24 Απρ 2023

Η πολιτεία της Ουάσιγκτον πέρασε νόμο που θα δίνει τη δυνατότητα αφαίρεσης επιμέλειας των παιδιών από γονείς που δεν συναινούν στην αλλαγή του φύλου τους

Η Ουάσιγκτον υπερψήφισε το νομοσχέδιο που θα επιτρέπει νόμιμα να αρπάζονται τα παιδιά από τους γονείς τους αν οι τελευταίοι δεν συναινούν στην αλλαγή φύλου. 


Ένα νέο νομοσχέδιο που εγκρίθηκε στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον επιδιώκει να υπονομεύσει τα γονικά δικαιώματα προστατεύοντας τους ανηλίκους στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών αλλαγής φύλου χωρίς τη γονική  συναίνεση.  

Το νομοσχέδιο 5599 της Γερουσίας, που επιδοτείται από τον Γερουσιαστή Marko Liias, θα παρέχει πιστοποιημένη προστασία, στα παιδιά εκείνα που αναζητούν υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας ή δήλωσης φύλου προτίμησης, ώστε να έρθουν σε επαφή με το Τμήμα Προστασίας Παιδιών, Νέων και Οικογενειών αντί με τους ίδιους τους  γονείς τους.  

Αρκετοί υποστηρίζουν πώς αυτό το νομοσχέδιο μπορεί να οδηγήσει στην κακοποίηση και εκμετάλλευση των ανηλίκων καθώς δημιουργεί μια δυνητική οδό για τους θηρευτές ώστε να εκμεταλλευτούν τα ευάλωτα παιδιά που πιθανόν να ψάχνουν για ιατρικές υπηρεσίες. Αυτό ακόμη θα μπορούσε να έχει μακροχρόνιες συνέπειες στην πνευματική και σωματική υγεία των παιδιών τα οποία πιθανόν να μην έχουν την ωριμότητα ή την ικανότητα να πάρουν αποφάσεις εμπεριστατωμένες αναφορικά με την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη. 

Κάποιοι άλλοι έχουν επισημάνει ότι η κυβέρνηση δεν θα έπρεπε να εμπλέκεται στην παροχή δήλωσης του φύλου προτίμησης στους ανήλικους και πως παρόμοιες αποφάσεις θα έπρεπε να αφήνονται στους γονείς και στους επαγγελματίες υγείας. 

trendingpoliticsnews.com & enromiosini

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ!Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ ΗΜΩΝ!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com