20 Αυγ 2020

Μήνυμα εν είδει προσευχής του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου στο συνέδριο των Δημοκρατικών.

 «Ελεήμον και στοργικέ Θεέ μας, καθώς μαζευόμαστε με καθαρό νου και καθαρή καρδία για χάρη του έθνους και του μέλλοντος του, προσευχόμαστε για να λάμψει το φως της παρουσίας σου στους εκλέκτορες αυτού του συνεδρίου, και στον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν για το υψηλότερο αξίωμα στη χώρα. 

Καθώς αντιμετωπίζουμε το μέλλον ως ένα αμερικανικό έθνος, φέρε στην επιφάνεια τον καλύτερο εαυτό μας και ενέπνευσε τους καλύτερους αγγέλους μας, με ειρήνη, δικαιοσύνη και γενναιοδωρία, ώστε να πολεμήσουμε ενάντια στην αδικία, την ανισότητα και το μίσος, και να επιτύχουμε ένα κοινό καλό, ένα μεγαλύτερο καλό. Προσευχόμαστε εις το όνομα της Αγίας Τριάδας. Αμήν».

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπέρδεψε το θέατρο με την ποιμαντορία!....

Ανώνυμος είπε...

Πού κατάντησε ένας Ορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος! Ορθοδόξως και, προσοχή, πέραν των δογματικών και γενικώς των πνευματικών του διαστάσεων,τα οποία ελέγχουν το πραγματικό και ουσιώδες του παραπτώματος, κρίνεται του λοιπού το "φαινόμενον" με τον επιεικέστερο τρόπο, τουλάχιστον ως καταγέλαστο!

Efstathios Efstathios είπε...

Δυστυχώς ο άνθρωπος έχει ξεφύγει εντελώς!!! Ο Καλός Θεός να τον φωτίζει. Που είσαι Άγιε Γρηγόριε Παλαμά. Να προσεύχεσαι για όλους μας, διότι έχουμε χάσει τα μυαλά μας!!!

Efstathios Efstathios είπε...

Λες και "προσεύχεται" ένας αιρετικός παπικός, προτεστάντης, αγγλικανός κ.ο.κ. Ο Θεός δεν έχει κανένα λόγο. "Εμείς θα πολεμήσουμε κατά την αδικία...." και άλλα τέτοια τα οποία μας έφεραν στην σημερινή Βαβέλ, στη σημερινή σύγχυση!!!

Efstathios Efstathios είπε...

Και κάτι ακόμη! Ας μη χαίρονται οι αιρετικοί. Οι Πιστοί Ορθόδοξοι δεν τον αναγνωρίζουν τον συγκεκριμένο αν συνεχίσει έτσι!!!

Σπυρίδων Μ είπε...

Πάλι καλά που δεν του ζήτησε να κερδίσει και το πρωτάθλημα η ομάδα του.αυτοι οι προστυχοι πολιτικοί έχουν κάνει τα πάντα σε τούτο τον πλανήτη αχταρμα ,δεν μπορώ να βρω που το καλό που το κακό γι'αυτό θα μας πάρει όλους ανεξαιρέτως ο πόλεμος και θα μας κάνει δυστυχισμένους.λιγοι οι μετανοιημενοι σωζομενοι.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com