20 Σεπ 2009

Το εμπόριο ανθρώπινων οργάνων ανθεί σ΄ολόκληρο τον κόσμο


Έρευνα για απάτη εις βάρος τραπεζών αποκάλυψε ιστορίες για παράνομες πωλήσεις ανθρώπινων οργάνων, συνωμοτικές διαπραγματεύσεις, ξέπλυμα εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων και δολοφονίες

Οι ραββίνοι αποδείχτηκαν γκάνγκστερ

Σοκ στις ΗΠΑ από σκάνδαλο διαφθοράς που εμπλέκει και πολιτικούς


TΗΕ ΝΕW ΥΟRΚ ΤΙΜΕS , Του DΑVΙD ΗΑLΒFΙΝGΕR

Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

Από τις ΗΠΑ στην Ελβετία και το Ισραήλ επεκτάθηκε μια διετής έρευνα του FΒΙ για διαφθορά και ξέπλυμα χρημάτων που οδήγησε χθες στις συλλήψεις 44 ατόμων, μεταξύ των οποίων τριών δημάρχων του Νιου Τζέρσεϊ, δύο τοπικών βουλευτών και πέντε ραββίνων.
Όλα άρχισαν με τις κατηγορίες για απάτη εις βάρος τραπεζών του μέλους μιας απομονωμένης κοινότητας Σύρων Εβραίων σε παραλιακή πόλη του Νιου Τζέρσεϊ.
Όταν όμως ο κατηγορούμενος έγινε πληροφοριοδότης των ομοσπονδιακών αρχών και υποδύθηκε έναν διεφθαρμένο εργολάβο ακινήτων που δωροδοκούσε κυβερνητικούς αξιωματούχους προκειμένου να εξασφαλίζει συμβόλαια, η υπόθεση εξελίχθηκε σε πολιτικό σκάνδαλο μεγάλων διαστάσεων.
Περιελάμβανε ιστορίες για παράνομες πωλήσεις ανθρώπινων οργάνων, συνωμοτικές διαπραγματεύσεις σε εστιατόρια, πάρκινγκ και κλιμακοστάσια, εκνευρισμένα σχόλια για το «καθάρισμα» κάποιου που ήταν «καρφί» και- διαρκώς- διακινήσεις ποσών πολλών εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων.
Ο εισαγγελέας. «Για αυτούς τους κατηγορουμένους η διαφθορά ήταν τρόπος ζωής», είπε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο εισαγγελέας του Νιου Τζέρσεϊ Ραλφ Μάρα. «Ζούσαν σε μια ζώνη χωρίς καμία ηθική».
Προσέθεσε πως οι απλοί πολίτες «δεν έχουν καμία ευκαιρία να επιβιώσουν» σε ένα τέτοιο κλίμα εκτεταμένης διαφθοράς όπως αυτό που αποκαλύφθηκε, το οποίο προκάλεσε έκπληξη ακόμα και σε βετεράνους πολιτικούς αναλυτές. «Το σκάνδαλο είναι τεράστιο», σχολιάζει ο Τζόζεφ Μάρμπαχ, πολιτικός επιστήμονας στο Πανεπιστήμιο Σίτον Χολ. «Και θα ενισχύσει το στερεότυπο για τους διεφθαρμένους πολιτικούς του Νιου Τζέρσεϊ».
Πηγή:http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4528381

Εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος διαφθοράς στις ΗΠΑ

Οι 29 από τους συλληφθέντες κατηγορούνται για διαφθορά, οι 15 για ξέπλυμα χρήματος, ενώ 1 εκ των συλληφθέντων κατηγορείται για εμπορία ανθρώπινων οργάνων επί μία δεκαετία. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, δότες από το Ισραήλ παρείχαν νεφρά για παράνομες μεταμοσχεύσεις έναντι 10.000 δολαρίων και τα όργανα τους πωλούνταν μέχρι και 160.000 δολάρια…….
Οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες έχουν αφεθεί ελεύθεροι με εγγύηση, ενώ παράλληλα αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται. Ένας εκ των βασικών κατηγορουμένων, ο 87χρονος ραβίνος Σαούλ Κασίν, δήλωσε ότι πρόκειται για μια παρεξήγηση που σύντομα θα ξεκαθαρισθεί.
Πηγή:http://www.inews.gr/29/exarthrosi-megalou-kiklomatos-diafthoras-stis-ipa.htm

