Τα επίλοιπα των λόγων του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίου Νικοδήμου Αγιορείτου Πυργετού Λαρίσης, Αρχιμανδρίτου Ειρηναίου Βαϊοπούλου σχετικά με το φλέγον ζήτημα του Προσωπικού Αριθμού στο τέλος της Θείας Λειτουργίας της Κυριακής 16 Νοεμβρίου 2025.
Αποχή
-
*Όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα, εδώ και πολλά χρόνια στον γνωστό
διαγωνισμό τραγουδιού (γράφε τηλεοπτικό show) της Eurovision συμμετέχουν
και χώρες α...
Πριν από 1 ημέρα
2 σχόλια:
Γεώργιος Βλάχος / 16 Νοεμβρίου 2025
1) Στην ερώτηση, η οποία περιλαμβάνεται στον τίτλο του παρόντος βίντεο, η απάντηση είναι ''Οχι ! Ο προσωπικός αριθμός δεν είναι το σφράγισμα του αντιχρίστου''. Γιατί ; Διότι το χάραγμα του αντιχρίστου θα χρησιμοποιηθεί για να γίνονται οι οικονομικές συναλλαγές των ανθρώπων (αγορά ή πώληση), ενώ ο προσωπικός αριθμός θα χρησιμοποιείται μόνο για την επίδειξη των προσωπικών μας στοιχείων. Κατά τη γνώμη μου, ο προσωπικός αριθμός είναι ο προθάλαμος ή αλλιώς η προετοιμασία για το χάραγμα. Είμαι σίγουρος πως ο ίδιος προσωπικός αριθμός του καθενός, όταν έρθει ο αντίχριστος θα τον σφραγίσει σε μορφή γραμμωτού κώδικα (όπως τον βλέπουμε στα προϊόντα) στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο, με ακτίνες λέιζερ. Θα είναι αόρατος με γυμνό μάτι (αυτό το επιτυγχάνει μόνο η τεχνολογία λέιζερ), και ανεξίτηλο. 2) Και επειδή κάποιοι συνεχίζουν να έχουν την ψύχωση ότι τα εμφυτευμένα μικροτσίπ, είναι το χάραγμα του αντιχρίστου, τους πληροφορώ κατηγορηματικά ότι δεν είναι. Δεν είναι, διότι αυτά χρησιμοποιούνται προαιρετικά, μόνο για εντοπισμό ανθρώπων και ορισμένες τεχνικές ευκολίες (άνοιγμα πόρτας, σύνδεση με υπολογιστή...). Επειδή όμως αυτά χρησιμοποιούνται για εντοπισμό ανθρώπων, θα τα χρησιμοποιήσει ο αντίχριστος σε όσους δράσουν εναντίον του, για να μπορεί να τους εντοπίζει. Γι αυτό κάποιοι άγιοι έχουν πει για την εποχή του αντιχρίστου : ''Και στου βοδιού το κέρατο να κρυφτείς, ο άνομος θα σε βρίσκει''.
Ας αναρωτηθούμε ειλικρινά αγαπητοί αδελφοί μου. Αν οι ταυτότητες με τον προσωπικό αριθμό δεν είναι του αντιχρίστου, τότε γιατί μας προειδοποιούν οι Άγιοι μας; Αν όμως είναι του αντιχρίστου, όπως λένε ομόφωνα οι Άγιοι μας, εμείς ακόμα και τώρα ψάχνουμε να βρούμε αν είναι χάραγμα; Μα αντίχριστος και χάραγμα πάνε πακέτο.
Καλή φώτιση, καλή μετάνοια σε όλους μας.
Δημοσίευση σχολίου