20 Αυγ 2021

Οι Ταλιμπάν είναι ήδη εδώ! Ισλαμαμπάντ ο Πειραιάς, Καμπούλ η πλ. Βικτωρίας!

 

Ισλαμαμπάντ ο Πειραιάς, Καμπούλ η πλ. Βικτωρίας!

Στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας Σιίτες αυτομαστιγώθηκαν τιμώντας την Ασούρα. Ισλαμικό «προάστιο» στο κέντρο της Αθήνας

Την ίδια στιγμή που οι εικόνες από το Αφγανιστάν προκαλούν φρίκη σε όλο τον κόσμο, παρόμοιας υφής σκηνές εκτυλίσσονται στον… Πειραιά.

Για ακόμα μια φορά χθες δεκάδες άνδρες, ημίγυμνοι και ξυπόλυτοι, αυτομαστιγώθηκαν και αυτοχαράχθηκαν, προκειμένου να τιμήσουν με τον μεσαιωνικό αυτό τρόπο τη θρησκευτική εορτή της Ασούρα. Αποτέλεσμα της πρακτικής τους, η μετατροπή της ιστορικής περιοχής του Πειραιά σε προάστιο τριτοκοσμικής πόλης της Ασίας.

Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης τελετής, οι σιίτες μουσουλμάνοι, ως ένδειξη θρήνου και πίστης, περπατούν χτυπώντας ταυτόχρονα το κορμί τους με κοφτερά αντικείμενα και μαστίγια μέχρι να ματώσουν.

Θέαμα αποτρόπαιο, μάρτυρες του οποίου γίνονται ακόμη περαστικοί που σοκάρονται, και που για κάποιο λόγο στη χώρα μας αντιμετωπίζεται με μια «φολκλορική προσέγγιση» και χρησιμοποιείται ως αφορμή για την «εισαγωγή» του πληθυσμού στα θρησκευτικά έθιμα του Ισλάμ. Έχουμε, λοιπόν, το φαινόμενο της εισαγωγής τέτοιου είδους βαρβαρικών εθίμων στην καθημερινότητά μας χωρίς να κουνιέται φύλλο. Αναρωτιέται κανείς τι άλλου είδους παρόμοια έθιμα θα πρέπει να ανεχθούμε τις επόμενες δεκαετίες από τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς που εγκαθίστανται στην Ελλάδα και οι οποίοι, ακόμα και σύμφωνα με υπέρμαχους της μεταρρύθμισης του Ισλάμ, λειτουργούν σαν να βρίσκονται στον Μεσαίωνα.

Άλλωστε, πόσο απέχει αυτή η πρακτική του αυτομαστιγώματος από άλλες που περιλαμβάνουν ακόμα και τον ακρωτηριασμό γενετικών οργάνων νέων κοριτσιών άλλων σεκτών του Ισλάμ;

Εντύπωση, πάντως, προκαλεί ακόμα το γεγονός πως την ίδια στιγμή που η αγωνία για τον κορονοϊό εν όψει χειμώνα χτυπά κόκκινο, τέτοιου είδους «χάπενινγκ» συνεχίζονται απρόσκοπτα. Άλλωστε, για τι μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό να μιλήσει κανείς, τη στιγμή που τα αίματα από τους συμμετέχοντες πετάγονται δεξιά κι αριστερά;

dimokratianews,20|08|2021

Οι Ταλιμπάν είναι ήδη εδώ!

dimokratianews,20|08|2021

Η «δημοκρατία» είναι ένα ενημερωτικό μέσο, το οποίο δεν ακολουθεί την πεπατημένη της σήψης, της παρακμής και του αφελληνισμού. Ασχολούμαστε και καταγγέλλουμε τη σταδιακή μετατροπή της Ελλάδας σε χαλιφάτο από τα πρώτα φύλλα μας έως και σήμερα. Γράφουμε για όσα οφθαλμοφανή προσπαθεί να κρύψει κάτω από το χαλί το κατεστημένο. Σχολιάζουμε τα μείζονα προβλήματα, την ίδια στιγμή που οι έχοντες πολιτική, οικονομική και επικοινωνιακή ισχύ και εξουσία προσποιούνται ότι δεν υπάρχουν, δεν τα βλέπουν, δεν απειλούν τον λαό και την πατρίδα.

Σήμερα η εφημερίδα μας δείχνει την κατάντια της καρδιάς της πρωτεύουσας της Ελλάδας και την ταχύτατη παράδοση από την πολιτική τάξη των ιερών εδαφών μας στους ισλαμιστές εποίκους και τους κουβαλητούς του Ερντογάν. Στην πλατεία Βικτωρίας γίνονται πικνίκ Αφγανών και στην περιοχή δεσπόζουν οι παντιέρες ισλαμικών οργανώσεων, στον Πειραιά και σε άλλα σημεία της επικράτειας αυτομαστιγώνονται μαζικά οι Σιίτες μουσουλμάνοι στη γιορτή Ασούρα και οι Πακιστανοί διοργανώνουν εθνικιστικές φιέστες αλαλάζοντας συνθήματα υπέρ της πολεμικής θρησκείας τους και του Πακιστάν.

Την ίδια στιγμή που συμβαίνουν όλα αυτά τα εξωφρενικά και θλιβερά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει την προσπάθεια του θρησκευτικού αποχρωματισμού της Ελλάδας, απαγορεύοντας τον Δεκαπενταύγουστο την περιφορά της εικόνας της Παναγίας.

Η εικόνα της Ελλάδας που προβάλλουν τα διαφημιστικά σποτ του ΕΟΤ είναι εντελώς διαφορετική από την αληθινή. Στα κέντρα των μεγάλων πόλεων επικρατεί το ισλαμικό στοιχείο, το οποίο δεν νιώθει πια την ανάγκη να διατηρεί χαμηλό προφίλ. Εκδηλώνεται ελεύθερα και επιβάλλει την κυριαρχία του και ουσιαστικά και συμβολικά.

Ο παραδοσιακός τρόπος ζωής των Ελλήνων βρίσκεται υπό ανεπίσημη αλλά ουσιαστική απαγόρευση από την κυβέρνηση, ενώ τα αιματηρά έθιμα και οι πολεμοχαρείς φιέστες των μουσουλμάνων παρουσιάζονται από τους μηχανισμούς του κατεστημένου σαν… συμπαθητικές και ανώδυνες φολκλορικές εκδηλώσεις.

Έχοντας κατά νου όλα τα προαναφερθέντα μπορεί να πει κάποιος ότι η ανησυχία για το πού θα πάνε και τι θα κάνουν οι Αφγανοί Ταλιμπάν είναι άνευ ουσίας. Οι Ταλιμπάν βρίσκονται ήδη εδώ!

2 σχόλια:

Ανδρέας είπε...

Όποιος θέλει να μάθει τι εστι μουσουλμάνος ας μελετήσει το συναξαριστη του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορειτου.

Κ.Κ. είπε...

Έλληνες γρηγορειτε!!!☦️����
Ο εχθρός βρίσκεται εντός των τειχών!!!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com