8 Ιουν 2023

Επιτέλους βρέθηκε ο «ένοχος»

Κόμμα ΝΙΚΗ: Επιτέλους βρέθηκε ο «ένοχος» – Για όλα τα χάλια της πατρίδας μας φταίει ο Δημήτρης Νατσιός!

Τελικά μάλλον ο Δημήτρης Νατσιός κυβερνούσε αυτή τη χώρα τα τελευταία 15 χρόνια, και δεν το γνωρίζαμε...

Συντάκτης: Παντελής Λαμψιώτης

Επιτέλους, βρέθηκε ο αποδιοπομπαίος τράγος που αναζητούσαμε απεγνωσμένα για να «φορτώσουμε» όλες τις παθογένειες της άρρωστης κοινωνίας μας. Να ξαλαφρώσουμε από τη διεφθαρμένη φύση μας, τις ενοχές μας, τα λάθη μας, τα πάθη μας, τις αμαρτίες των προηγούμενων και των επόμενων γενεών, που μας βαραίνουν!

Μέχρι τώρα ανταλλάζαμε κατηγορίες και πετούσαμε το μπαλάκι ο ένας στον άλλον, άλλα αυτό δεν μας ανακούφιζε τόσο, όσο τώρα που βρήκαμε να κατηγορήσουμε για όλα τα δεινά της πατρίδας μας, έναν και μόνο άνθρωπο! Τον μέγα διαφθορέα, τον υπαίτιο για το χάλι μας, τον πιο «επικίνδυνο» άνθρωπο στην ιστορία της μεταπολίτευσης, τον Δημήτρη Νατσιό! Επιτέλους βρέθηκε ο «ένοχος» και μπορούμε να ησυχάσουμε!

Το μόνο που μένει τώρα είναι να συστρατευτούμε με όλα τα συστημικά ΜΜΕ που τον πολεμούν λυσσαλέα, να χτυπήσουμε το σφυρί του δικαστή, να βγάλουμε ετυμηγορία και να συνεχίσουμε την «υγιέστατη» ζωή μας χαζεύοντας τη σκουπιδοπροπαγάνδα της τηλεόρασης, ακούγοντας ευλαβικά «αντικειμενικούς» δημοσιογράφους που πουλάνε «εγκυρότητα» από την 107η θέση διεθνώς στην ελευθεροτυπία, συνεχίζοντας να γοητευόμαστε από πάσης φύσεως Πορτοσάλτε, Ευαγγελάτους, Τατιάνες, Καμπουράκηδες και Κοσιώνες, που επί εικοσιτετραώρου βάσεως πετούν στρατευμένη προπαγάνδα και φτηνά fake news στα μούτρα μας, αφού είπαμε άλλωστε πως το μοναδικό μας πρόβλημα πρέπει να είναι ο… Νατσιός και η ΝΙΚΗ!

Η κομματοκρατία και οι κομματικοί στρατοί, τα καταχρεωμένα κομματικά ταμεία, η διασπάθιση δημόσιου χρήματος, οι απευθείας αναθέσεις, τα φυτευτά «golden boys», οι κολεγιές με επιχειρηματίες, οι υποκλοπές, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, οι λίστες Πέτσα, οι Πάτσηδες, οι Καραμανλήδες junior, οι Καϊλήδες, οι Μίχοι, οι Λιγνάδηδες κοκ, είναι βέβαια «εντός πολιτικής άμιλλας» αλλά η ΝΙΚΗ είναι το μόνο υπαρκτό κακό!

Η κουλτούρα της αποκτήνωσης και της εκπόρνευσης των πάντων, η ηθική διαστροφή, η διαφήμιση της ανωμαλίας, η διαφθορά των παιδιών από την άθλια παιδεία μας, η καταστροφή της νεολαίας μας και τα φαινόμενα νεανικής βίας, η αποχριστιανοποίηση του κράτους, η διάλυση της δημόσιας Υγείας, η προώθηση του ανθελληνισμού, η εγκληματικότητα, η αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού, ο δημογραφικός θάνατος της χώρας μας, η ακρίβεια και η φτωχοποίηση των Ελλήνων, η κατάρρευση του πρωτογενούς τομέα, η ερήμωση της επαρχίας, οι μνημονιακές δεσμεύσεις, οι υποχρεωτικότητες, τα σκάνδαλα, οι πλειστηριασμοί, τα Τέμπη, το Μάτι και χίλια δύο ακόμα ζητήματα που εδώ και χρόνια βυθίζουν την πατρίδα μας στον αφανισμό, δεν πρέπει να μας ανησυχούν, αφού ο Δημήτρης Νατσιός είναι ο αποκλειστικός «κίνδυνος» για τη «δημοκρατία» μας, όπως μας ορμηνεύουν όλα τα συστημικά Μέσα!

Βγάζει «μάτι» λοιπόν πως οι θέσεις της ΝΙΚΗΣ «πονάνε» το άρρωστο κατεστημένο, γιατί αφορούν όλα τα παραπάνω. Και όσο πιο πολύ την πολεμούν, τόσο πιο ξεκάθαρο γίνεται ότι έχει προκαλέσει πανικό σε όσους τα υπηρετούν και τα επιδιώκουν. Όσο και να προσπαθούν να διαστρέψουν την πραγματικότητα όμως, ο υγιής κόσμος ξυπνάει και βλέπει ποια ζητήματα είναι οι πραγματικές απειλές για το αύριο της πατρίδας μας.

sportime.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗ!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com