5 Αυγ 2024

Ο απόλυτος εξευτελισμός του ολυμπιακού πνεύματος στον τελικό της πυγμαχίας

Ο απόλυτος εξευτελισμός του ολυμπιακού πνεύματος στον τελικό της πυγμαχίας 

Εξαιτίας της γάγγραινας του γουοκισμού που μολύνει τις κοινωνίες μας, στον τελικό της γυναικείας πυγμαχίας θα βρεθούν αντιμέτωποι 2 βιολογικοί άνδρες που έχουν αποκλείσει όλες τις γυναίκες!

Η Ιμάν Κελίφ θα αντιμετωπίσει την Λιν Γιου Τινγκ, που η Διεθνής Ομοσπονδία Πυγμαχίας έχει απομακρύνει απ όλες τις διοργανώσεις της για να προστατεύσει τις γυναίκες πυγμάχους. Η ΙΒΑ, με ανακοίνωση της καταδίκασε τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή όσο και την Παγκόσμια Πυγμαχία (World Boxing) επειδή επιτρέπουν σε μη επιλέξιμους αθλητές να αγωνίζονται.

Η ΙΒΑ, ανακοίνωσε επίσης πως θα δώσει στην Ιταλίδα Αντζελα Καρίνι, χρηματικό έπαθλο 50.000 δολαρίων, παρά το γεγονός ότι έχασε μέσα σε 46 δευτερόλεπτα τον αγώνα από την/τον Ιμάν Κελίφ, στους ημιτελικούς της πυγμαχίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

newsbreak.gr 4.08.2024

………………………………………………

Δείτε σχετικά και:

-Ιμάν Κελίφ: Ανακοίνωση-καταπέλτης της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πυγμαχίας κατά της ΔΟΕ για τη συμμετοχή της Αλγερινής στο Παρίσι! -Γνώριζαν ότι η Αλγερινή είναι άνδρας!

-Άντζελα Καρίνι: Παραδόθηκε στο συστημικό αφήγημα και ζήτησε συγγνώμη από τον Αλγερινό μποξέρ που την ξυλοκόπησε!

-Παρίσι: Ο Αλγερινός κακοποιητής γυναικών που «δεν φταίει γιατί είναι intersex», και άλλες ιστορίες γι’ αγρίους

-Νομιμοποιούν το ξύλο αντρών σε γυναίκες!

-Παρίσι: ΣΑΛΟΣ με τη woke κακοποίηση γυναικών στην πυγμαχία – Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα σε 46 δεύτερα από τις μπουνιές του τρανς Αλγερινού!

-Παρίσι: Woke σχιζοφρένεια με σφραγίδα της ΔΟΕ – Αθλήτριες τρώνε «συμπεριληπτικό» ξύλο από άντρες πυγμάχους που δηλώνουν «θηλυκά»

-Άντρες αθλητές διεκδικούν συμμετοχή στα γυναικεία Ολυμπιακά αθλήματα ως «μη δυαδικοί» ή ως τρανς «γυναίκες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com