14 Μαΐ 2024

Δείτε πώς έκανε το Ναό ο Μητροπολίτης Αργολίδος για τη Βίκυ Φλέσσα!! (βίντεο)

 

Με την οθόνη του προτζέκτορα να φαίνεται κρεμασμένη μπροστά στην Ωραία Πύλη, με χορωδίες, όργανα και χειροκροτήματα μέσα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Λυγουριού Επιδαύρου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση παρουσία του Μητροπολίτη Αργολίδος με θέμα ”Μητέρα, η πλαστουργός της ζωής”. Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα.»1.

 

Η Βίκυ Φλέσσα, δημοσιογράφος και φιλόλογος, ξεκίνησε την ομιλία της με το Big Bang και την Παλαιά Διαθήκη!!!!!!!!! «Εγένετο φως», είπε, δείχνοντας την μεγάλη έκρηξη!!!! Ειλικρινά, δεν αντέχει κανείς να παρακολουθήσει για πολύ την ομιλία της Βίκυς Φλέσσα, η οποία σύμφωνα με την δημοσίευση του βίντεο, πρέπει να έγινε έναν μήνα περίπου πριν την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στο ευρωψηφοδέλτιο της «Νέας Δημοκρατίας».

 

Έτσι εξηγείται η μετάλλαξη της μαυροφορούσας κοσμοκαλογέρισσας Βίκυς Φλέσσα στα κοινωνικά δίκτυα, η οποία αμπελοφιλοσοφεί ανακατεύοντας την Αγία Γραφή με την πολιτική ορθότητα. Η Βίκυ Φλέσσα συναγελάζεται με τους γνωστούς νεορθοδόξους ερωτοθεολόγους που κατατρώνε τα σωθικά της Εκκλησίας. Είναι ένα πρόσωπο που ενδεχομένως να προορίζεται να σπρώξει την «ιεροσύνη των γυναικών», την άρση του Άβατου του Αγίου Όρους.

Σήμερα, αν έχεις πουλήσει την φάτσα σου στην τηλεόραση, μπορείς να πουλήσεις τα πάντα στον αξιολύπητο λαό που δεν σέβεται την Ορθόδοξη Πίστη του.


Πώς καταντήσαμε έτσι. Με τα παντελόνια οι γυναίκες, με τις μάσκες, με τα χειροκροτήματα, με τα όργανα και τις χορωδίες, σε ένα ναό που μάλλον θυμίζει προεκλογικό κέντρο. Θα μας τα πάρει όλα ο Θεός, μπας και βάλουμε μυαλό.


 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΛΥΓΟΥΡΙΟ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΦΛΕΣΣΑ 2/2/2024 [ΒΙΝΤΕΟ]

https://youtu.be/ZZeBD5I3414

_______________________________________

1.Ορθοδοξία News Agency [Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στην μουσική εκδήλωση ”Μητέρα, η πλαστουργός της ζωής” (ΒΙΝΤΕΟ)]

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com