με ερώτησή τους της βλακείας του 27χρονου από τα Ψαχνά της Εύβοιας, ο οποίος συνελήφθη με τις κατηγορίες της «κακόβουλης βλασφημίας» και «καθύβρισης θρησκευμάτων»! Ο δυστυχής αυτός νεαρός είχε δημιουργήσει σελίδα στο Facebook, με παραποιημένες φωτογραφίες του Γέροντα Παϊσίου, τον οποίο εξύβριζε ασυστόλως προκαλώντας μέσα από την ανωνυμία του την οργή χιλιάδων ορθοδόξων χριστιανών.
Κατόπιν καταγγελίας του κόμματος «Χρυσής Αυγής» η αρμόδια υπηρεσία της Αστυνομίας τον ανακάλυψε και τον συνέλαβε. Από τότε ξεκίνησε ένας παράλογος αγώνας στήριξης της ηλιθιότητας από μέρους των ψευτο-κουλτουριάρηδων μελών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ! Η πολιτική της σιωπής και ο μύχιος φόβος του Αρχιεπισκόπου μας να πάρει θέση σε όλα τούτα τα ζήτημα λαμβάνεται ως μοναδική ευκαιρία για να προωθήσουν το παράλογο που πρεσβεύουν με τις συγκεκριμένες πράξεις και προτάσεις.
Λίγο -πολύ οι δήθεν γνήσιοι εκφραστές της Δημοκρατίας και του προοδευτισμού υποστηρίζουν σε αντίθεση με τους από την αρχαιότητα προγόνους μας ότι κάλλιστα μπορεί κανείς να ασχημονεί με τα πιστεύματα του άλλου, να ειρωνεύεται και να περιπαίζει τούτα... Γιατί μια τέτοια ακριβώς συμπεριφορά ουσιαστικά δηλώνει ευθαρσώς την ελευθερία της ανεξιθρησκείας!!!
Θα πρότεινα λοιπόν σ’ όλους αυτούς τους θιασώτες του «δημοκρατικού πνεύματος» που εκμεταλλεύονται την χριστιανική ανοχή για να μπουρδολογούν ασύστολα εάν τολμούν ας εκδώσουν ως εκφραστές της ελευθερίας και της ανεξιθρησκείας μια ανακοίνωση συμπαράστασης στον παραγωγό και τους παράγοντες της κινηματογραφικής ταινίας που βλασφημεί το Ισλάμ! Δεν μπορούν γιατί φοβούνται!!! Θα τους κυνηγήσουν πρωτίστως οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες που αναφανδόν στηρίζουν με την πολιτική τους.  
Για την ιστορία στήριξης της ηλιθιότητας αναφέρουμε τα ονόματα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσου Κουράκη, Ζωής Κωνσταντοπούλου, Δημήτρη Παπαδημούλη και Δημήτρη Τσουκαλά, που  κατέθεσαν την  ερώτηση στη Βουλή για τη σύλληψη του 27χρονου από την Εύβοια. Κι αυτό για να ξέρουν τουλάχιστον οι Χριστιανοί για ποιούς λόγους δεν πρέπει να τους ψηφίζουν κι να είναι προσεκτικοί. Ενίοτε μάλιστα θα μπορούν και να τους υβρίζουν και να τους ειρωνεύονται γιατί μέσω της βλασφημίας και της ειρωνείας σύμφωνα με το σκεπτικό των ανωτέρω θα μπορούν να εκφράζουν ελεύθερα τα πιστεύματα τους...
 Ποινές φυλάκισης και βαριά πρόστιμα στη Ρωσία για τους βλάσφημους των θείων!
