29 Μαΐ 2024

Σχετικά με τον πολιτικό γάμο των ομοφυλοφίλων και το δικαίωμα τεκνοθεσίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΔΟΧΗ ΠΑΙΔΙΩΝ 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑΣ.

Νικολέτα Παπαγεωργίου

Προς τους πολιτικούς της Νέας Δημοκρατίας Νομού Κορινθίας,

 κύριο ΧΡΗΣΤΟ ΔΗΜΑ,

 κύριο ΝΙΚΟΛΑΟ ΤΑΓΑΡΑ

και κυρία ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΟΥΚΟΥΛΗ-ΒΙΛΙΑΛΗ,

Είναι λογικό ως πολιτικοί της κυβερνούσης παράταξης να συμμορφώνεστε με όσα το κόμμα και ο Πρωθυπουργός σας ζητά.

Όμως για ένα τόσο μεγάλο ζήτημα που αφορά το μέλλον του τόπου στον οποίο ζείτε και το έθνος μας, οφείλατε να επιλέξετε ως Έλληνες , αν αυτό συμφέρει τον τόπο και τους ανθρώπους του και να επιλέξετε και ως πιστοί Χριστιανοί, αν αυτό είναι σύμφωνο με το νόμο του Θεού. Γιατί η Ορθόδοξος ιδιότητα μας και πίστη μας, αν θέλουμε να την κρατήσουμε, πρέπει να ξέρουμε ότι αυτό, θα μας κοστίσει.

 Εσείς δεν μας έχετε δείξει ότι έχετε άλλη πίστη, αλλά ότι είστε ορθόδοξοι Χριστιανοί γι’ αυτό και ορκίζεστε στο άγιο Ευαγγέλιο, επειδή το πιστεύετε.

Εσείς, μέχρι χθες, μας δείχνατε ότι πιστεύετε στην Ορθοδοξία, αφού εκκλησιάζεστε συχνά και έχετε σχέσεις ιδιαίτερα καλές με Δεσποτάδες και παπάδες και κάνετε τον Σταυρό σας και… και… Δεν πρέπει, όμως, να είμαστε άλλοι μέσα στην Εκκλησία, στο ναό δηλαδή και άλλοι μέσα στη κοινωνία.

 Αφού λοιπόν δεν αρνείσθε την πίστη σας τότε γιατί ψηφίσατε κάτι που είναι αντίθετο στα Λόγια του Χριστού και στο άγιο Ευαγγέλιο; Εσείς με την ψήφο σας αρνηθήκατε και δεν ομολογήσατε την πίστη σας. Γίνατε προδότες της πίστεως. Γιατί ενώ στα λόγια, λέτε πιστεύω στο Θεό και σε όσα διδάσκει ο Ιησούς Χριστός, όμως με τα έργα σας τον αρνηθήκατε, και όποιος πάει αντίθετα στα προστάγματα και τους νόμους του Θεού, γίνεται θεομάχος και δεν θα του βγει σε καλό.

Το ότι είναι αφύσικο και παραβαίνει τις εντολές του Θεού, το θεολογικό δηλαδή νόημα αυτού του Σοδομικού τρόπου ζωής, πολύ σωστά εξέφρασε η Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος. Και ενώ εμείς οι φυσιολογικοί άνθρωποι δεν τα βάζουμε με κανέναν αλλά αντιθέτως, όπως ο Χριστός αγκάλιαζε όλους τους ανθρώπους, χωρίς να υποτιμά κανέναν, έτσι και εμείς οι χριστιανοί αγαπούμε όλους τους ανθρώπους, ενώ εκείνοι αν και είναι μειονότητα μέσα στη χώρα, προσπαθούν με χίλιους δυο τρόπους να προβληθούν ως φυσιολογικοί, και με λεκτική βία και όχι μόνο προσπαθούν να ισοπεδώσουν ότι ηθικό, ότι ωραίο, (τους πρώτους ανθρώπους που έπλασε ο Θεός τον Αδάμ και την Εύα, τον άνδρα και τη γυναίκα, για να δημιουργήσουν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και να φέρουν στον κόσμο σωστά παιδιά) ότι όμορφο δημιούργησε ο κατά πάντα Σοφός και Πανάγιος Δημιουργός και Θεός μας. Κάποιοι που αριστεροφέρνουν λένε, ήσασταν εκεί όταν ο Θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα, για να δείτε αν έπλασε μόνο άντρα και γυναίκα; Εμείς δε ζήσαμε τότε, όπως και εσείς, όμως ως πιστοί ορθόδοξοι χριστιανοί πιστεύουμε στην Αγία Γραφή όπως και οι μουσουλμάνοι στο Κοράνιο, και άλλοι αλλού. Αν τολμάτε, προσπαθήστε να πείτε κάτι κατά του Κορανίου, και να δω μετά που θα σταθείτε.

 Ο Χριστός είναι Αγάπη και Ελευθερία, όμως όποιος τον ακολουθεί δεν κάνει ποτέ πίσω, γιατί ο Κύριος λέει << ο έχων τας εντολάς μου και τηρών αυτάς εκείνος εστίν ο αγαπών με >> (Ιω. ΙΔ,21) . Εγώ λοιπόν ως Ορθόδοξη Χριστιανή μητέρα έφερα στον κόσμο παιδί, ευλογημένα και φυσιολογικά από το Θεό, μέσα στον ιερό θεσμό της οικογένειας όπως το ισχύον σύνταγμα (αρ. 21) ορίζει ότι <>. Έπρεπε λοιπόν το κράτος να κρατήσει και να ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ τον θεσμό της Οικογένειας δηλαδή Πατέρας, Μητέρα και παιδί.

