9 Μαρ 2021

Αρχιμ. Ειρηναίος Βαϊόπουλος, Περί Δακρύων

 

ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ, Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΚΤΟΥΜΕ

Απαντήσεις σε ερωτήματα τα οποία τίθενται μέσω του διαδικτύου: Περί Δακρύων: "Αφού τα δάκρυα έχουν δύναμη και βοηθούν, πως θα τα αποκτήσω χωρίς να κινδυνεύω νιώθοντας αυτάρκεια αφού δίνουν το αίσθημα της ικανοποιήσεως και της ανακούφισης;"

Αυτό είναι το περιεχόμενο ερωτήματος το οποίο ετέθη και απαντήθηκε κατά τη διάρκεια διαδικτυακή σύναξης η οποία έγινε εν μέσω της πανδημίας.

Κάθε Κυριακή στις 7:30​​​​​​ μ.μ. ο Γέροντας Ειρηναίος, κάνει από τη θέση αυτή, στο κανάλι της Ι.Μ. στο Youtube ζωντανά, σύντομo Εσπερινό Κήρυγμα εμπνευσμένο κατά βάση από τα Πνευματικά Μηνύματα των Οσίων και Θεοφόρων Ασκητών της Ερήμου.

Στο τέλος της ομιλίας γίνεται ομαδοποιημένη απάντηση εκ των αποριών οι οποίες αποστέλλονται μέσω της φόρμας Επικοινωνίας της ιστοσελίδας της Ι.Μ. http://www.imagnap.gr​​​​​​​ ή μέσω του email imagnap@gmail.com . Ο oμιλητής π. Ειρηναίος Βαϊόπουλος, πνευματικό τέκνο του μακαριστού π. Αθανασίου Μυτιληναίου είναι ο ηγούμενος της Ι.Μ. Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου στον Πυργετό Λαρίσης.

(youtube.com)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com