10 Ιουν 2023

Δημήτρης Νατσιός: «Aς ρωτήσουν τους μαθητές μου αν είμαι ο “σκοταδιστής” που περιγράφουν κάποιοι»

Δημήτρης Νατσιός: «Aς ρωτήσουν τους μαθητές μου αν είμαι ο “σκοταδιστής” που περιγράφουν κάποιοι» – Μια ξεχωριστή συνέντευξη στο IONION FM

Ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ, Δημήτρης Νατσιός, απαντά στις αήθεις επιθέσεις που γίνονται εναντίον του και μιλά για φλέγοντα ζητήματα της χώρας

Συντάκτης: Παντελής Λαμψιώτης

Μια συνέντευξη με μεστά νοήματα και ηχηρά μηνύματα, παραχώρησε την Παρασκευή (9/6) ο πρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗ, Δημήτρης Νατσιός, στον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο και τη ραδιοφωνική συχνότητα ΙΟΝΙΟΝ FM.

Πιστός στα ιδανικά που προτάσσει η ΝΙΚΗ από τη μέρα ίδρυσής της, ο κ. Νατσιός μίλησε για τις σημαντικότερες παθογένειες του κράτους μας (που κανένα άλλο πολιτικό κόμμα δεν θίγει ως θα έπρεπε), άλλα και έδωσε αφοπλιστικές απαντήσεις σε συκοφαντίες που εξαπολύονται κατά του ιδίου άλλα και του κόμματος που ηγείται.

Με λόγο μυαλωμένο, προσγειωμένο και ανθρώπινο, ο Δημήτρης Νατσιός μιλά σαν ένας απλός άνθρωπος, χωρίς ξύλινη πολιτική γλώσσα. Και αυτό ακριβώς είναι που εκτιμά στο πρόσωπό του, όλος αυτός ο κόσμος που τον στηρίζει. Γιατί πρώτα ο ίδιος δίνει προσωπικό παράδειγμα για τα όσα πρεσβεύει. Άλλωστε «η ΝΙΚΗ είναι ο απλός λαός», όπως λέει ο πρόεδρος.

Σύμφωνα με τον κ.Νατσιό, οι δύο μεγάλες «σημαίες» του αγώνα της ΝΙΚΗΣ είναι τα παιδιά και η παιδεία. Διότι η οικογένεια και το σχολείο είναι τα δύο σημαντικότερα θεμέλια στα οποία βασίζεται ολόκληρη η λειτουργία ενός κράτους. Η ΝΙΚΗ στηρίζει με απόλυτη σαφήνεια πως για να σωθεί η πατρίδα μας δεν φτάνουν μόνο οι οικονομικές παροχές, οι επενδύσεις και οι φοροελαφρύνσεις  που υπόσχονται τα συστημικά κόμματα στις εξαγγελίες τους.

Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι η δημογραφική κατάρρευση της χώρας, κι όμως όλα τα κόμματα επιμένουν να εθελοτυφλούν μπροστά σε αυτή τη εθνική «βόμβα». Αν λυθεί το δημογραφικό, αυτή η επιτυχία θα φέρει λύσεις και σε άλλα προβληματικά ζητήματα, όπως είναι ο πρωτογενής τομέας, τα δημοσιονομικά έσοδα, η Εθνική Άμυνα, η ανεπάρκεια προσωπικού σε συγκεκριμένους κλάδους όπως πχ. ο Τουρισμός, και άλλα.

«Αν χαθεί το γέλιο των παιδιών, καταντά η κοινωνία ένα απέραντο νεκροταφείο», λέει ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ, προβάλλοντας το θλιβερό φαινόμενο της ερήμωσης της επαρχίας και ιδιαίτερα των παραμεθόριων περιοχών, όπου ολόκληρα χωριά «σβήνουν» από τον χάρτη.