Και ενώ αυτοί φυσιολογικά είναι αδύνατον να αποκτήσουν παιδί, δηλαδή με τους νόμους της φύσεως, Εσείς με τον επαίσχυντο νόμο σας τους δώσατε το δικαίωμα να υιοθετούν παιδιά, και αυτά μπροστά στην ανωμαλία της φύσεως θα είναι μπερδεμένα και θα διεκδικούν με τρόπο ανάρμοστο και επιθετικό την καταξίωσή τους μέσα στην κοινωνία, όπως κάνουν σήμερα και οι μεγάλοι. Ποιος διχάζει; Ποιος δημιουργεί πρόβλημα; Το σωστό; Ή το ανώμαλο μέσα στη ζωή; Τα σκεφτήκατε αυτά και τα αποτελέσματα που θα έχει αυτός ο νόμος για όλους μας που θα ζούμε σε αυτή την κοινωνία; Εγώ, όπως και ο κάθε φυσιολογικά σκεπτόμενος άνθρωπος, αγωνιώ και λυπάμαι πολύ για όσα θα ζήσουμε. Εσείς με μία υπογραφή κάνατε υπακοή στο κόμμα αλλά ο κόσμος που βλέπει, ζει και ζυγίζει τα πάντα, θα σας απαντήσει όταν πρέπει για όλα αυτά που δημιουργήσατε.

 Έξω στο κόσμο, μέσα στη κοινωνία, αν ρωτήσετε τους ανθρώπους, όχι μόνο τους Εκκλησιαζόμενους Χριστιανούς, αλλά τον οποιοδήποτε, αν τους ρωτήσετε ότι αφού μέχρι τώρα με το σύμφωνο συμβίωσης συζούν 2 άντρες ή 2 γυναίκες και για την πολιτεία είναι νόμιμοι αφού το σύμφωνο συμβίωσης είναι ισότιμο με τον πολιτικό ή τον θρησκευτικό γάμο, και χαίρονται αυτό που θέλουν με μόνη εξαίρεση στερούνται να υιοθετήσουν, να αποκτήσουν παιδιά. Αυτό είναι το μόνο δικαίωμα που στερούνται. Ρωτάς λοιπόν τους ανθρώπους, τι γνώμη έχετε; Θέλετε αυτοί οι 2 άνδρες ή οι 2 γυναίκες να υιοθετούν παιδιά; Και όλοι, μα όλοι, μας απαντούν ΟΧΙ. Να χαίρονται αυτό που κάνουν, δεν έχουμε καμία κακία και αντιπάθεια προς αυτούς, αφού είναι άνθρωποι και έχουν δικαίωμα να επιλέξουν πως θέλουν να ζήσουν, όμως παιδιά δεν πρέπει να έχουν, γιατί αν δεν τα κακοποιήσουν τουλάχιστον θα τα καταστρέψουν, αφού όπως λένε και οι Επιστήμονες Ψυχολόγοι θα τους δημιουργήσουν πολλά ψυχολογικά προβλήματα και τραύματα που θα τα ακολουθούν ίσως και για πάντα στη υπόλοιπη ζωή τους.

Και Εσείς για ένα τόσο τεράστιο και μεγάλο ζήτημα αντί να δείξετε πίστη στο Χριστό και στο άγιο Ευαγγέλιο, δείξατε πίστη αλλού, στο κόμμα, κομματική πειθαρχία, και κρατήσατε τις θέσεις σας και τις καρέκλες σας και αρνηθήκατε το Χριστό. Δεν είναι προδοσία πίστεως αυτό; Όμως με την πίστη ούτε πρέπει να παίζουμε, ούτε πρέπει να την υποθάλπτουμε γιατί ο ίδιος ο Κύριος είπε << ου δύναται δυσί κυρίοις δουλεύειν >>(Ματθ. ΣΤ,24) και ας μην ξεχνάτε ότι εκτός από τους ανθρώπινους νόμους υπάρχουν και οι πνευματικοί νόμοι που λειτουργούν πολύ σωστά και πολύ σκληρά, σε όσους τους παραβαίνουν. Τέλος μην ξεχνάτε τα λόγια του Χριστού << οι λαβόντες μάχαιραν εν μαχαίρα απολούνται >> (Ματθ. ΚΣΤ,52), πιστεύω πως σίγουρα καταλαβαίνετε την σημασία των λόγων αυτών.

Έγραψα όλα αυτά γιατί μπορείτε εσείς ως δημόσια πολιτικά πρόσωπα να κάνετε ότι θέλετε αλλά και εμείς έχουμε το δικαίωμα να διαμαρτυρηθούμε και να σας ελέγχουμε.

 Με λύπη πολλή Νικολέτα Παπαγεωργίου (κόρη Ιερέως)

Υ/Γ : Αναφέρω ότι είμαι κόρη Ιερέα για να καταλάβετε ότι και οι Ιερείς και τα παιδιά τους και όλοι οι εκκλησιαζόμενοι Χριστιανοί έχουμε λόγο για όσα συμβαίνουν στην κοινωνία και επηρεάζουμε πολλούς.

Κόρινθος, 22-04-2024

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com