23 Σεπ 2024

Εξισλαμίστηκε και το Βερολίνο – Μοχάμεντ είναι πλέον το επικρατέστερο όνομα στη γερμανική πρωτεύουσα!

Εξισλαμίστηκε και το Βερολίνο - Μοχάμεντ είναι πλέον το επικρατέστερο όνομα  στη γερμανική πρωτεύουσα! 

Θα άξιζε να γίνει παρόμοια έρευνα και για την Ελλάδα

Σύμφωνα με έκθεση του γερμανικού ειδησεογραφικού πρακτορείου Tagesspiegel το όνομα Μοχάμεντ είναι το πιο δημοφιλές όνομα αγοριού στο Βερολίνο τα τελευταία χρόνια.

Το όνομα ξεπέρασε το Νόα, το οποίο ήταν η κορυφαία επιλογή των γονέων το προηγούμενο έτος, και το Άνταμ, το οποίο κατέχει την τρίτη θέση στην τελευταία κατάταξη. Η έκθεση βασίζεται σε στοιχεία που συνέλεξε η Εταιρεία για τη Γερμανική Γλώσσα (GfdS), μια ένωση για την εκλαΐκευση και την έρευνα της γερμανικής γλώσσας. Η ένωση συνέταξε καταλόγους ονομάτων από περισσότερα από 750 ληξιαρχεία σε όλη τη χώρα, τα οποία υπέβαλαν σχεδόν ένα εκατομμύριο καταχωρίσεις ονομάτων.

Πέραν του Βερολίνου το όνομα Μοχάμεντ είναι πλέον το πιο δημοφιλές και στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ πρόσφατα έφτασε να είναι ανάμεσα στα 10 πιο συχνά ονόματα αγοριών και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η μαζική επέλαση μουσουλμανικών μεταναστευτικών ροών πέρα από τις προφανείς συνέπειες που έχει για την εγκληματικότητα, την φτώχεια και την κοινωνική αναταραχή επίσης οδηγεί στην εξαφάνιση των γηγενών πληθυσμών. Ακόμη και στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες πλέον δεν κυριαρχούν τα εθνικά χαρακτηριστικά των ντόπιων αλλά τα ονόματα, οι παραδόσεις και ο τρόπος ζωής του Ισλάμ και των Μουσουλμάνων. Με όσες συνέπειες έχει αυτό για την Ευρώπη αλλά και την Δύση εν γένει.

newsbreak.gr 23.09.2024

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com