2 Δεκ 2023

Με σπασμένα φρένα στη διαφθορά οι νέοι μας: Μαθητές Γυμνασίου διακινούσαν ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών τους!

Με σπασμένα φρένα στη διαφθορά οι νέοι μας: Μαθητές Γυμνασίου διακινούσαν ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών τους!

Ναύπακτος: Δημιουργούσαν γυμνές φωτογραφίες κοριτσιών αφαιρώντας τους τα ρούχα - Η ανεξέλεγκτη χρήση τεχνολογίας παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις

Συντάκτης: Αλέξανδρος Ορφανίδης

Μια υπόθεση που προκαλεί μεγάλες ανησυχίες για το πού οδηγείται η διαφθορά των παιδιών και των εφήβων, και πού μπορεί να οδηγήσει η ανεξέλεγκτη χρήση της τεχνολογίας, αναδείχθηκε στη Ναύπακτο, όπου δύο μαθητές γυμνασίου συνελήφθησαν για πορνογραφία ανηλίκων, εκδικητική πορνογραφία και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Οι δύο μαθητές χρησιμοποιούσαν φωτογραφίες από πρόσωπα συμμαθητριών τους και μέσω ειδικής εφαρμογής έκαναν ένα εξαιρετικά αληθοφανές μοντάζ, παρουσιάζοντας τις γυμνές και «μονταρισμένες» σε ψεύτικο πορνογραφικό υλικό!

Εν συνεχεία οι κατηγορούμενοι διακινούσαν τις φωτογραφίες μέσω του διαδικτύου σε άλλους μαθητές ή και τρίτα πρόσωπα. Η υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται μετά από καταγγελία που έκανε στις Αρχές ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Ναυπάκτου, αλλά και ο πατέρας μιας 13χρονης μαθήτριας που έπεσε θύμα της δημιουργίας ψεύτικου πορνογραφικού υλικού από τους δύο μαθητές που τελικά και συνελήφθησαν.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ναυπακτίας συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση, ενώ έχουν συλληφθεί και οι γονείς των δύο ανήλικων, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Εδώ προκύπτει ένα σοβαρό θέμα στην ανυπαρξία ενός νομικού πλαισίου που να προστατεύει από τέτοιες κακόβουλες πράξεις. Όσο η τεχνολογία του ΑΙ και της εικόνας τελειοποιείται, οι ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες θα είναι όλο και πιο αληθοφανείς, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει το θύμα μέχρι και στο να εκβιάζεται από τον θύτη (ή ακόμα χειρότερα να οδηγείται μέχρι και στην αυτοκτονία) για κάτι που δεν έχει κάνει, επειδή δεν θα μπορεί εύκολα να αποδείξει ότι το πορνογραφικό υλικό είναι ψεύτικο!

Και φυσικά η κατάσταση επιδεινώνεται ακόμα περισσότερο από το γεγονός ότι το σημερινό άθλιο εκπαιδευτικό σύστημα επιχειρεί να «πονηρέψει» πρόωρα τα παιδιά μέσω της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης από το δημοτικό, και επομένως πολλά από τα παιδιά εισάγονται στον κόσμο του σεξ και της πορνογραφίας, και η τεχνολογία στα χέρια τους γίνεται εργαλείο καταστροφής.

Πέρα ότι πρέπει άμεσα να μπουν περιορισμοί μέσω ενός νομικού πλαισίου που θα προσαρμοστεί στις τεχνολογικές εξελίξεις της εποχής, ακόμα και για την χρήση των κινητών μέσα στα σχολεία, θα έπρεπε να υπάρξει σοβαρός προβληματισμός και να εφαρμοστεί επιτέλους η καθολική απαγόρευσή τους.

Ειδικά αν ο ανώριμος έφηβος είναι παιδί μιας αδιάφορης οικογένειας που δεν του έχει περάσει τις αξίες του σεβασμού στον άλλον, πολύ εύκολα μπορεί βρεθεί σε τέτοια μονοπάτια που να διαπομπεύει και να εκβιάζει τους συνομήλικούς του. Όχι μόνο χάριν μιας ελεεινής «πλάκας», αλλά ακόμα και για να πουλήσει το ψεύτικο υλικό για να βγάλει χρήματα.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με κανονική διακίνηση παιδικής πορνογραφίας (έστω και ψεύτικης, δεν έχει σημασία), από ανήλικους μαθητές γυμνασίου. Και το κράτος ως συνήθως θα αντιμετωπίσει το θέμα ως «μεμονωμένο περιστατικό» και δεν θα μπει στον κόπο να ψάξει τις βαθύτερες αιτίες.

Με κάτι τέτοιες υποθέσεις, θα πρέπει να προβληματίζονται πρώτα απ’ όλα οι ιθύνοντες που κρατούν τα ηνία της Παιδείας και την οδηγούν στον γκρεμό με την πρόωρη σεξουαλικοποίηση των παιδιών. Τρανταχτό παράδειγμα που αναδείξαμε στη Sportime, το τετράωρο «σεμινάριο» ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδας που έγινε πρόσφατα σε δημόσιο Γυμνάσιο των Χανίων.

Η διαφθορά των νέων οδηγείται από το κακό στο χειρότερο και δυστυχώς ουδείς από τα συστημικά κόμματα ενδιαφέρεται να δει την αλήθεια πίσω από αυτήν την κατρακύλα…

sportime.gr 01 Δεκ 2023

Δείτε και -Καταστρέφουν τα παιδιά: To «Πολύχρωμο Σχολείο» έκανε τετράωρο «σεμινάριο» ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδας σε δημόσιο Γυμνάσιο των Χανίων!

1 σχόλιο:

Ηλιάδης Σάββας είπε...

Ούτε με το "συνελήφθησαν" ούτε με το "οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα" ούτε με το "καταδικάστηκαν και οδηγήθηκαν στις φυλακές"! Έχασαν το νόημά τους οι λέξεις αυτές, μπροστά στην άκρατη ορμή των παθών! Τα εμφωλεύοντα και καλώς τρεφόμενα πάθη, αν δεν αλλοιωθούν θεραπευτικώς με τον κατά την ευσεβή παράδοση τρόπο, θα βρουν την κατάλληλη ευκαιρία να εκδηλωθούν και να αφήσουν τα βρωμερά σημάδια τους. Ο ανθρώπινος νόμος είναι προληπτικός και ανασταλτικός και κατασταλτικός αλλά προς ολίγον. Γι'αυτό, δυστυχώς, θα συνεχίσουμε να περιφερόμαστε επάνω στον φαύλο κύκλο του αδιεξόδου. Εκτός και αν...

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com