Νέο εβραϊκό κύκλωμα αρπαγής και εμπορίας οργάνων

Νέα συγκλονιστικά ρεπορτάζ έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη σύλληψη μελών ενός ακόμη εβραϊκού κυκλώματος εμπορίας οργάνων στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίοι εμπλέκονται στην απαγωγή παιδιών από την Αλγερία.
Ο Dr. Mustafa Khayatti, επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής της Αλγερίας για την Ανάπτυξη της Έρευνας της Υγείας, αποκάλυψε την Κυριακή ότι η αστυνομία της πόλης της Νέας Υόρκης συνέλαβε μέλη μίας εβραϊκής συμμορίας που απήγαγε παιδιά από την Αλγερία για τα όργανά τους.
Ο Khayatti δήλωσε ότι η Αστυνομία προέβη στις συλλήψεις αφού η Interpol διαπίστωσε ότι παιδιά από τη δυτική Αλγερία απήχθησαν και μεταφέρθηκαν στο Μαρόκο για να τους πάρουν τα νεφρά τους.
Τα όργανά τους αργότερα θα μεταφερόντουσαν στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Ισραήλ και θα πουλιόντουσαν για 20.000 έως $ 100.000 δολάρια το κάθε ένα.
Η ομάδα λέγεται ότι έχει διασυνδέσεις με τον ισραηλινό ραβίνο Levi Rosenbaum, ο οποίος συνελήφθη πρόσφατα στο New Jersey των ΗΠΑ, κατηγορούμενος για άμεση συμμετοχή στην εισαγωγή ανθρώπινων οργάνων.
Μετά τη σύλληψή του Rosenbaum, οι αρχές των ΗΠΑ συνέλαβαν και άλλα άτομα, περίπου 44, συμπεριλαμβανομένων ραβίνων και δημάρχων στο Νιου Τζέρσεϊ, οι οποίοι διώκονται για ξέπλυμα χρήματος και εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων.
Τον περασμένο μήνα, μια έκθεση που δημοσιεύθηκε στην σουηδική εφημερίδα Aftonbladet, κατηγόρησε τους ισραηλινούς στρατιώτες για απαγωγή Παλαιστινίων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη και τη Λωρίδα της Γάζας προκειμένου να αφαιρεθούν τα όργανά τους, αναφέροντας πιθανή σχέση μεταξύ του ισραηλινού στρατού και του κυκλώματος εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων που εξαρθρώθηκε στις ΗΠΑ.
Ορισμένες αραβικές χώρες απηύθυναν ήδη έκκληση για μια διεθνή έρευνα σχετικά με αυτές τις καταγγελίες.
Πηγή: http://www.presstv.ir/detail.aspx?id=105711&sectionid=3510203
Από :http://redskywarning.blogspot.com/2009/09/organ.html

Οι παραπάνω ειδήσεις έχουν σχέση και με την παλαιότερη είδηση από το Κόσοβο.

ΚΟΣΟΒΟ:Ισραηλινο-Τουρκικό Κύκλωμα Αρπαγής & Εμπορίας Ανθρωπίνων Οργάνων Με Θύματα Σέρβους Πολίτες…!

Καταγγελίες Σέρβων για την δολοφονική δράση του επονομαζόμενου “απελευθερωτικού στρατού” των εγκληματιών Κοσοβάρων - κατά τη διάρκεια της επέμβασης του ΝΑΤΟ - οι οποίοι δολοφονούσαν Σέρβους πολίτες και εν συνεχεία άρπαζαν τα όργανά τους και τα προωθούσαν στο εμπόριο με πρωταγωνιστές Ισραηλινο-Τουρκικό κύκλωμα.
Στην όλη υπόθεση έως τώρα δεν έδιδαν καμμία σημασία τα όργανα του ΟΗΕ ή οι οργανώσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά τώρα που εγνωστοποίηθη η δράση εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων από Ραββίνους στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ και από τον Ισραηλινό στρατό, η όλη υπόθεση φαίνεται να λαμβάνη νέα τροπή.
Ωστόσο, ενώ υπήρξαν σχετικά δημοσιεύματα και επίσημες αναφορές και αποκαλύπτονται νέα επιπρόσθετα στοιχεία, το όλο σκάνδαλο συνεχίζεται να “αγνοείται” και να βρίσκεται στην αφάνεια και στην σκόπιμη συγκάληψη από τους διεθνείς οργανισμούς και τα ΜΜΕ…!
Πηγή:http://gr.altermedia.info/?p=3977

1 σχόλιο:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Λέτε ο Κύριος να εισακούει τις προσευχές αυτών που περιμένουν ένα όργανο για να Τον ευχαριστήσουν μετά; Μάλλον όχι. Τον Διάβολο παρακαλούν και μετά λένε στον Κύριο "συγχώρα μας Κύριε που ζούμε" ή "σ΄ ευχαριστούμε Κύριε".

Παράνοια,πλήρης παράνοια!!!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com