20 Σεπ 2021

Δήμαρχος δίνει «τελεσίγραφο» σε Σχολικό Συμβούλιο για διανομή «παιδικής πορνογραφίας» μέσα στην τάξη. [ΒΙΝΤΕΟ]

σ.σ. Πολύ θα το χαρείτε αυτό το βίντεο. Ο Δήμαρχος εισέρχεται στην αίθουσα, κάθεται απέναντι από το Σχολικό Συμβούλιο και ορθά κοφτά τους δίνει το… τελεσίγραφο. Πόσο ανάγκη έχουμε από τέτοιους ανθρώπους. Από γονείς που ενδιαφέρονται για το τί μαθαίνουν στα σχολεία τα παιδιά τους και από τοπικούς άρχοντες με ήθος και συνείδηση που χρησιμοποιούν την εξουσία που τους δόθηκε ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ. Ας παραδειγματιστούν επιτέλους οι Έλληνες γονείς και ας αναλάβουν ενεργό δράση ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

Ο Δήμαρχος του Χάντσον [Hudsonαπαιτεί από τα μέλη του Σχολικού Συμβουλίου ή να παραιτηθούν ή να αντιμετωπίσουν κατηγορίες, μετά την αποκάλυψη ότι υλικό που στοιχειοθετεί «παιδική πορνογραφία» ήταν μέσα στο πρόγραμμα σπουδών του Γυμνασίου.

Η διαμάχη ξεκίνησε όταν οι γονείς διαμαρτυρήθηκαν για ένα βιβλίο με τίτλο «642 Πράγματα για να Γράψεις Κάτι», το οποίο δόθηκε σε μαθητές του Γυμνασίου που παρακολουθούν μια σειρά μαθημάτων με την ονομασία Γραφή στις Ελεύθερες Τέχνες II.

Το βιβλίο ζητά από τους μαθητές να «γράψεις μια σεξουαλική σκηνή που δεν θα την έδειχνες στην μαμά σου», καθώς και «(να ξαναγράψεις) την παραπάνω σεξουαλική σκηνή σε μια άλλη που θα άφηνες να την διαβάσει η μαμά σου».

Στην συνάντηση του Σχολικού Συμβουλίου οι ανήσυχοι γονείς απαίτησαν να τοποθετηθούν κάμερες στις τάξεις για να παρακολουθούν τι συμβαίνει. Ένα άτομο περιέγραψε το υλικό ως «αηδιαστικό», προσθέτοντας ότι διευκολύνει την «αποπλάνηση».

Ο επιθεωρητής Φιλ Χέρμαν υποστήριξε ότι το υλικό αφαιρέθηκε αμέσως μόλις ειδοποιήθηκαν οι υπάλληλοι και ότι «σε καμία περίπτωση δεν μοιράστηκε [στους μαθητές] κάποια από αυτές τις ακατάλληλες προτροπές γραφής ως μέρος του μαθήματος».

Ωστόσο, ο δήμαρχος Κρεγκ Σούμπερτ (Craig Shubert) απαίτησε να υποστούν σοβαρές συνέπειες όσοι είχαν δυνητικά εκθέσει ανηλίκους σε ένα τέτοιο υλικό.

«Ονομάζομαι Κρεγκ Σούμπερτ. Είμαι ο Δήμαρχος αυτής της πόλης. Έπεσε στην αντίληψή μου ότι οι εκπαιδευτικοί σας διανέμουν στην τάξη αυτό που ουσιαστικά συνιστά παιδική πορνογραφία. Μίλησα απόψε με έναν δικαστή. Το έχει ήδη επιβεβαιώσει. Θα σας δώσω λοιπόν μια απλή επιλογή: Ή θα διαλέξετε να παραιτηθείτε από αυτό το εκπαιδευτικό συμβούλιο, ή θα αντιμετωπίσετε κατηγορίες. Ευχαριστώ».

Και τα πέντε μέλη έχουν προθεσμία μέχρι το τέλος του μήνα για να παραιτηθούν, αν και ο Ραλφ Ρούσερ, δικηγόρος προσωπικού της Ένωσης Σχολικών Συμβουλίων του Οχάιο, υπαινίχθηκε ότι δεν θα μπορούσαν να θεωρηθούν ποινικά υπεύθυνοι για το πρόγραμμα σπουδών.

Ο Χέρμαν ζήτησε συγγνώμη για το υλικό και δήλωσε ότι διεξάγεται πλήρης έρευνα.

Summit News

Μετάφραση ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com