4 Ιουλ 2023

Τράπεζα της Αγγλίας - Άτομα οποιοδήποτε φύλου μπορούν να μείνουν έγκυες

Τράπεζα της Αγγλίας - Ατομα οποιοδήποτε φύλου μπορούν να μείνουν έγκυες

Χρησιμοποιεί τον όρο «γεννώντας γονέας» αντί της λέξης μητέρα!

Τα ανώτερα στελέχη καλούνται να φορούν κορδόνια ουράνιου τόξου και να εμφανίζουν σύμβολα ουράνιου τόξου

Διαβάζουμε στον Telegraph ότι η Τράπεζα της Αγγλίας λέει ότι άτομα οποιασδήποτε ταυτότητας φύλου μπορούν να μείνουν έγκυες.

Σε μια αίτηση που θα συμπεριληφθεί στη λίστα των 100 κορυφαίων εργοδοτών της φιλανθρωπικής οργάνωσης για τα δικαιώματα LGBT Stonewall, η τράπεζα περιέγραψε την πολιτική της για τη γονική άδεια σημειώνοντας ότι ισχύει για κάθε «γονέα που γεννιέται», σύμφωνα με τους Times.

Η Τράπεζα της Αγγλίας χρησιμοποιεί τον όρο «γεννώντας γονέας» αντί της λέξης μητέρα

Την ίδια στιγμή η κεντρική τράπεζα του Ηνωμένου Βασιλείου αντιμετωπίζει εντεινόμενο έλεγχο για αύξηση των επιτοκίων

Η Τράπεζα της Αγγλίας έχει χρησιμοποιήσει ορολογία ουδέτερου φύλου που υποδηλώνει ότι άτομα οποιασδήποτε ταυτότητας φύλου μπορούν να μείνουν έγκυες.

Η κεντρική τράπεζα του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία δέχεται πυρά για επανειλημμένες αυξήσεις επιτοκίων, προσφέρεται επίσης να πληρώσει για το προσωπικό της για να υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις αλλαγής φύλου στο πλαίσιο της ιδιωτικής πολιτικής υγειονομικής περίθαλψης.

Σε μια αίτηση που θα συμπεριληφθεί στη λίστα των 100 κορυφαίων εργοδοτών της φιλανθρωπικής οργάνωσης για τα δικαιώματα LGBT Stonewall, η τράπεζα περιέγραψε την πολιτική της για τη γονική άδεια σημειώνοντας ότι ισχύει για κάθε «γονέα που γεννιέται», σύμφωνα με τους Times.

Η υποβολή της κρατικής τράπεζας εξηγεί ότι ο όρος ουδέτερου φύλου αναφέρεται στον «γονέα που είναι/ήταν έγκυος στο παιδί, αλλά περιλαμβάνει άτομα οποιασδήποτε ταυτότητας φύλου».

Η υποβολή στο LGBT Stonewall τονίζει επίσης τη δέσμευση της Τράπεζας για τουαλέτες ουδέτερες ως προς το φύλο, καθώς περιγράφει τα σχέδιά της για την αναβάθμιση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων της.

Τα σχέδια είναι έτοιμα να δουν την Τράπεζα της Αγγλίας να μετατρέψει όλες τις τουαλέτες στον έβδομο όροφο των κεντρικών της γραφείων στο Λονδίνο σε εγκαταστάσεις unisex.

Η Τράπεζα της Αγγλίας αντιμετωπίζει επί του παρόντος εντεινόμενο έλεγχο για άρση τόκων 13 συνεχόμενες φορές από τον Δεκέμβριο του 2021 στον αγώνα της για μείωση του πληθωρισμού.

Τα υψηλότερα επιτόκια έχουν φέρει δυστυχία στους κατόχους στεγαστικών δανείων που έχουν δει τις μηνιαίες πληρωμές τους να εκτινάσσονται στα ύψη.

Στην υποβολή της στο LGBT Stonewall, η Τράπεζα της Αγγλίας αναφέρει ότι και στους 4.000 υπαλλήλους της στο Ηνωμένο Βασίλειο θα δοθούν επίσης στόχοι διαφορετικότητας και ένταξης, οι οποίοι θα αξιολογούνται κάθε χρόνο.

Το προσωπικό ενθαρρύνεται επίσης να περιλαμβάνει τις αντωνυμίες του στις υπογραφές του email, ενώ τα ανώτερα στελέχη καλούνται να φορούν κορδόνια ουράνιου τόξου και να εμφανίζουν σύμβολα ουράνιου τόξου στους σταθμούς εργασίας τους.

Η πολιτική ιδιωτικής υγειονομικής περίθαλψης της Τράπεζας της Αγγλίας, η οποία παρέχεται από την Axa Health, καλύπτει ήδη τη χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου.

Η κεντρική τράπεζα της Βρετανίας σχεδιάζει επίσης να εισαγάγει ένα σύστημα προσλήψεων που θα περιλαμβάνει «ευρύτερους ορισμούς φύλου» σύμφωνα με τα σχέδια για την εισαγωγή «ποσοτικών στόχων» για την πρόσληψη προσωπικού LGBT.

Σε μια δήλωση, εκπρόσωπος της Τράπεζας της Αγγλίας είπε: «Η Τράπεζα έχει δεσμευτεί να είναι ένας χώρος εργασίας χωρίς αποκλεισμούς για όλους τους συναδέλφους της που είναι όλοι αφοσιωμένοι στην παροχή νομισματικής και χρηματοπιστωτικής σταθερότητας».

Ο εκπρόσωπος είπε ότι η Τράπεζα της Αγγλίας «επιδίωξε να διευκρινίσει ότι πτυχές της πολιτικής μας για την οικογενειακή άδεια ισχύουν για έγκυες, ανεξάρτητα από την ταυτότητα φύλου τους».

kourdistoportocali

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα ιστορικά γεγονότα του κατακλυσμού του Νώε και της καταστροφής των Σοδόμων και της Γομόρας, μας δίνουν κάποια ιδέα για όσα θα γίνουν μελλοντικά.

Ο αληθινός και ζωντανός Θεός δεν είναι μόνο αγάπη (όπως λένε πολλοί πλανεμένοι ιεροκήρυκες, ήδη από τον εικοστό αιώνα), αλλά είναι επίσης ΚΑΙ δικαιοσύνη.

Ανώνυμος είπε...

Τι να σχολιασει ενας λογικος ανθρωπος; οτι ηρθε ο καιρος να ζησουμε την τρελλα σε ολο της το μεγαλειο. Ποσος πια παραλογισμος, ποση διαστροφη, ποση ανοησια!!! Στωμεν καλως. Ο Θεος δε θα μας εγκαταλειψει στο ελεος αυτων των υπανθρωπων.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ Πάπας Ρώμης "ΤΙΜΗΣΕ" ένα πλανεμένο σατανόπληκτο ψευτο-καλλιτέχνη, τον Andres Serrano, ο οποίος το 1987 δημοσίευσε την φωτογραφία “Piss Christ” ("Ο Χριστός κατουρημένος"), όπου εμφανίζεται ο Εσταυρωμένος Χριστός βυθισμένος στα ούρα του δαιμονισμένου ψευτο-ζωγράφου:

https://www.imolaoggi.it/2023/06/29/bergoglio-accoglie-lautore-del-cristo-nellurina

https://www.romait.it/il-papa-francesco-degli-una-cum-accoglie-lartista-che-mise-cristo-nellurina.html

* * *

Λαέ καλοπροαίρετε: να προσέχεις πάρα πολύ, όσα γίνονται διεθνώς, διότι η εποχή μας είναι σατανόπληκτη.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com