19 Απρ 2010

Ο Πάπας Βενέδικτος XVI, αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια της λειτουργίας στη Μάλτα. (Video)

Ο Πάπας Βενέδικτος XVI, αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια της λειτουργίας στη Βαλέτα, ενώπιον χιλιάδων πιστών.

9 σχόλια:

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Ας μην κουράζετε ο άνθρωπος στα γεράματα που έχει φτάσει.

Δεν χρειάζεται να πραγματοποιεί ταξίδια.

Ας ακυρώσει το ταξίδι που προγραμματίζει στην Κύπρο μια και οι ορθοδοξοι ιεράρχες της δεν έχουν το θάρρος ή την ομολογιακή στάση να ακυρώσουν την επίσκεψη,

Παναής είπε...

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ με τον κ.Παναγιωτη Τ.Ο Θεός ας του κόψει την φόρα,να μην πατείση στην κυπρο γιατι θα φαει γιαούρτια.

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΚΛΗΣΗ στους αδελφους στην ευλογημενη Πάφο.Μην επιτρέψετε να γίνει λειτουργία στην Αγια Κυριακή.αν επιτρεψει ο Θεός και έλθει,να τον υποδεχθουμε με γιαουρτια και σαπιμένες τομάτες.

Παναής είπε...

Να βάλουμε καλό λογισμό αποκοιμήθηκε λόγω του ότι κάνει ολονύκτια αγρυπνία με κομποσχοίνια(τρομάρα του),για να συγχωρεθούν οι ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕς φραγγοπαπάδες του.Αστε τον να κοιμάτε μην τον ξυπνάτε μπασ και χάσει το αεροπλάνο για την κύπρο.Να ξερε τι τον περιμένει!!! Δεν θα τολμούσε να βεβηλώσει την νήσο των ΑΓΙΩΝ.Προσευχηθήτε εν ΧΡΙΣΤΟ αδέλφια η στάχτη που κάλυψε την ευρώπη να καλύψει και την Κύπρο μας να μην βλέπει που να προσγειωθεί ο <>.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον ανώνυμο 19 Απριλίου 2010 7:38 μ.μ.

Ξενοφώντας

Παναής είπε...

εάν συμφωνείς ανώνυμε Ξενοφώντα να βρεθούμε διότι θα θέλω βοήθεια στο κουβάλημα των κάσσιων αν είσαι στην νήσο πως θα είδοθούμεν για λεπτομέριες!!!

Αντιοικουμενιστής είπε...

Δεν χρειάζονται γιαούρτια και ντομάτες. Θα δώσουμε δικαίωμα στους παπικούς να βγουν και να μας κατηγορήσουν παγκοσμίως! Αυτό που απαιτείται είναι να μην παραστεί ΚΑΝΕΙΣ Ορθόδοξος πιστός και πιο πολύ ιερέας στις εκδηλώσεις. Ας παραβρίσκεται ΜΟΝΟ ο Μαρξιστής Χριστόφιας και η νομενκλατούρα του μαζί με τον τραγικό Αρχιεπίσκοπο Κύπρου. Εξωμότες πάντοτε υπήρχαν. Οφείλουμε να είναι οι δυνατόν λιγότεροι και να φαίνονται, ώστε να τους γνωρίζει ο Φιλόχριστος Ορθόδοξος Λαός...Ο πάπας ας κοιμάται...Ειμείς οφείλουμε να γρηγορούμε και να προσευχόμεθα!

Παναής είπε...

Kαρτερούμεν μέρα νύχτα να φυσήση ένας αέρας σε αυτον τον τόπο, (ΚΥΠΡΟΣ)που είναι καμένος και απο τους πολιτικούς και απο τους ορθόδοξους ιεράρχες ,και δεν θωρεί(βλέπει)ποττέ δροσσιά.Ας ελπίσουμε στον Θεό ότι θα φωτίσει έστω και έναν ιεράρχη να βγει με θάρρος και ομολογιακό σθένος να ζητήσει την ακύρωση της <>(ΤΡΟΜΑΡΑ του)επίσκεψεως του μπάρμπα πάπα.POPE GO HOME!!!

Ανώνυμος είπε...

Χρειάζονται αγαπητέ Αντιοικουμενιστή και τα γιούρτια και οι ντομάτες. Όλα χρειάζονται αγαπητέ και μην εισαι απόλυτος.

Αλλά δυστυχως δεν είμαι Κύπρο αγαπητέ "panais".

Να είσαι καλά.

Ξενοφώντας

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com