17 Μαρ 2021

Απρέπεια προς τον Στ. Κυμπουρόπουλο

Απρέπεια προς τον Στ. Κυμπουρόπουλο

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης υποχωρεί πανικόβλητος στις θέσεις των πολιτικών αντιπάλων του, αρκεί να του απευθύνουν, σε αυστηρό τόνο, ορισμένες λέξεις-κλειδιά, όπως «Ακροδεξιά», «αναχρονισμός», «σκοταδισμός», «εθνικισμός», «οπισθοδρόμηση» και όσες άλλες θεωρούνται ότι έχουν αποκτήσει… τοτεμικές ιδιότητες στη νεοταξική, παγκοσμιοποιητική θρησκεία.

Αυτό έγινε και στην περίπτωση του ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου, ο οποίος υπερψήφισε στην Ευρωβουλή μια πρόταση ψηφίσματος για την ανάγκη προστασίας της ζωής των παιδιών πριν και μετά τη γέννηση. Τα αυτονόητα, όπως το προαναφερθέν ψήφισμα, σε όλες τις παρακμιακές εποχές είναι ζητούμενα και ενδέχεται η διαπραγμάτευσή τους να προκαλέσει «σάλο».

Ως ήταν αναμενόμενο, ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και δυνάμεις πολιτικά και ιδεολογικά ομοταγείς με αυτόν «σήκωσαν» το θέμα, κατηγορώντας τον ευρωβουλευτή, αλλά και τη Ν.Δ. ότι υπερασπίζονται «ακροδεξιές» θέσεις και σκοπεύουν να απαγορεύσουν τις αμβλώσεις.

Ο κ. Μητσοτάκης, όπως έδειξε η αντίδραση του κόμματός του, πανικοβλήθηκε και μόνο με τη διατύπωση των «κατηγοριών» (λες και αποτελεί μομφή η πρόθεση ενός φορέα να προστατεύσει τη ζωή των αγέννητων παιδιών). Η Ν.Δ. εξέδωσε ανακοίνωση «αδειάζοντας» τον ευρωβουλευτή της και διαβεβαίωσε το κοινό ότι «η ψήφος του ευρωβουλευτή κ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου δεν εκφράζει το κόμμα και τον πρόεδρό του».

Ο κ. Μητσοτάκης σίγουρα έχει ιδιοκτησιακή αντίληψη για τη Ν.Δ., αφού προεξοφλεί ότι η θέση του κ. Κυμπουρόπουλου δεν εκφράζει το κόμμα. Τα κόμματα, ως γνωστόν, δεν είναι τσιφλίκια των προέδρων, αλλά ανήκουν στον λαό τους, στους πολίτες∙ κι οι οπαδοί της Ν.Δ., στη συντριπτική πλειονότητά τους, είναι υπέρ της προστασίας των αγέννητων παιδιών. Άλλωστε, οι εγκυμονούσες γυναίκες προστατεύονται από τον νόμο επειδή φέρουν εντός τους ζωή και όχι μια… περιττή μάζα σάρκας και οστών.

Μια επιπλέον θλιβερή παράμετρος της υπόθεσης είναι ότι και ο κ. Κυμπουρόπουλος προσπάθησε να «μαζέψει» με δηλώσεις την ψήφο του, επιδιώκοντας να μη δυσαρεστήσει περαιτέρω τον κ. Μητσοτάκη. Κι αυτή η απάνθρωπη συζήτηση, που ταυτίζει την προστασία του αγέννητου παιδιού με το δικαίωμα στην… άμβλωση, γίνεται ερήμην των πολιτών.

Πολιτική ένδεια

dimokratianews,17|03|2021

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι θέμα ιδιοκτησίας αντίληψης αλλά πρέπει να είναι εναρμονισμένος πλήρως με αυτους που πέρνει διαταγές. Υποστήριξη των αμβλώσεων και θάνατο της οικογένειας θέλουν τα κέντρα εξουσίας, yes sir το οποιοδήποτε εδώ πολιτικό καθεστώς.

Γιώργος είπε...

Τί ήθελε να μπλέξει με τα "πίτουρα" ο συμπαθής Κυμπουρόπουλος; Νόμιζε ότι η συμμετοχή του σε ένα κόμμα που κατέβασε πέρσι από το ΜΕΤΡΟ την αφίσα του αγέννητου παιδιού , θα το αναβάθμιζε;

Ανώνυμος είπε...

Το ότι το μόνο σημείο στο οποίο αποφάσισαν να συμφωνήσουν τα ελληνόφωνα πολιτικά κόμματα είναι οι εκτρώσεις, δηλαδή η αφαίρεση αθώων ζωών και η δολοφονία βρεφών δείχνει τη δαιμονική πλέον κατάντια του όλου συστήματος. Ο Θεός να μας ελεήσει όλους.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ,ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΑ Ο "ΣΥΜΠΑΘΗΣ"Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή θα άφηναν ανοιχτές τις εκκλησίες;

Unknown είπε...

Όλοι έχουν δικαιώματα εκτός από το αγέννητο παιδί.... αυτά τα παιδιά θα μας δικάσουν στο τέλος.

Διονύσιος είπε...

Ένα μεγάλο μπράβο, άξιο παλικάρι να τόν χαίρονται οι γονείς του.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ "ΠΡΟΒΑΤΑ" ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΑΛ-ΛΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΙΕΡΟΣ ΘΕΣΜΟΣ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΕΛΛΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com