 Σε αντίθεση με την Ελλάδα η Ρωσία προωθεί νόμο με απώτερο στόχο να συνεχισθεί η ισορροπία ανάμεσα στους Ρώσους πολίτες των τριών διαφορετικών δογμάτων και να προληφθούν απρόβλεπτες καταστάσεις η Δούμα. Το σχέδιο νόμου προβλέπει πως όσοι προσβάλουν δημόσια τα "πιστεύω" θα τιμωρούνται με χρηματικό πρόστιμο 7.500 Ευρώ, ή 200 ώρες υποχρεωτικής κοινωνικής εργασίας, ενώ για τις ακραίες παραβάσεις προβλέπεται ποινή φυλάκισης μέχρι και τρία έτη. Πιο σκληρές θα είναι οι ποινές για όσους βεβηλώσουν χώρους λατρείας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το πρόστιμο θα φτάνει τις 12.500 Ευρώ, η υποχρεωτική κοινωνική εργασία τις 400 ώρες και η ποινή φυλάκισης μέχρι πέντε έτη.
 Κόπτονται για την ανέγερση του Τζαμιού στην Αθήνα!
Την ίδια στιγμή που βάλλουν συστηματικά κατά της Ορθοδοξίας επιχειρώντας μέσα από τα πύρινα βέλη που εκτοξεύουν προς αυτή με τον ένα ή άλλο τρόπο τα δύο κόμματα της αριστεράς ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ αγωνίζονται για το ποιό θα πρωτοστατήσει στην προώθηση της απόφασης ανεγέρσεως του Τζαμιού στην Αθήνα!  Ο λόγος είναι προφανής! Θεωρούν πως με τον τρόπο αυτό επιδεικνύουν την ουδέτερη στάση έναντι των θρησκευμάτων και καταλογίζονται στις συνειδήσεις των πιστών ως εκφραστές της ανεξιθρησκείας.
Το παράλογο στην όλη υπόθεση χριστιανοί μου είναι πως ενώ από τη μια ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλης ζητά ως κυβερνητικός εταίρος να αφαιρεθούν 100 εκατομμύρια ευρώ, το 50% από τη μισθοδοσία του ιερού κλήρου στις περικοπές την ίδια στιγμή η βουλευτής του Μαρία Γιαννακάκη ζητά να πληροφορηθεί γιατί κωλυσιεργεί το ζήτημα ανέγερσης του Τζαμιού και δεν έχουν διατεθεί τα 700 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται βάσει του σχεδιασμού που αποδέχθηκε η Βουλή επί κυβερνήσεως Παπανδρέου. Μάλιστα το παράλογο είναι πως για να πιέσει την κυβέρνηση ζητά να μάθει το χρονοδιάγραμμα της ανέγερσης.
Πληροφοριακά αναφέρουμε πως κάτι αντίστοιχο είχε ζητήσει και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης τον περασμένο Φεβρουάριο, ο οποίος εξέφρασε την ίδια αγωνία!!!
Σύμφωνα με την απάντηση του υπουργού Παιδείας, Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, το υπουργείο Παιδείας «δεν δύναται να ενεργήσει προς την κατεύθυνση μεταφοράς κονδυλίων», με αποτέλεσμα, να «ανατρέπεται και το υφιστάμενο χρονοδιάγραμμα» για την κατασκευή του τεμένους.
Όπως σημειώνεται στη γραπτή απάντηση, «τη μελέτη και την κατασκευή του Τεμένους έχει αναλάβει η Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Κτιριακών (ΕΥΔΕΚ) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων... και θα βαρύνει το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του υπουργείου Παιδείας».
 Συντάκτης:Διονύσης Μακρής - Στύλος Ορθοδοξίας – Σεπτέμβριος 2012

