10 Αυγ 2022

Γονείς έστησαν πάρτι όταν η 4χρονη κόρη τους ανακοίνωσε ότι θέλει να αλλάξει φύλο

Στην τρυφερή -πιο τρυφερή δεν γίνεται- ηλικία των τεσσάρων ετών, κορίτσι στον Καναδά ανακοίνωσε ότι το πραγματικό του φύλο είναι αυτό των αγοριών, με τη γιαγιά του να πανηγυρίζει δίπλα του και τη μητέρα του να παρατηρεί από απόσταση με περηφάνια. Η μάνα αποκάλυψε, δε, ότι το παιδί ήθελε να γίνει αγόρι από την –πολύ ώριμη- ηλικία των… δύο ετών!

Η οικογένεια της Τσάρλι Ντέιντζερ Λόιντ από τη Βρετανική Κολούμπια διοργάνωσε πάρτι στη μέση του δρόμου για την αποκάλυψη του πραγματικού φύλου της τετράχρονης, όπως ακριβώς οι μελλοντικοί γονείς ανακοινώνουν σε πάρτι το φύλο του μωρού που κυοφορούν. Η τετράχρονη πυροδότησε σωλήνα, ο οποίος εκτόξευσε μπλε κομφετί, αποκαλύπτοντας ότι είναι αγόρι και πως μελλοντικά σκοπεύει να ενταχθεί στη διαδικασία αλλαγής φύλου.

«Ο Τσάρλι χοροπηδούσε από τη χαρά του και ο κόσμος τον επευφημούσε» δήλωσε με περηφάνια στο South West News Service η μητέρα του τετράχρονου παιδιού Αλένα Μπουρέλ. «Δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο πολλή αγάπη και στήριξη του έδιναν οι περαστικοί» πρόσθεσε όταν ρωτήθηκε για την αυθόρμητη κίνηση του μικρού παιδιού να τρέξει στην αγκαλιά της μετά τα αποκαλυπτήρια του νέου του φύλου.

Η 27χρονη Μπουρέλ, που δημοσίευσε βίντεο από την εκδήλωση, επιβεβαίωσε σε καναδικά μέσα ενημέρωσης ότι ο Τσάρλι γεννήθηκε κορίτσι, αλλά από την ηλικία των δύο ετών γνώριζε ότι αυτό δεν ήταν το πραγματικό του φύλο και ήθελε να γίνει αγόρι. Οπως είπε χαρακτηριστικά η Μπουρέλ, το δίχρονο κορίτσι τής έλεγε ότι ήθελε να δείχνει εμφανισιακά «όπως ακριβώς ο μπαμπάς» της.

newsbreak, 10-08-2022 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η τέλεια διαστροφή γονέων και γιαγιάς

Γεώργιος Τσουκνίδας είπε...

Τρελαθήκαμε!!! Σ' αυτή την ηλικία μπορεί να λέμε διάφορα. Δεν ξέρουμε από τι είναι επηρεασμένο το παιδί και γιατί το είπε. Ας μη βιαστούν, γιατί, όταν ωριμάσει, μπορεί να το μετανιώσει και να χρειαστεί ν' αλλάξει και πάλι φύλο. (Τελικά, πού το πάνε;)

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com