Η επίθεση που γίνεται στην παραδοσιακή οικογένεια και η ανύπαρκτη στήριξη της μητρότητας και της πολυτεκνίας, βρίσκεται πάντα στην κορυφή της ατζέντας της ΝΙΚΗΣ και του Δημήτρη Νατσιού. Οι αμείλικτοι όροι της εργασίας, ο ξέφρενος ρυθμός ζωής και οι υπερβολικές υποχρεώσεις, έχουν απομακρύνει το παιδί από την μητρική αγκάλη και την υγιή ανατροφή. Και έτσι το παιδί μεγαλώνει υιοθετώντας μόνο τη φθοροποιό προπαγάνδα που διδάσκεται στη σημερινή Παιδεία, και ακολουθώντας τα νοσηρά πρότυπα του λεγομένου «star system».

«Νομίζουν ότι ο άνθρωπος είναι από τη μέση και κάτω», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Νατσιός για την εμμονική προώθηση των σεξουαλικών δικαιωμάτων, που παρουσιάζεται σαν το μοναδικό «ιδανικό» του ανθρώπου, ενώ οι αρετές της αγνότητας και της ντροπής, θεωρούνται παρωχημένες και αποκρουστικές.

Απαντήσεις σε συκοφαντίες και κακοήθιες

Όσον αφορά τις προσωπικές επιθέσεις που γίνονται εναντίον του Δημήτρη Νατσιού, παρουσιάζοντας τον ως… φονταμεταλιστή, φανατικό, σκοταδιστή κ.λπ, ο ίδιος προκαλεί τους πάσης φύσεως συκοφάντες να πάνε να ρωτήσουν όλους αυτούς τους μαθητές που πέρασαν από την αίθουσα διδασκαλίας του κ. Νατσιού, άλλα και τους γονείς τους, για το ποιόν του Δασκάλου. Άλλωστε, ο πιστότερος καθρέφτης ενός Δασκάλου, είναι τα παιδιά που παρέδωσε στην κοινωνία.

Από εκεί θα μάθουν από πρώτο χέρι λοιπόν, αν ο κ. Νατσιός έχει την παραμικρή σχέση με όλα αυτά τα συκοφαντικά αίσχη που επιστρατεύονται.

Σχετικά με τις κατηγορίες για εργαλειοποίηση της θρησκείας που δήθεν κάνει η ΝΙΚΗ (κάτι που ισχυρίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Κυριάκος Βελόπουλος, και όλα τα ΜΜΕ που τους ακολουθούν), ο κ. Νατσιός προκαλεί όλους τους συκοφάντες να βρουν έστω και μία φωτογραφία του δίπλα σε ιερέα ή δίπλα σε Μητροπολίτη. Αντιθέτως άλλοι πολιτικοί αρχηγοί που δεν περνάνε ούτε έξω από την Εκκλησία, μόλις φτάσει η προεκλογική περίοδος, τρέχουν να φωτογραφηθούν δίπλα σε Αρχιερείς και προσκυνήματα.

Ο κ.Νατσιός τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η προσωπική προβολή, άλλα η ομολογία της πίστης όπως ορίζει η συνείδηση ενός χριστιανού. Ως συνειδητά μέλη της Εκκλησίας, οι άνθρωποι της ΝΙΚΗΣ συμμετέχουν στη Μυστηριακή ζωή της και δεν κρύβουν το καύχημα της πίστης, διότι η Ορθοδοξία είναι λόγος για να καυχιέσαι και όχι να κρύβεσαι ή να ντρέπεσαι.

Άλλοι μπορεί να απευθύνονται στη βοήθεια κομματικών στρατών, κολαούζων και «ευεργετών» για να πετύχουν τις επιδιώξεις τους, άλλα τα μέλη της ΝΙΚΗΣ, όπως λέει ο κ. Νατσιός, προστρέχουν μόνο στην προσευχή και τη βοήθεια της Παναγίας. Με αυτά τα πνευματικά «όπλα» αντιμετωπίζουν όλο αυτόν τον πόλεμο που τους γίνεται, γι’ αυτό και ακριβώς δεν λυγίζουν παρά το ότι έχουν απέναντί τους τον «Γολιάθ» του συστήματος.

sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com