2 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ

"Κατόπιν καταγγελίας του κόμματος «Χρυσής Αυγής» η αρμόδια υπηρεσία της Αστυνομίας τον ανακάλυψε και τον συνέλαβε. Από τότε ξεκίνησε ένας παράλογος αγώνας στήριξης της ηλιθιότητας από μέρους των ψευτο-κουλτουριάρηδων"

ΚΧ
Δυστυχώς συνήγοροι της ηλιθιότητας δεν είναι μόνο οι ορδές της αριστερόστροφης ψευτοκουλτούρας. Υπάρχει και η "δεξιόστροφη", σε εισαγωγικά, τέλος πάντων, μερικών φιλόθρησκων, φιλοορθόδοξων, αντιευσεβιστών κλπ., κλπ., οι οποίοι διέγνωσαν συνεργασία του Σύριζα με τη Χρυσή Αυγή! Παιγχνίδι μας παίζουν. Πώς, θα με ρωτήσετε;

Συνεργάζονται, είπαν, για να μας ετοιμάσουν στο νέο πολιτικό σχήμα που έρχεται : Κυβέρνηση Σύριζα, αντιπολίτευση Χρυσή Αυγή.

Στο βάθος, συμπληρώνουν οι αντιευσεβιστές ορθόδοξοι πατριώτες κλπ., βλέπουμε ότι, αν ο αριθμητής διαφέρει, ο παρονομαστής είναι ίδιος. Αντίχριστοι οι μεν, νεοειδωλολάτρες, παγανιστές και εγγόνια της Θούλης και των Ρούνων οι Χρυσαυγίτες. Μιλημένα τιμημένα, όλα φτιαγμένα από τη Μπίλτεμπεργκ!

Αν, μετά από αυτά που σας έγραψα, αισθανθείτε ζαλάδα και τάση προς έμετο, μην ανησυχείτε. Μάλλον, κάποιο φαγητό θα σας έχει πειράξει.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ (γερμανικές) ΛΥΣΕΙΣ

Και κάτι άλλο ακόμη, αν και άσχετο με το θέμα, αλλά σχετικό με τα θρησκευτικά, ή μάλλον τα "εκκλησιαστικά", αφού η λέξη θρησκεία και κάθε παράγωγο αυτής, κρίνεται απόβλητο. Η θρησκεία είναι ιοβόλος λέξη, προκαλεί νευροβιολογική ασθένεια, και οι γιατροί πρέπει να μας φροντίζουν. Δεν θα γίνουμε, δα, όλοι νευροβιολογικά (sic) πάσχοντες. Σύριζα και λοιπά νεοορθόδοξα πολιτικά κόμματα μας περιποιούνται δεόντως. Τι θα γινόμαστε χωρίς αυτούς; Μόνο εικαζόμενοι δωρητές σώματος;

Μάθαμε ότι η παπική "εκκλησία" δια του εκπροσώπου του αγίου πνεύματος (του πάπα) δήλωσε ότι από του λοιπού, όσοι δεν πληρώνουν τον ετήσιο φόρο, που κάθε πιστός παπικός οφείλει να καταβάλει ως ανήκων στη παπική εκκλησία, δεν θα κηδεύεται.

Ορίστε και η είδηση : Το γερμανικό δικαστήριο δικαίωσε την πολιτική της Καθολικής Εκκλησίας η οποία αρνείται να τελέσει χριστιανική κηδεία στους πιστούς που δεν έχουν πληρώσει τον εκκλησιαστικό φόρο.

Λαμπρά. Η Γερμανία των παπικών και της Μέρκελ μας δείχνει τρόπους αντιμετώπισης των οικονομικών προβλημάτων και πάταξης της φοροδιαφυγής. Το μείζον ερώτημα όμως είναι τι θα γίνονται οι "non pay, no grave"; Τι θα τους κάνουν αυτούς που δεν θα κηδεύονται;

Το δίχως άλλο, μάλλον, θα επαναλάβουν τους εαυτούς των και τις πρακτικές (και οικονομικές) λύσεις που είθισται να ακολουθούν. Οι "non pay, no grave" θα γίνονται αρωματικό σαπουνάκι και η οικονομία του Σόιμπλε θα αποφύγει την χρεωκοπία.

http://kyprianoscy.blogspot.gr/2012/09/blog-post_27.html

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com