29 Ιαν 2021

Το βρώμικο μυστικό της Γερμανίας που οργάνωσε μεθοδικά την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας με χιτλερικό πρότυπο, έρχεται στην επιφάνεια.

 

Ό,τι ακριβώς έκανε ο Χίτλερ, το συνέχισε η δήθεν πολιτισμένη Δύση με την απαραίτητη προπαγάνδα.

Ναζί και ισλαμιστές χρησιμοποίησαν οι Γερμανοί για να σφάξουν τους Σέρβους

Η δύση «λησμόνησε» το ναζιστικό τους παρελθόν και συνέχισε το έργο του Χίτλερ

Το βρώμικο μυστικό της Γερμανίας που οργάνωσε μεθοδικά την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας με χιτλερικό πρότυπο, έρχεται στην επιφάνεια. Ο Πρόεδρος της Κροατίας Ζόραν Μιλάνοβιτς ανακοίνωσε σήμερα στο Ζάγκρεμπ ότι το Κροατικό Κοινοβούλιο λαμβάνει απόφαση να απαγορεύσει τον ναζιστικό χαιρετισμό των Ουστάσι. 30 ολόκληρα χρόνια μετά την σφαγή των σέρβων της Βοσνίας, όπου πρωτοστάτησαν οι ναζί Κροάτες Ουστάσι και οι ισλαμιστές τρομοκράτες της Al Qaeda, στο πλευρό των Βόσνιων μουσουλμάνων.

Και όμως τότε, ο γερμανικός μηχανισμός προπαγάνδας που μόλυνε ολόκληρη την Δύση, παρουσιάζει τους σέρβους ως κακούς και αιμοδιψείς, προκειμένου να δικαιολογήσει την εθνοκάθαρση που διέπραξε εις βάρος τους. Εθνοκάθαρση που ήταν η άμεση συνέχεια του χιτλερικού εφιάλτη, με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Ναζί και ισλαμιστές. Ό,τι ακριβώς έκανε ο Χίτλερ, το συνέχισε η δήθεν πολιτισμένη Δύση με την απαραίτητη προπαγάνδα.

Τα διθυραμβικά αφιερώματα για τον Μπιν Λάντεν, όταν έσφαζε Σοβιετικούς και σέρβους

Πρώτα έπεσε το προσωπείο των ισλαμιστών, όταν ο Μπιν Λάντεν έριξε τους δίδυμους πύργους. Ποιος θα ξεχάσει όμως τα διθυραμβικά αφιερώματα εκείνης της εποχής, που χαρακτήρισαν τον Μπιν Λάντεν ως ήρωα της Δημοκρατίας, και τις ορδές του που έσφαζαν και βασάνιζαν γυναίκες και παιδιά, ως μαχητές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

Τώρα ήρθε η σειρά της αποδόμησης των Κροατών ναζί δολοφόνων. Μετά τον αγώνα της εβραϊκής κοινότητας της Κροατίας, που απαιτούσε την απαγόρευση του ναζιστικού χαιρετισμού των Ουστάσι. Όλοι έκαναν ότι δεν έβλεπαν, μέχρι που ο πρόεδρος της Κροατίας ομολόγησε στο κοινοβούλιο την αλήθεια.

Κάποτε, μετά το έγκλημα πολέμου της Σεμπρένιτσά, που μετά την μεγάλη αντιφασιστική νίκη ακολούθησε μία αδικαιολόγητη σφαγή αιχμαλώτων, ίσως μάθουμε και για την γενοκτονία της Κράινα και των άλλων περιοχών όπου οι Σέρβοι κατασφάχτηκαν μέχρις ενός. Όπως έγινε και στο Κοσσυφοπέδιο.

newsbreak,28-01-2021

Δείτε σχετικά και :

-Απόπειρα αθωώσεως του «Αρχιεπισκόπου της Γενοκτονίας» Α. Στέπινατς, με τη συμμετοχή και Ορθοδόξων; (Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς)

-«Η επαρχία της Σλαβονίας είναι μια ανοιχτή πληγή» Συνομιλία με τον Επίσκοπο Σλαβονίας και Παγκρατσίου Ιωάννη (Chulibrk)

-Περί του Μουσολίνειου υπερπλούτου του Βατικανού (Σχολιασμός της ‘’αξιομισθίας’’ του Φασίστα Μουσολίνι από τους Παπικούς)

-Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και οι θέσεις του για τους Παπικούς

-Γιατί δεν συζητείται στον οικουμενικό διάλογο, το θέμα της αναγνώρισης των αγίων; «Εξ αφορμής της ‘’αγιοποίησης’’ του παπικού καρδινάλιου Στέπινατς από το Βατικανό»

-Άγιος Νικόλαος (Βελιμίροβιτς), Επίσκοπος Αχρίδος

-2 εκατομμύρια μουσουλμάνοι εθελοντές στο στρατό του Χίτλερ

-Από ποιους πρέπει να παίρνουμε μαθήματα ορθοδόξου ήθους; (Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς)

-Πως μπορεί να συντελεσθεί η κάθαρση των σκανδάλων στην Παπική «Εκκλησία»; (Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς)

-Η Σερβική Εκκλησία νίκησε την ατζέντα των ΗΠΑ στην Ουκρανία αλλά όχι στη Σερβία

-Όταν η αλλοτρίωση του δόγματος αλλοτριώνει το ήθος (Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς)« Χριστιανικός» Περσοναλισμός ή Θεανθρωποκεντρισμός; (Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς)

100.000 ευρώ δι' εξαγοράν αρχιερατικών συνειδήσεων;

-Ξανά ο Πάπας σπίτι μας; Και εμείς τι κάνουμε;

-Νέος Ισπανός Ουνίτης «Επίσκοπος» Αθηνών! (Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς)

-Σχολιασμός θέσεων σε συνέδριο κατά της θρησκευτικής βίας

-Ο Παπικός διπλωμάτης- ‘’επίσκοπος’’ Paul Gallagher, θεωρεί ως εκτροπή το να σκοτώνεις στο όνομα του Θεού. Γιατί όμως αγνοεί τα πολυάριθμα εγκλήματα των Παπικών εις βάρος των Ορθοδόξων και όχι μόνο;

-Ουνίτες: «ἐν ἐνδύμασι προβάτων,λύκοι ἅρπαγες» (Ματθ.7,15). Σύντομη αναφορά στην πλέον ανήθικη πρακτική του παπισμού.

-Ύμνοι του Βατικανού για τον Καρδινάλιο Aloysius Στέπινατς λίγο πριν επισκεφθεί και προσκυνήσει τον τάφο του ο Πάπας Βενέδικτος

-Ο Πάπας θα επισκεφθεί την Κροατία και θα προσκυνήσει τον τάφο του Αρχιεπισκόπου της Γενοκτονίας των Σέρβων Καρδινάλιου Aloysius Στέπινατς

-Μακάβρια ανακάλυψη στην Κροατία.

-Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και οι θέσεις του για τους Παπικούς

-Εργασία, διαταγή, τάξη – Red, Rad, Stega

-Ζάγκρεμπ – Ρωμαιοκαθολικοί τιμούν τον σφαγέα των Σέρβων Ante Pavelic - video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com